7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Υδροχόο!

Έχεις σχέση με Υδροχόο; Ας πρόσεχες!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Υδροχόο!

Μήπως, ψάχνεις για έναν ή μια σύντροφο που να είναι «σε άλλο μήκος κύματος»; Συγχαρητήρια, τον βρήκες στο πρόσωπο ενός Υδροχόου.

Ως το πιο ασυμβίβαστο μέλος του ζωδιακού, ο Υδροχόος είναι γνωστός για τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και την ιδιότυπη προσωπικότητά του, όπως το να είναι μοναδικός, περίεργος πέρα από κάθε όριο, απίστευτα γοητευτικός, με υψηλή αντίληψη και λίγο… επαναστάτης!
Ένας βαθύς στοχαστής που μονίμως ανακαλύπτει τον εαυτό του, ο Υδροχόος διευρύνει τους ορίζοντες όσων τον περιβάλλουν με μια ατελείωτη ροή νέων ιδεών προς εξερεύνηση και με ένα σωρό εμπειρίες για να ζήσουν. Είναι πράγματι ενδιαφέρον άτομο, και αν καταφέρεις να κερδίσεις την καρδιά του, την οποία κρατάει ερμητικά κλειστή, θα σε αιχμαλωτίσει και θα σε κρατάει για πάντα σε εγρήγορση.

Είναι ένα ζώδιο γενναιόδωρο, γενναίο, ειλικρινές και κολασμένα πνευματώδες, που θα το θαυμάσεις και θα το λατρέψεις βαθιά. Αλλά όσο σαγηνευτική και συναρπαστική προσωπικότητα κι αν έχει, είναι και το πιο παράδοξο ζώδιο του ζωδιακού. Το να μάθεις να ταξιδεύεις στη ζωή, μαζί με έναν εκκεντρικό Υδροχόο, δεν είναι «σπορ» για άτομα με ισχνές προσωπικότητες. Όμως, για τα τολμηρά άτομα που έχουν αυτοπεποίθηση και αγαπούν τις προκλήσεις, ο Υδροχόος είναι το απόλυτο ταίρι.

Διάβασε πιο κάτω τι χρειάζεται να ξέρεις για να ξυπνήσεις το ενδιαφέρον αυτού του αέρινου ζωδίου, αλλά και πώς είναι να έχεις ερωτευτεί έναν Υδροχόο.

1. Είναι υπερβολικά έξυπνος

Κάτω τα χέρια όλοι από τον πιο έξυπνο του ζωδιακού! Είναι γνωστό ότι ο Υδροχόος είναι η ανώτερη διάνοια, αλλά αυτό που τον διακρίνει πάνω απ’ όλα είναι το απαράμιλλο βάθος και πλάτος της σκέψης του!
Δεν σκέφτεται απλώς για πράγματα, τα εξερευνά κιόλας ενδελεχώς και από κάθε οπτική γωνία! Δεν είναι αρκετό για έναν Υδροχόο, να ξέρει κάτι για ένα θέμα σε επιφανειακό επίπεδο. Παράλληλα, «πεινάει» για να καταλάβει το βαθύτερο «πώς» και «γιατί» σε κάθε θέμα που τραβάει το ενδιαφέρον του.
Ως εκ τούτου, το «να κάνεις έρωτα στο μυαλό του Υδροχόου» δεν είναι απλώς μια επιλογή, είναι εντελώς απαραίτητο! Χρειάζεται οπωσδήποτε κάποιον/α που θα συμβαδίζει με το πνεύμα του.
Η διαρκής εναλλαγή και ανταλλαγή «ψαγμένων» ιδεών είναι απίστευτα διεγερτικό στοιχείο για το ζώδιο αυτό. Θα «ανάψει» όμορφα και θα λάμψει από ενθουσιασμό, αν αγγίξεις το μυαλό του/της με σωστό τρόπο. Αν όμως η συζήτηση ή η επικοινωνία μαζί σου δεν ενθαρρύνει τον Υδροχόο για τα… περαιτέρω, θα βαρεθεί και θα αναζητήσει κάτι άλλο.

2. Κολλάει το μυαλό του (πολύ)

Το μειονέκτημα αυτού του ευφυούς μυαλού είναι ότι συχνά αποσυνδέεται σωματικά από τον εαυτό του. Με το να σκέφτεται τόσο πολύ γύρω από όλα τα πράγματα, χωρίς να το θέλει πληγώνεται συναισθηματικά, οπότε αρνείται τη σωματική επαφή με τον/την σύντροφό, έως ότου ηρεμήσει το μυαλό του.

Επειδή η μετάβαση από το σώμα στο μυαλό δεν είναι εύκολη για έναν Υδροχόο, ο αισθησιασμός είναι κάτι που μπορεί να λείπει συχνά από τη ζωή του. Βοήθησέ τον προς αυτόν το σκοπό, επισημαίνοντας τις φυσικές εμπειρίες που θα μπορούσαν να επισκιάσουν τις εγκεφαλικές, όπως το αεράκι που φυσάει και ακουμπάει τα μάγουλά σας ή τα χρώματα και τα αρώματα από το υπέροχο φαγητό που τρώτε μαζί.

Ως σταθερό ζώδιο, ο Υδροχόος συχνά θεωρείται ψυχρό άτομο, αποστασιοποιημένο και συναισθηματικά κλειστό. Δεν είναι!

Απλώς, τις περισσότερες φορές, έχει παγιδευτεί στο μυαλό του όπου αισθάνεται πιο άνετα και ισχυρά, και σχεδόν πάντα θα χρειαστεί να τον/την πείσεις να βγει από εκεί. Αν καταφέρεις και βρεις αυτήν την πλευρά του Υδροχόου, θα αμειφθείς εξαιρετικά, γιατί…

3. Είναι περιπετειώδης στο κρεβάτι!

Μιλάμε για ένα ζώδιο εξαιρετικά περίεργο, ανοιχτόμυαλο και γνωστό για την εμπλοκή του με οτιδήποτε αντισυμβατικό ή ανορθόδοξο. Αυτό κάνει τον Υδροχόο ιδιαίτερα ευχάριστο και περιπετειώδη στο κρεβάτι (ή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ή στην εξοχή ή οπουδήποτε…). Συνήθως παίζει με το να δοκιμάζει σχεδόν τα πάντα, ενώ ταυτόχρονα νιώθει ότι το έχει επιλέξει συνειδητά.

Η σύνδεση της σκέψης του Υδροχόου με την σεξουαλική πράξη είναι ζωτικής σημασίας, διαφορετικά θα «ξεφύγει» γρήγορα. Κράτησε το μυαλό και το σώμα του/της Υδροχόου, με ενδιαφέροντα λόγια και υπονοούμενα την ώρα που κάνετε έρωτα. Επίσης τα δυνατά, σταθερά αγγίγματα τραβούν περισσότερο την προσοχή του από τα χαλαρά.

Ποιο είναι το πραγματικό προνόμιο του να κάνεις σεξ με έναν (μια) Υδροχόο; Αφού είναι το ζώδιο που κατοικεί περισσότερο στον κόσμο του νου και των ιδεών παρά στο φυσικό του σώμα, υπάρχει ένταση και ερωτική αθωότητα στην σεξουαλικότητά του!

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

4. Μισεί το ρομαντισμό της σαπουνόπερας!

Οι Υδροχόοι είναι ιδιαίτερα πρακτικοί και περηφανεύονται για την αυθεντικότητα και τη γνησιότητά τους. Ως εκ τούτου, εκτιμούν πολύ περισσότερο μια ειλικρινή συμπεριφορά, παρά τις επιδεικτικές εκδηλώσεις αγάπης και οικειότητας.
Έχεις το ελεύθερο να ξεχάσεις τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ο/η Υδροχόος σου δεν πρόκειται να νοιαστεί καθόλου, αφού έτσι κι αλλιώς τη θεωρεί μια χαζομάρα. Όμως μην ξεχάσεις τα γενέθλιά του, γιατί γρήγορα μπορεί να σε… ξεχάσει!

Οι Υδροχόοι έχουν την ιδιαιτερότητα, όχι μόνον να μην ενοχλούνται από την κριτική που θα τους κάνεις, αλλά, αντιθέτως, αισθάνονται και μοναδικοί ή ξεχωριστοί! Μην ποστάρεις λουλούδια στο προφίλ ενός Υδροχόου στο Facebook, θα δυσαρεστηθεί! Είναι σα να του λες «Ω κοίτα, πόσο σ’ αγαπάω», κάτι που δεν είναι και τόσο ειλικρινές για έναν Υδροχόο.

Θέλει τον ρομαντισμό, αλλά η πρακτική πλευρά του εαυτού του χρειάζεται να έχει επαφή και με το ρεαλισμό. Επίσης, από τα δώρα που θα σου κάνει, θα μπορέσεις να συμπεράνεις τι σημαίνεις πραγματικά για έναν Υδροχόο.

Γενικά πάντως, τα γενναιόδωρα και φανταχτερά δώρα ή οι αναμενόμενες, γλυκερές εκδηλώσεις αγάπης δεν είναι στο στοιχείο του.

5. Αποφεύγει τη σύγκρουση

Οι Υδροχόοι έχουν μια οξεία αίσθηση περί δικαιοσύνης και έναν βαθύ σεβασμό για το δικαίωμα των ανθρώπων στην αυτοέκφραση. Σπάνια θα δώσουν «δίκιο» στον εαυτό τους, πριν ακούσουν και τη δική σου άποψη.

Εκτός αυτού, ο Υδροχόος έχει μηδενική ανοχή στη δυσαρέσκεια και δεν νιώθει καθόλου άνετα με τις αντιπαραθέσεις. Στο πρακτικό και δίκαιο μυαλό του και τα δύο είναι μη απαραίτητα – και απολίτιστα.

Σε ενοχλεί κάτι στη συμπεριφορά του; Απλώς θέσε το θέμα με λογική και θα σε ακούσει με μεγάλη προσοχή, κάνοντας ό,τι μπορεί για να σε ευχαριστήσει. Αρκεί να μην τίθεται σε κίνδυνο η αίσθηση της προσωπικής του ακεραιότητας.

Αλλά, αν προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις σε έναν Υδροχόο, να του υψώσεις τη φωνή, ή να του απευθύνεις προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, τότε απλώς έχεις τελειώσει η σχέση σας.

Η κακία, το αυθαίρετο κουτσομπολιό και η μικροπρέπεια είναι αποτρόπαιες συνήθειες για τον Υδροχόο. Αν του συμπεριφερθείς με τρόπο που θεωρεί «άδικο», τότε θα χάσεις την εμπιστοσύνη και το σεβασμό του για πάντα.

6. Είναι πολύ ανεξάρτητη προσωπικότητα

Ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του Υδροχόου και δημιουργεί μια ανεξάρτητη φύση στους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου. Έχει ανάγκη να είναι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό του, όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι χρειάζονται το οξυγόνο για να αναπνέουν.

Τόσο στις σχέσεις όσο και στην καριέρα του, εάν νιώσει ότι δεν εκτιμάται, ότι καταπνίγεται ή ελέγχεται, θέλει να απομακρυνθεί αμέσως.
Το ξέρει, ότι είναι και θεωρείται παράξενο άτομο. Και ξέρει ακόμα ότι συνήθως απαιτεί για τον εαυτό του έναν ασυνήθιστο προσωπικό χώρο. Αλλά τίποτα δεν φοβίζει περισσότερο τον Υδροχόο από το να χάσει την ελευθερία και την αυτονομία του. Οπότε, αν θέλεις να μείνει για πολύ στη ζωή σου, κάνε πίσω και μην προσπαθείς να τον/την ελέγξεις.
Ζήτησε κάτι από έναν Υδροχόο και θα σου το δώσει με μεγάλη χαρά. Αλλά αν απαιτήσεις οτιδήποτε, δεν θα πάρεις τίποτα και γρήγορα θα πετάξει μακριά σου!

7. Εξελίσσεται συνεχώς

Το να συμμετέχει στα κοινωνικά δρώμενα είναι κάτι που δίνει νόημα στη ζωή ενός Υδροχόου. Η επέκταση του μυαλού του, η βελτίωση του κόσμου του και το να αναπτύσσεται ως άτομο, όλα αποτελούν μέρος μιας συνεχούς, ατελείωτης διαδικασίας. Και πιθανότατα να περιμένει το ίδιο και από σένα.

Αν και ποτέ δεν θα σου πει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αλλάξεις, περιμένει από σένα να εξελιχθείς σταθερά ως άτομο. Για αυτό, φρόντισε να μην μένεις κολλημένος/η σε σκέψεις και συνήθειες χωρίς να επιζητάς τη βελτίωση και την εξέλιξή σου, γιατί έτσι θα χαθεί το ενδιαφέρον του Υδροχόου για σένα.
Συχνά, το να προσπαθείς να συμβαδίσεις με τα βήματα ή τη σκέψη ενός Υδροχόου είναι βασανιστικό. Και αν θέλεις να παραμείνει ο ίδιο άτομο που γνώρισες πριν 10 χρόνια, απλώς, ξέχασέ το!
Ευγενής, πνευματώδης, έξυπνος, γοητευτικός. Τι άλλο να ζητήσεις; Μια ζωή μαζί με αυτό το ζώδιο δεν θα είναι ποτέ βαρετή. Η επιθυμία του Υδροχόου είναι να βρει έναν/μια σύντροφο, που θα μπορεί να συμβαδίσει με το υπέροχο μυαλό του και θα πολεμήσει για τα ιδανικά του, ενώ, παράλληλα, θα έχει το σθένος και το πάθος για να τον/την κάνει να ανοιχτεί συναισθηματικά και σεξουαλικά. Αν αυτό το άτομο είσαι εσύ, προετοιμάσου για ένα νέο κόσμο που θα αποκαλυφθεί μπροστά σου.

Διάβασε επίσης:

Αν σ' ερωτευτούν αυτά τα 3 ζώδια, θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα «αμαρτωλά» ποσοστά των ζωδίων!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved