Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Ξέρουμε τι είδους σύντροφο ψάχνεις!

Αυτό είναι το κατάλληλο ταίρι για σένα που ανήκεις σε ζώδιο του Αέρα

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Ξέρουμε τι είδους σύντροφο ψάχνεις!

Κάθε ζώδιο έχεις τις αδυναμίες και τις προτιμήσεις του, ακόμη και σε ό,τι αφορά στα ερωτικά του! Άλλο κατά βάθος χρειάζεται έναν σύντροφο πιο ερωτικό, πιο τολμηρό, πιο ήρεμο ή εξωστρεφή. Ας δούμε, λοιπόν, πιο είναι το ιδανικό ταίρι για τις γυναίκες που ανήκουν στα ζώδια του Αέρα. Σημαντικό είναι να υπενθυμίσουμε ότι το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος είναι ο κύριος δείκτης στο γυναικείο ωροσκόπιο για το πώς πρέπει να είναι ο κατάλληλος σύντροφος/σύζυγος γι' αυτήν! Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε ότι αυτά, που θα διαβάσεις παρακάτω, έχουν μεγάλη ανταπόκριση!

Γυναίκα Δίδυμος: Σκέφτεσαι ως ιδανικό σύντροφο για εσένα έναν πνευματώδη, διασκεδαστικό τύπο, ικανό να εξιτάρει τη φαντασία σου και να διαχειριστεί την απίστευτη γοητεία σου. Ωστόσο, σου χρειάζεται κάποιος να σε ηρεμεί, να σε κρατά συγκεντρωμένη στους στόχους σου και να μην χάνεσαι σε ανούσια για σένα πράγματα και υποθέσεις τρίτων, αφήνοντας τα δικά σου θέματα μισά.

Έχει μέλλον η σχέση σου ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡


Γυναίκα Ζυγός: Ο σύντροφός σου πρέπει να είναι ένας χαρακτήρας αυθεντικός, ένας άνθρωπος ευχάριστος στην παρέα και πρόθυμος να «χτίσει» μαζί σου μια σχέση δυνατή και παντοτινή. Το να μη φοβάται τις δεσμεύσεις είναι πρωταρχικό στοιχείο, όπως επίσης και να μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες και αποφάσεις, κάτι που εσύ δυσκολεύεσαι, με τρόπο τέτοιο, ώστε να μη σε κάνει να νιώθεις ότι σε καταπιέζει, αλλά σε σπρώχνει στη σωστή κατεύθυνση.

Γυναίκα Υδροχόος: Ο σύντροφος που θα «κλέψει» την καρδιά σου πρέπει να είναι ξεχωριστός, να αποδέχεται πλήρως τον εαυτό του και εσένα (ακριβώς όπως είσαι) και φυσικά να μπορεί να σε διεγείρει πνευματικά. Σίγουρα, ως γυναίκα ανεξάρτητη, δε θέλεις να κρέμεται από πάνω σου, αλλά να έχει τα δικά του ενδιαφέροντα και φίλους, κυρίως όμως να μη ζηλεύει και να μη λειτουργεί με ταμπού και κλισέ.

Διάβασε επίσης: Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Ξέρουμε τι είδους σύντροφο ψάχνεις

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Ξέρουμε τι είδους σύντροφο ψάχνεις



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved