Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, να γιατί έφυγε το πάθος από τη σχέση σου!

Τι είναι αυτό που έκανε τον έρωτα να εξαφανιστεί;

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, να γιατί έφυγε το πάθος από τη σχέση σου!

Το να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα σε μια σχέση, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο, λόγω των συνθηκών, της επιβαρυμένης καθημερινότητας ή του χαρακτήρα του δικού σου ή του άλλου ατόμου.

Αν ανήκεις στα ζώδια του αέρα, διάβασε πιο κάτω ποιος είναι ο πιο σημαντικός λόγος που μπορεί να νιώσεις ότι σου έφυγε το πάθος ή η... καψούρα για το πρόσωπο με το οποίο ήσουν φουλ ερωτευμένος/η:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο της επικοινωνίας και χρειάζεται ένα σύντροφο που θα μπορεί να του μιλήσει ανοιχτά για τα πάντα. Αν ο/η σύντροφός του δεν συμμετέχει σε βαθιές συζητήσεις ή δεν είναι πρόθυμος να διερευνήσει νέες και πρωτοποριακές ιδέες, το πιο πιθανό είναι να χαθεί το ενδιαφέρον του και να «πάει για άλλα».

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι η ψυχή των πάρτι και αγαπάει την κοινωνικότητα. Παρόλο που είναι πολύ ρομαντικός και ονειροπόλος όταν είναι ερωτευμένος, αυτό το αέρινο ζώδιο χρειάζεται να βλέπει τους φίλους του τακτικά. Αν ο/η σύντροφός τους δεν είναι κοινωνικός, δεν έχει ομαδικό πνεύμα ή δεν νιώθει σχεδόν ποτέ την ανάγκη να βγουν έξω και να διασκεδάσουν, ο Ζυγός θα θελήσει να προχωρήσει τη ζωή του με κάποιο άλλο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Υδροχόο το θέμα δεν είναι ότι του φεύγει ο έρωτας. Το δύσκολο είναι να ξανοιχτεί ερωτικά με κάποιον από την αρχή. Αυτό το ανεξάρτητο και ασυνήθιστο ζώδιο δεν χρειάζεται και πολύ χρόνο για να νιώσει άνετα με κάποιον. Ο προβληματισμός του αρχίζει όταν κάποιος/α του αρέσει πραγματικά και τότε είναι που μπορεί να «δραπετεύσει».

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο στοργικοί σύντροφοι!

Το ζώδιό του δείχνει τον λόγο που δε θα σε παντρευτεί

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved