Ξέρουμε πώς σκέφτεσαι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, από το ζώδιό σου!

Έτσι προσεγγίζει η κάθε γυναίκα του ζωδιακού την Ημέρα των Ερωτευμένων

Ξέρουμε πώς σκέφτεσαι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, από το ζώδιό σου!

Ανάλογα με τον τύπο κάθε γυναίκας του ζωδιακού, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσεγγίζεται διαφορετικά. Διάβασε παρακάτω για να ανακαλύψεις πώς σκέφτεται η κάθε μία!

ΚΡΙΟΣ
Τι Άγιος Βαλεντίνος και βλακείες; Εγώ έχω σκεφτεί μια πιο αντισυμβατική και περιπετειώδης Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θέλεις γλυκέ μου να την "γιορτάσεις" μαζί μου; Ας κάνουμε κάτι ασυνήθιστο, όπως αναρρίχηση ή ράφτινγκ, αντί για ρομαντικά δείπνα με κεριά για δύο. Θέλω ένταση λέμε!

ΤΑΥΡΟΣ
Ω, το αγόρι της φίλης μου της έδωσε λουλούδια και σοκολάτες! Τώρα θα τα βάλει μπροστά στο γραφείο της, απέναντί μου, ώστε ο καθένας να τα βλέπει, το οποίο είναι λίγο ενοχλητικό μπορώ να πω, αλλά ακόμα και έτσι, πολύ ρομαντικό!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βγαίνω μ' ένα αγόρι περίπου ένα μήνα (κατόρθωμα!). Τι πρέπει να περιμένω; Λουλούδια; Ένα τρυφερό κείμενο; Δεν θα έπρεπε καν να βγούμε έξω απόψε, επειδή είναι νωρίς και θα φανεί σαν πίεση! Θα του στείλω ένα μήνυμα για να του δείξω πόσο cool είμαι.
"Ει, απλά ήθελα να σε ενημερώσω ότι δεν είμαι από τα κορίτσια που ενδιαφέρονται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είμαι σούπερ cool άτομο, κι αν θες πάρε μπίρες και πίτσα και έλα να τα πούμε από εδώ. Ή θα μπορούσες να μου δώσεις ένα μονόπετρο με διαμάντια..... Χαχαχα..... Αστειεύομαι, ούτως ή άλλως θα σου μιλήσω σύντομα ή όχι και τόσο σύντομα.... χαχα "

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τι τρυφεροί που είναι όλοι αυτοί που κουβαλάνε λουλούδια και δώρα! Αλήθεια γιατί η μαμά ήταν θυμωμένη με τον μπαμπά, πριν 5 χρόνια; Φαντάζομαι, ξέχασε να της φέρει τα σοκολατάκια με κρέμα βανίλιας που της αρέσουν, όπως έκανε ο γλυκούλης μου, κάθε φορά!

ΛΕΩΝ
Γιατί δηλαδή ο φίλος της Χριστίνας σχεδιάζει να σκορπίσει 1.000 ροδοπέταλα σε όλο το δωμάτιο; (Έτσι λέει αυτή....) Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα δείξω ότι δε με νοιάζει, αλλά θα καταλάβει από την έκφραση του προσώπου μου ότι έχω τσαντιστεί.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ω, είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Ας παραγγείλουμε από το αγαπημένο μας εστιατόριο, από εκεί που παίρνουμε κάθε Παρασκευή και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να κάνουμε λίγο σεξ πριν κοιμηθούμε. Έχει πρωινό ξύπνημα αύριο!

ΖΥΓΟΣ
Oh my God! Δεν έχει φέτος εκείνο το ωραίο γαλλικό ρεστοράν που έχει φανταστικές μεταξωτές πετσέτες και ροζ κεριά στο τραπέζι! Μήπως να φτιάξω εγώ ατμόσφαιρα για να το γιορτάσουμε; Αφού δε μπορούμε να βγούμε έξω, να φέρω το έξω μέσα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θεέ μου σε ευχαριστώ! Θέλει κι αυτός να μείνουμε στο κρεβάτι όλη μέρα για μαραθώνιο του σεξ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καταπληκτική ιδέα να περάσουμε αυτή τη μέρα παρέα με τα κορίτσια! Ποιος νοιάζεται για το αν είναι του Αγίου Βαλεντίνου, όταν έχεις να παίξεις taboo, να δεις Το ημερολόγιο της Bridget Jones, λίγα καλά επεισόδια από το Sex and the city και να κάνεις πλάκα με τις φιλές σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλά τώρα, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εφευρέθηκε μόνο και μόνο για να γίνεται κατανάλωση. Σιγά το πράγμα. Και τι έγινε; Δεν έχω χρόνο για βλακείες. Θα πιω ένα ποτήρι λευκό κρασί, θα παρακολουθήσω την αγαπημένη μου ταινία και θα κάνω απολέπιση με το ακριβό scrub σώματος που μου συνέστησε μια φίλη συνάδελφος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι ότι διαφωνώ με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά πρέπει να θεσπίσω κάποιους κανόνες και να μειώσω τις προσδοκίες. Χωρίς λουλούδια, χωρίς σοκολατένιες αηδίες, μόνο να είμαστε οι εαυτοί μας -όπως κάθε ημέρα- ειλικρινείς και ελεύθεροι από κοινωνικούς περιορισμούς.

ΙΧΘΥΣ
Άγιος Βαλεντίνος ε; Θα τον βάλω στη γεμάτη μπανιέρα με τα αιθέρια έλαια και τα άλατα, θα του κάνω κι ένα μασάζ και θα τον μετατρέψω από αγριάνθρωπο σε γλυκό, χαμογελαστό συμπονετικό πλάσμα....

Διάβασε επίσης: Άγιος Βαλεντίνος: Τι δώρο να του πάρεις ανάλογα με το ζώδιό του

Οι καλύτερες και οι χειρότερες στιγμές του κάθε άντρα του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved