Αυτοί είναι οι 3 άντρες του ζωδιακού που μπορούν να σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση

Θα σε ανεβάσουν αμέσως και θα σε κάνουν να δεις τα πάντα από την θετική τους πλευρά

Αυτοί είναι οι 3 άντρες του ζωδιακού που μπορούν να σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση

Οι παρακάτω 3 άντρες του ζωδιακού έχουν έντονη προσωπικότητα, είναι αρκετά ενεργητικοί και δεν χάνουν εύκολα το χιούμορ ή το κουράγιο τους. Ενδεχομένως να μην είναι ντε και σώνει αισιόδοξοι, αλλά σίγουρα αντιμετωπίζουν διαφορετικά τα θέματα της καθημερινότητας και μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση και να σε κάνουν να δεις τα πάντα από την θετική τους πλευρά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι το Νο1 ζώδιο για να σου φτιάξει τη διάθεση, με τις πλάκες, τα αστεία ή τις επικές γκάφες του, που προκαλούν το γέλιο. Είναι έξω καρδιά, μέσα στον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία (συνήθως, γιατί αν έχει πρόβλημα, το μεγεθύνει και γκρινιάζει) και με τόσο έντονη προσωπικότητα που σε συμπαρασύρει στο κέφι.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το χιούμορ του είναι άπαιχτο, οι ατάκες του αμίμητες, οπότε σπάνια θα είσαι μουρτζούφλα μαζί του.

ΚΡΙΟΣ

Σπάνια χάνει το ηθικό του και πέφτει ψυχολογικά, είναι δραστήριος, ενεργητικός, φουριόζος και με φλογερό ταμπεραμέντο, οπότε, θες-δε θες, θα αρχίσεις να ανεβαίνεις στο πλάι του. Θα αρχίσει να σου κάνει ενέσεις αυτοπεποίθησης, θάρρους και σιγουριάς, θα σε ταρακουνήσει, μπορεί ακόμα και να σε βρίσει, για να συνέλθεις και να δεις τη ζωή σου ή την κατάστασή σου με άλλο μάτι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αντί να κάθεσαι να μιρλίζεις, θα κινητοποιηθείς να κάνεις κάτι ή απλά να ξεχάσεις το οτιδήποτε και να πας παρακάτω.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν δεν το γνωρίζεις, να σου πούμε ότι ο συγκεκριμένος άντρας μπορεί να γίνει πολύ σαρωτικός. Μπορεί να μην είναι πολύ εξωστρεφής, να δείχνει κι αδιάφορος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεται για τους άλλους. Καταφέρνει πάντα να κάνει αισθητή την παρουσία του και θα σε κάνει να κλαις από τα γέλια με το ευφυέστατο, λίγο προκλητικό, λίγο μαύρο χιούμορ του.

Δεν αποκλείεται κιόλας να σε κοροϊδέψει που κάθεσαι και χαλιέσαι για βλακείες, ενώ υπάρχουν σοβαρότερα θέματα για να ασχοληθείς.

Διάβασε επίσης:

4 ζώδια που κάνουν σχέσεις με σύντομη ημερομηνία λήξης

Τέσσερα ζώδια που, αν ερωτευτούν, χάνουν τη μπάλα

Τα ζωδιακά ζευγάρια που η σχέση τους είναι γεμάτη πόθο και πόνο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved