Βουλιάζει η σχέση σου με Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω; Δες πώς θα τη σώσεις!

Τι να κάνεις για να αναζωπυρώσεις τη φλόγα του έρωτά σας;

Βουλιάζει η σχέση σου με Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω; Δες πώς θα τη σώσεις!

Μετά από ένα χρονικό σημείο, η σχέση μπαίνει σε μια ρουτίνα, οπότε το να κρατήσεις την ερωτική φλόγα αναμμένη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Παρακάτω θα βρεις τι πρέπει να προσέξεις και τι να αποφύγεις, αν το ταίρι σου ανήκει σε ζώδιο της Γης, δηλαδή, είναι Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως, ώστε να μην χαθεί το ερωτικό ενδιαφέρον του.

ΤΑΥΡΟΣ

Χάδια και πολλή στοργή είναι ο δρόμος που οδηγεί στην καρδιά του Ταύρου σου. Να θυμάσαι ότι δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις και το ξεβόλεμα, γι' αυτό πρέπει να δημιουργήσεις μια ζεστή, αγαπησιάρικη και ευχάριστη ρουτίνα στην καθημερινότητά σας για να μη βλέπει την ώρα να γυρίζει στην αγκαλιά σου. Βεβαιώσου ότι αισθάνεται πάνω απ' όλα ότι τον εκτιμάς και αν αντέχεις, κάνε του ανεξάρτητα από γιορτές κι επετείους κάποιο δωράκι για να του το δείξεις. Ο αισθησιασμός είναι το κλειδί για μια πετυχημένη ερωτική ζωή, γι' αυτό ποτέ μη βιάζεσαι μαζί του.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος θέλει να σε «βελτιώσει» κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σε καμία φάση της σχέση σας. Αντιμετώπισε την κριτική του με χαμόγελο και υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι αυτός είναι ο τρόπος που δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Να τον «τυλίγεις» με ζεστασιά και προσοχή γιατί συχνά τον πιάνουν οι ανασφάλειές του. Εκτιμά την εξυπνάδα σου αλλά καλό είναι να τον αφήνεις να ασχολείται με τις λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής, έτσι ώστε να αισθάνεται απαραίτητος και επιθυμητός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερώς σου δουλεύει σκληρά, αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του και θέλει να το σέβεσαι και να μην γκρινιάζεις για τις ελάχιστες ώρες που σας μένουν διαθέσιμες. Πάρε σοβαρά την δέσμευσή σας για την οικοδόμηση μιας κοινής ζωής αλλά μάθε του ότι και γι' αυτήν πρέπει να «εργαστεί» πολύ και να μην τα περιμένει όλα από σένα. Κάτω από το αυστηρό, αυτάρκες και αρχηγικό του πρόσωπο, κρύβονται αρκετές ανασφάλειες κι αμφιβολίες και έχει ανάγκη την επιβεβαίωση της αγάπης σου, ίσως γιατί γεννήθηκε μεγάλος και την έχει στερηθεί. Να θυμάσαι ότι στα χέρια σου εμπιστεύτηκε την καρδιά του και είσαι ο/η μόνος/η που μπορεί να τις διώξει.

Διάβασε επίσης: Θέλεις να τον διώξεις; Σου δείχνουμε τον τρόπο

Το ζώδιό του δείχνει για ποιο λόγο «θα την κάνει» από τη σχέση σας

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved