Βουλιάζει η σχέση σου με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο; Δες πώς θα τη σώσεις!

Τι να κάνεις για να αναζωπυρώσεις τη φλόγα του έρωτά σας;

Βουλιάζει η σχέση σου με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο; Δες πώς θα τη σώσεις!

Μετά από ένα χρονικό σημείο, η σχέση μπαίνει σε μια ρουτίνα, οπότε το να κρατήσεις την ερωτική φλόγα αναμμένη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Παρακάτω θα βρεις τι πρέπει να προσέξεις και τι να αποφύγεις, αν το ταίρι σου ανήκει σε ζώδιο του Αέρα, δηλαδή, είναι Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος, ώστε να μην χαθεί το ερωτικό ενδιαφέρον του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος σύντροφός σου λατρεύει τα παιχνίδια και παραμένει νέος στην ψυχή, ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είναι. Ενίσχυσε τη διασκεδαστική πλευρά της σχέσης σας, με διάφορες δραστηριότητες και χιούμορ για να κρατήσεις ζωντανή τη μαγεία. Όταν αντιμετωπίζεις κάποια δυσκολία, μίλα του και μην απομονώνεσαι γιατί νιώθει ξεκομμένος. Είναι ζωτικής σημασίας να κρατήσεις ανοιχτούς δίαυλους επικοινωνίας. Να θυμάσαι ότι συνήθως φλερτάρει για κοινωνικούς λόγους, οπότε αν τύχει κάτι τέτοιο, μην το πάρεις στα σοβαρά κι αρχίσεις τις σκηνές ζήλειας.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΖΥΓΟΣ

Στο Ζυγό αρέσουν οι κολακείες και τα τρυφερά λόγια, αλλά επειδή είναι το ζώδιο της σχέσης και της συντροφικότητας, εύκολα μπορεί να παραμερίσει τους πάντες και τα πάντα και να γίνει εξαρτώμενος από σένα. Ενθάρρυνέ τον να έρχεται συχνά σε επαφή με τους δικούς του φίλους και να έχει τα ενδιαφέροντά του, ανεξάρτητα από τη σχέση σας, ώστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Επίσης, να του δείχνεις τα αισθήματά σου και να μη χάσεις το ρομαντισμό και την ευγένειά σου. Να επιδείξεις υπομονή με την αναποφασιστικότητά του -απλά ζυγίζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Ατέλειωτα...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος σου λειτουργεί στο διανοητικό επίπεδο, οπότε εκεί πρέπει να συναντηθείτε πρώτα. Οι ζωηρές κι ενδιαφέρουσες συζητήσεις και η ανταλλαγή επιχειρημάτων είναι το διαβατήριο για να περάσεις τα σύνορα της καρδιάς του. Η ελευθερία, επίσης, είναι ζωτικής σημασίας για αυτόν, οπότε μην προσπαθήσεις να τον ελέγξεις ή να του τη στερήσεις γιατί θα νιώσει ότι πνίγεται από τα δεσμά σου και θα ψάχνεις συνεχώς την έξοδο κινδύνου. Να είσαι αυθόρμητος/η, αληθινός/η και μην κρύβεις τα συναισθήματά σου γιατί πρέπει να μάθει την ύπαρξή τους, όσο κι αν αρχικά ενοχληθεί, γιατί μόνο έτσι θα σταματήσει να τα θεωρητικοποιεί.

Διάβασε επίσης:Βουλιάζει η σχέση σου με Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω; Δες πώς θα τη σώσεις

Βουλιάζει η σχέση σου με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη; Δες πώς θα τη σώσεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved