Η αντίδραση του κάθε ζωδίου, όταν... «τρώει άκυρο» από το πρόσωπο που θέλει

Η αλήθεια είναι ότι κάθε ζώδιο το αντιμετωπίζει τελείως διαφορετικά

Η αντίδραση του κάθε ζωδίου, όταν... «τρώει άκυρο» από το πρόσωπο που θέλει

Το αντικείμενο του πόθου σου δεν νιώθει το ίδιο και εσύ μένεις με την.. όρεξη. Μια κατάσταση μάλλον επώδυνη, όχι όμως και ασυνήθιστη, όσο γοητευτικός/η κι αν είσαι. Το θέμα είναι πόσο εύκολα ή γρήγορα θα καταφέρεις να «χωνέψεις» ότι το πρόσωπο που επιθυμούσες με όλο σου το είναι σου έδειξε ότι είναι «αλλού» ή ότι δεν σε θέλει;

Η αλήθεια είναι ότι κάθε ζώδιο αντιδρά τελείως διαφορετικά σε αυτές τις καταστάσεις, αφού ούτε ο χρόνος που χρειάζεται για να... μαζέψει τα κομμάτια του, ούτε ο πόνος είναι ίδιος με των υπολοίπων.

Ας δούμε λοιπόν τις αντιδράσεις των ζωδίων όταν... «τρώνε άκυρο» από το πρόσωπο που επιθυμούν:

ΚΡΙΟΣ

Αρχικά, του είναι δύσκολο να το καταπιεί γι' αυτό θα είναι στην άρνηση. Στη συνέχεια, όταν συνειδητοποιήσει ότι απορρίφθηκε, θα «θρηνήσει» για λίγο γιατί στραπατσαρίστηκε το Εγώ του αλλά μετά θα προχωρήσει γρήγορα στην επόμενη κατάκτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αποσυρθεί και μετά θα προσπαθήσει να πείσει τον εαυτό του ότι έτσι κι αλλιώς δεν έχει ανάγκη το συγκεκριμένο πρόσωπο. Στη συνέχεια όμως, επειδή δεν του είναι εύκολο να ξεκολλήσει, θα ξαναγυρίσει και θα δοκιμάσει πάλι (μπας και άλλαξε γνώμη ή κάνει παιχνιδάκια για να τον τσιτώσει).

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα το αποδεχτεί και θα προσπαθήσει να διώξει τον πόνο ρίχνοντάς το έξω με τους φίλους του. Δεν θα του πάρει πολύ καιρό να ξεχάσει τι συνέβη και δε θα ασχοληθεί ξανά με το ίδιο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πάει στο σπίτι να παρακολουθήσει μια ταινία, θα το ρίξει στο ποτό, παγωτό ή σοκολάτες κλαίγοντας για τα όνειρα που έκανε και πήγαν χαμένα. Μετά από λίγο, θα αρχίσει να κατηγορεί το συγκεκριμένο άτομο για τον πόνο που του προκάλεσε και θα θυμώσει που τον/την απέρριψε.

ΛΕΩΝ

Θα κοιτάξει με ύφος το άλλο πρόσωπο και θα του πει: «Ποτέ δεν μου άρεσες ούτως ή άλλως αλλά είπα να σου δώσω μια ευκαιρία». Θα του πετάξει και ότι είναι ασήμαντος/η και ότι του έκανε και χάρη που ασχολήθηκε μαζί του αλλά μέσα του ο Λέων θα υποφέρει και θα κάνει καιρό να ξεπεράσει την ήττα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρώτα θα τα βάλει με τον εαυτό της και το χαρακτήρα της, μετά θα ψάξει να βρει ένα-ένα όλα τα ελαττώματα του προσώπου που την απέρριψε. Αφού τελειώσει με τη λίστα θα αναλύσει την κάθε στιγμή που ξόδεψε για χατίρι του και θα το εξαφανίσει τελείως από το μυαλό της θεωρώντας το ανάξιο λόγου και σκέψης.

ΖΥΓΟΣ

Θα επηρεαστεί αφάνταστα από αυτήν την απόρριψη και θα πληγωθεί πολύ. Θα τον πιάσει ανασφάλεια για το μέλλον αλλά δεν πρόκειται να πει λέξη σε κανέναν κι έτσι κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι έγινε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πονέσει, θα θέλει να κάνει κακό στο συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σκεφτεί: «θα το μετανιώσεις αυτό κάποια στιγμή», αλλά δεν πρόκειται να πει κουβέντα. Με λαβωμένο τον εγωισμό του, θα αποχωρήσει και όταν μείνει μόνος του και δεν τον βλέπει κανείς θα ξεσπάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα το ρίξει στην πλάκα και θα δείξει ότι δεν τρέχει και τίποτα, μέσα του όμως θα τον πειράξει πολύ γιατί θα προσγειωθεί απότομα. Θα νιώσει άσχημα για τον εαυτό του αλλά γρήγορα θα το ξεπεράσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα μετανιώσει που εξομολογήθηκε τα αισθήματά του. Θα κατηγορήσει τον εαυτό του για τις υψηλές προσδοκίες που έθρεψε γιατί έτσι κι αλλιώς δε θα έπρεπε να ελπίζει σε τίποτα. Στη συνέχεια, θα το ρίξει στην εργασιοθεραπεία για να μη σκέφτεται κι έτσι θα πνίξει τον πόνο του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα παραμείνει ήρεμος και cool. Θα αισθανθεί απογοήτευση γιατί είχε ήδη σχηματίσει μια άλλη εικόνα αλλά δεν θα αργήσει να την αποδεχτεί, σαν γεγονός που είχε αρκετές πιθανότητες να συμβεί, και θα προχωρήσει παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα κλειστεί στον εαυτό του και θα προβληματιστεί με κάθε μικρή λεπτομέρεια της απόρριψης. Στη συνέχεια, θα το ρίξει στην ονειροπόληση και θα πείσει τον εαυτό του ότι κάποια στιγμή θα βρει ένα πρόσωπο που θα τον αγαπήσει αληθινά. Μέχρι τότε όμως θα κάνει καταθλιπτικές σκέψεις και επανεξέταση των στοιχείων που ευθύνονται για αυτό που έπαθε.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το παρελθόν

Τα 6 ζευγάρια ζωδίων που θα υποφέρουν πολύ με τον χωρισμό τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved