Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που θα χωρίσουν χωρίς να πονέσουν!

Θα καταλάβουν γρήγορα ότι δεν ταιριάζουν!

Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που θα χωρίσουν χωρίς να πονέσουν!

Το να εξαφανίζεται ξαφνικά από τη ζωή σου κάποιος με τον οποίο έχεις σχέση δεν είναι και το καλύτερο που μπορεί να σου τύχει. Αν όμως αυτό συμβεί και από τις δύο πλευρές, μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό. Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε μια συναίνεση, οπότε και οι δύο σύντροφοι φτάνουν ταυτόχρονα στο ίδιο συμπέρασμα, ότι δηλαδή η σχέση δεν λειτουργεί και, ως εκ τούτου, επιλέγουν να τελειώσουν τον δεσμό μεταξύ του. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν η συμβατότητα χαρακτήρων ή η επονομαζόμενη «χημεία» δεν λειτουργούν για κανέναν από τους δύο. Τι να κάνουμε; Τα άστρα απλώς δεν ήταν με το μέρος σου αυτή τη φορά. Αλλά να χαίρεσαι, επειδή και οι δύο τώρα θα μπορείτε να ελευθερωθείτε και να συναντήσετε κάποιο άλλο άτομο που θα ταιριάζετε καλύτερα.

Τα παρακάτω ζωδιακά ζευγάρια συνήθως εφαρμόζουν τη μέθοδο της… αμοιβαίας εγκατάλειψης, όταν υπάρχει κενό στην κάλυψη βασικών αναγκών τους. Για παράδειγμα, μπορεί ο ένας να είναι αυτό που λέμε «ελεύθερο πνεύμα» και ο άλλος να είναι η προσωποποίηση του συντηρητικού και προσγειωμένου ατόμου. Ή μπορεί απλώς να μην έχουν το είδος της χημείας που θα τους οδηγήσει στα ουράνια. Αν και είναι πολλοί οι παράγοντες όπου μπορεί να οφείλεται μια… κακή συναστρία, από το ζώδιο και μόνο των παρακάτω ζευγαριών μπορούμε να αποκομίσουμε μια πιο ξεκάθαρη άποψη για τους λόγους που μπορεί να οδηγήσουν στην αμοιβαία απομάκρυνση και τελικά στον χωρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΖΥΓΟΣ

Λένε ότι τα αντίθετα έλκονται, αλλά στην περίπτωση Σκορπιού-Ζυγού μάλλον δεν ισχύει. Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι η ένταση και το πάθος που υπάρχει σε κάθε πράξη και κάθε σκέψη του. Αν σου αρέσει να αισθάνεσαι το αντικείμενο μιας διαρκούς ερωτικής επιθυμίας, ζήλειας ή διεκδίκησης, τότε η σκοτεινή, αποπλανητική ενέργεια του Σκορπιού είναι σίγουρα πολύ ερεθιστική. Αλλά όλα αυτά μάλλον «πέφτουν βαριά» σε ένα άτομο όπως ο Ζυγός, που αγαπάει την ειρήνη, την χαλάρωση και την καλοπέραση.

Αυτή η διαρκής ένταση κανονικά θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε συγκρούσεις και δράματα, αλλά ο Ζυγός δεν θέλει με τίποτα να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Ζυγός συμπεριφέρεται σαν μια κοινωνική πεταλούδα και δείχνει απρόθυμος να «συναντήσει» το επίπεδο έντασης του Σκορπιού, ο οποίος σύντομα θα καταλήξει στην άποψη ότι έχει να κάνει με μια προσωπικότητα πολύ ρηχή για τα γούστα του.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Τοξότης με τον Καρκίνο μπορούν κάποιες φορές να δημιουργήσουν μια μακροπρόθεσμη σχέση, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολη,, αφού ο καθένας τους θέλει εντελώς διαφορετικά πράγματα από τον/την σύντροφό του. Ο Τοξότης, ως το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού καθοδηγείται από την επιθυμία του να γευθεί τις εμπειρίες που έχει να του προσφέρει ο κόσμος όλος. Πορεύεται στη ζωή με οδηγό τη νοημοσύνη του και την ανάγκη για μεγαλύτερη γνώση.

Ο Καρκίνος, από την άλλη, καθοδηγείται από το συναίσθημα. Θέλει μια βαθιά συναισθηματική σχέση με τον σύντροφό του/της που θα ριζώσει σε βάθος χρόνου. Αλλά όσο περισσότερο προσπαθεί να… βάλει χαλινάρι στον Τοξότη, τόσο περισσότερο εκείνος θα ξεφεύγει. Αν τα δύο αυτά ζώδια αντιληφθούν έγκαιρα ότι αυτή θα είναι η δυναμική τους στο εξής, το πιο πιθανό είναι να προτιμήσουν αμφότεροι τη λήξη της σχέσης τους, πριν τα πράγματα σοβαρέψουν.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΔΙΔΥΜΟΙ- ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Δίδυμοι είναι το πιο αντιπροσωπευτικό ζώδιο του αέρα, ενώ ο Αιγόκερως είναι το πιο γνήσιο γήινο ζώδιο, οπότε η σύνδεση αυτών των δύο μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολη από την αρχή κιόλας. Ενώ η περιέργεια του Δίδυμου αρχικά μπορεί να επηρεαστεί από το πόσο διαφορετικός είναι ο Αιγόκερως, η αλήθεια για την προσκόλληση του Αιγόκερω στην ρεαλιστική καθημερινότητα μπορεί να αποδειχθεί ένα «στενό κουστούμι» για ένα τόσο ευφάνταστο αέρινο ζώδιο.

Στον αντίποδα, ο Αιγόκερως, που τα πάντα για εκείνον κρίνονται από το αποτέλεσμα, μπορεί να «ξενερώσει» γρήγορα, από τη στιγμή που θα καταλάβει ότι ο Δίδυμος είναι καλός στις συζητήσεις και τις θεωρίες, που όμως δεν οδηγούν απαραίτητα κάπου. Τελικά, όταν και οι δύο αναγνωρίσουν ότι δεν έχουν σχεδόν κανένα κοινό σημείο, το πιο πιθανό είναι να εξαφανιστούν ο ένας από τη ζωή του άλλου, χωρίς τύψεις και δισταγμούς.

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό του δείχνει τι πρέπει να κάνεις για να μη σε βαρεθεί ποτέ!

Τα 4 ζώδια που θα σε χωρίσουν ξαφνικά και χωρίς δεύτερη σκέψη!

Τα 4 ζώδια που «ανθίζουν», όταν είναι εκτός σχέσης!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved