Μήπως να κάνεις το πρώτο βήμα και να του ζητήσεις να βγείτε;

Στη σκέψη και μόνο μίας πιθανής... χυλόπιτας, σε «λούζει» κρύος ιδρώτας, όμως υπάρχει τρόπος να γνωρίζεις εκ των προτέρων, την έκβαση αυτής της γενναίας κίνησης

Μήπως να κάνεις το πρώτο βήμα και να του ζητήσεις να βγείτε;

Μπορεί την εποχή που οι γιαγιάδες μας ήταν ακόμη νέες, να θεωρούνταν ανεπίτρεπτο να ζητήσει ένα κορίτσι από ένα αγόρι ραντεβού, όμως από τότε έχουν περάσει τουλάχιστον 50 χρόνια και οι γυναίκες έχουν διεκδικήσει πολλά περισσότερα, από το δικαίωμα να κανονίζουν ερωτικά ραντεβουδάκια. Ακριβώς για αυτό, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο και κανένας λόγος να αναβάλλεις, την πρόσκληση που θες να κάνεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Καταλαβαίνω πως στη σκέψη και μόνο μίας πιθανής... χυλόπιτας, σε «λούζει» κρύος ιδρώτας, όμως υπάρχει τρόπος να γνωρίζεις εκ των προτέρων, την έκβαση αυτής της γενναίας κίνησης. Πώς θα το κάνεις αυτό; Επενδύοντας στην προσωποποιημένη και έγκυρη Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης του Astrology.gr, του οδηγού που σου επιτρέπει να... ξεφυλλίσεις το μέλλον και να μάθεις έγκαιρα τα «μυστικά» που σε περιμένουν, σε σχέση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αφού, λοιπόν, συμπληρώσεις τη φόρμα παραγγελίας και λάβεις το εγχειρίδιο, ήρθε η ώρα να περάσεις στο επόμενο βήμα!

Πώς θα γίνεις μία πρωταθλήτρια στο dating;

Ειλικρινά, ακόμη και οι πιο cool και σαγηνευτικοί καρδιοκατακτητές, χάνουν τα λόγια τους, όταν θέλουν να προσεγγίσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Σκέφτονται πως δεν θέλουν να φανούν ενοχλητικοί, πιεστικοί ή... απελπισμένοι, ενώ εάν έχουν ήδη μία φιλική σχέση με το συγκεκριμένο πρόσωπο, φοβούνται πως ίσως χάσουν και αυτό, εκφράζονται το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Από την άλλη βέβαια, έαν το καλοσκεφτείς, ποιος δεν θέλει να ξέρει ότι είναι επιθυμητός; Ποιος άντρας ή ποια γυναίκα, δεν θα γοητευόταν από τη ρομαντική προσέγγιση κάποιου; Η απάντηση είναι «κανείς και καμία»! Ειδικότερα οι άντρες, εκπλήσσονται ευχάριστα όταν βλέπουν μία γυναίκα να τους διεκδικεί, αφού λανθασμένα θεωρούν πως το καμάκι, είναι μία καθαρά αντρική υπόθεση.

Ανατρέποντας τα πάντα για τον έρωτα

Καιρός, λοιπόν, να ανατρέψεις αυτή την πεποίθηση, κάνοντας εσύ το πρώτο βήμα αυτή τη φορά! Μάζεψε όλη την εσωτερική δύναμη που διαθέτεις, πάρε μία βαθιά ανάσα και βγάλε προς τα έξω τη δυναμική γυναίκα που κρύβεις μέσα σου. Μία γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά, που ξέρει τι θέλει και πως να το πάρει! Πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση να αναλάβεις δράση, φρόντισε πρώτα να βολιδοσκοπήσεις την μεταξύ σας κατάσταση, στέλνοντας ένα μήνυμα που θα ρωτάει πως είναι, ένα μήνυμα με την γλώσσα του σώματος, όπως ένα πιο επίμονο βλέμμα, όταν βρεθείτε ξανά σε κοινή παρέα ή στο γραφείο. Ρίξε μικρά «δολώματα» γοητείας και εάν ενδιαφέρεται, να είσαι σίγουρη πως θα πιαστεί ηθελημένα στα δίχτυα σου! Εάν όχι, μην το πάρεις προσωπικά. Όπως έλεγε και σε μία ταινία, απλά «he is just not that into you».

Extra tip: Σε περίπτωση που δεν έχεις τον αριθμό του, μην κάνεις το λάθος να τον ζητήσεις μέσω του inbox. Βρες το θάρρος που χρειάζεται για μία κατά μέτωπο... επίθεση, που θα τον κάνει να εκπλαγεί ευχάριστα και να θαυμάσει την άνεσή σου.

Κλείνοντας, η τελευταία συμβουλή που έχω να σου δώσω, είναι να απολαύσεις το φλερτ, αποφεύγοντας κάθε είδους στρατηγική. Ναι, μπορεί μία αγάπη χωρίς πείσματα να μην έχει... νοστιμάδα, όμως είμαστε μεγάλα παιδιά και σε κάνεναν δεν αρέσουν πλέον τα τερτίπια, που καταλήγουν με ραγισμένες καρδιές. Ακριβώς για αυτό, όσο πιο ξεκάθαρη είσαι με το άτομο που σε ενδιαφέρει, τόσο πιο ειλικρινής θα είναι και η απάντηση που θα λάβεις για το ραντεβού σας ή την εξέλιξη της σχέσης σας. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς πως μπορείς να εμπιστευτείς και τις εμπεριστατωμένες προβλέψεις που σου παρέχει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης του Astrology.gr και δίνουν απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα!

Διάβασε επίσης: Εφτά μυστικά για να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου!

Τα 3 πιο αυθόρμητα ζώδια που θα σου μάθουν τι θα πει ζωή!

Αυτά είναι τα 3 πιο σαγηνευτικά ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved