Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Πώς αντιδρούν στους καβγάδες με το ταίρι τους;

Με ποιον τρόπο καβγαδίζουν με το ταίρι τους τα ζώδια του αέρα;

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Πώς αντιδρούν στους καβγάδες με το ταίρι τους;

Οι καβγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια είναι κάτι σύνηθες και μάλλον… αναπόφευκτο! Είτε μιλάμε για δύο ανθρώπους που βρίσκονται σε σχέση είτε σε γάμο, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην διαπληκτιστούν με τον άνθρωπό τους, έστω και σπάνια. Και όποιος πει το αντίθετο, λέει σίγουρα ψέματα ή κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν θα μαλώσεις ποτέ με το ταίρι σου, αλλά πόσο συχνά, πόσο σοβαρά και με πόση ένταση. Υπάρχουν ζώδια που μισούν τους καβγάδες και άλλα που τους λατρεύουν, γιατί με αυτόν τον τρόπο «ανάβουν τα αίματα». Κάθε ζώδιο βέβαια έχει τον δικό του τρόπο ξεσπάσματος ή αντίδρασης όταν «τα τσουγκρίζει» με τον/την σύντροφό του. Είναι θέμα επιλογής!

Διάβασε παρακάτω με ποιον τρόπο επιλέγουν να συγκρουστούν με το ταίρι τους τα ζώδια του αέρα, όταν νιώσουν ότι «έφτασε ο κόμπος στο χτένι»:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πιο συνηθισμένη άποψη που συνήθως ακολουθεί κάθε Δίδυμο είναι ότι έχει δύο πλευρές στην προσωπικότητά του ή αλλιώς ότι είναι «διχασμένη προσωπικότητα». Η ιδιότητά του αυτή εκφράζεται ακόμα περισσότερο, όταν βρεθεί εν μέσω μιας διαμάχης με τον/την σύντροφό του. Ένας Δίδυμος, έχει τη μοναδική ικανότητα να φτάνει τα πράγματα σε δραματικά άκρα, μόνο και μόνο για να μετανιώσει μετά για αυτά που είπε και να ζητήσει συγγνώμη. Μπορεί, πάνω στον καυγά, να πει «Αυτό ήταν. Τελειώσαμε, χωρίζουμε!» και στη συνέχεια να ακολουθήσει η ατάκα «Έλα τώρα, συγγνώμη, δεν το εννοούσα»!

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Είναι πολύ δύσκολο σε έναν Δίδυμο να κρατήσει μνησικακία ή να επιτρέψει να του δημιουργηθούν απωθημένα. Ως εκ τούτου, επιθυμεί να αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν και να εξελιχθούν από μόνα τους, προκειμένου να σώσει τη σχέση του.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

«Έλα τώρα, ας ηρεμήσουμε. Ειρήνη υμίν»! Αυτό σημαίνει Ζυγός. Η λέξη «ισορροπία» είναι το δεύτερο όνομά του, πράγμα που εξηγεί γιατί νιώθει ότι είναι εντελώς παράλογο για τον/την σύντροφό του να ξεκινάει έναν καυγά και να τα γκρεμίζει όλα. Όταν ο Ζυγός κληθεί να αντιμετωπίσει μια εχθρική ή ανταγωνιστική συμπεριφορά, νιώθει ότι όλα γύρω του ασχημαίνουν, αφού η αρμονία και η ομορφιά εξαφανίζονται.

Επίσης, έχει την τάση να αποφεύγει τον/την σύντροφό του όταν δει ότι είναι αναστατωμένος ή κλεισμένος στον εαυτό του, αφού αισθάνεται σαν να μιλάει σε τοίχο. Φυσικά υπάρχουν πάντα καταστάσεις που τον βάζουν στη διαδικασία να αγωνιστεί για τη σχέση του, ειδικά όταν το ταίρι του τον κάνει να ζηλέψει. Για παράδειγμα, για ποιον λόγο μιλάει ακόμα με τον/την πρώην του;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πω, πω πέρασε η ώρα! Δεν το συζητάμε αργότερα;». Αυτή είναι η συνήθης αντίδραση ενός Υδροχόου όταν καταλάβει ότι το ταίρι του πάει γυρεύοντας για καβγά. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγει διαμάχες που κατά την άποψή του είναι ανούσιες και περιττές. Νομίζει δηλαδή ότι τις αποφεύγει, αφού κάποια στιγμή θα δημιουργηθεί κάποιο κενό και οι διαφορές θα αναδυθούν εκ νέου.

Ένα από τα πράγματα που φοβάται ιδιαίτερα ο Υδροχόος είναι τα συναισθήματα, όμως όσο περισσότερο χρονοτριβεί στην αντιμετώπισή τους, τόσο πιο έντονα γίνονται. Αυτή, βέβαια, είναι η προφανής εξήγηση για ένα τόσο εγκεφαλικό ζώδιο. Όμως, από την άλλη πλευρά, ο ευφυής νους του γνωρίζει ότι μερικές φορές ο/η σύντροφός του απλώς χρειάζεται μια εκτόνωση, οπότε, αν ο ίδιος δώσει συνέχεια στον καυγά, το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που κρατάνε μυστική την ερωτική τους ζωή

Αυτά τα 3 ζώδια «καίνε» τις σχέσεις τους πολύ γρήγορα!

Τα 4 πιο αξιόπιστα ζώδια για να κάνεις σχέση!

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τη ζωή, αν δεν είναι ερωτευμένα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved