Εφτά μυστικά για να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου!

Υπόσχονται, σε βάθος χρόνου, να σας φέρουν ακόμη πιο κοντά, γιατί όχι και μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας!

Εφτά μυστικά για να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου!

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους, που έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ από εμάς, πριν περάσουν στο επόμενο βήμα με τη σχέση τους, είναι αυτός της δέσμευσης. Παρότι πολλοί ισχυρίζονται πως οι άντρες είναι εκείνοι που παρουσιάζουν εντονότερα αυτή τη φοβία, εμείς οι γυναίκες δεν πάμε πίσω. Η διαφορά είναι ότι εμείς αισθανόμαστε κάπως πιο σίγουρες για τα συναισθήματά μας, οπότε μας είναι ευκολότερο να επενδύσουμε συναισθηματικά στον άλλο και να σταθεροποιηθούμε πιο άμεσα από ότι εκείνος.

Ένας ακόμη λόγος, που οι άντρες δυσκολεύονται να δεσμευτούν το ίδιο γρήγορα με μία γυναίκα, είναι η αβεβαιότητα που τους προκαλεί το μέλλον. Ο φόβος πως ίσως δεν μπορέσουν να φανούν επαρκείς στις απαιτήσεις της συντρόφου και τελικά απογοητεύσουν τη γυναίκα που τους επέλεξε για να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.

Ακριβώς γι’ αυτό, εάν νιώθεις πανέτοιμη να πραγματοποιήσεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, αλλά ανησυχείς πως ο φίλος σου δεν είναι το ίδιο προετοιμασμένος, μπορείς να εμπιστευτείς την Ανάλυση Σχέσης του Astrology.gr, η οποία θα σου λύσει όλους τους προβληματισμούς που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σου.

Σε κάθε περίπτωση, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 7 τρόπους, που υπόσχονται, σε βάθος χρόνου, να σας φέρουν ακόμη πιο κοντά, γιατί όχι και μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας!

#1 Μικρές καθημερινές εκπλήξεις

Μπορεί οι άντρες να μην είναι το ίδιο ενθουσιώδεις όπως εμείς με τις εκπλήξεις και να νιώθουν κάπως αμήχανα, όμως να είσαι σίγουρη πως όλοι θα ήθελαν να βρουν την αγαπημένη τους μπίρα στο ψυγείο ή ένα πλούσιο πρωινό με καφέ στην κουζίνα, μόλις ξυπνήσουν! Τέτοιες μικρές κινήσεις δεν πιέζουν τον άλλο, ενώ είναι ένας πολύ γλυκός τρόπος να του εκφράσεις όσα νιώθεις και να δείξεις πόσο τον σκέφτεσαι.

#2 Γίνε πιο αποφασιστική

Καθημερινά όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με την αναποφασιστικότητά μας, ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι πως αυτή η συμπεριφορά ίσως κουράσει τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να μην ζητάς διαρκώς τη γνώμη του φίλου σου για το πού ή τι θα φάτε για βραδινό, ποιο μέρος θα επιλέξετε για διακοπές ή ποιο φόρεμα να φορέσεις στο γραφείο. Όσο πιο αποφασιστική είσαι και όσο πιο συνεπής παραμένεις στις απόψεις σου, τόσο περισσότερο θα τον εμπνεύσεις να πάρει και εκείνος τις δικές του αποφάσεις για το μέλλον σας!

#3 Προσπάθησε να είσαι ακριβής

Ο φίλος σου ίσως έχει αμέριστη υπομονή και να σε περιμένει στωικά, όσο εσύ ετοιμάζεσαι για να βγείτε έξω, το ιδανικό όμως θα ήταν να είσαι συνεπής και ακριβής στους χρόνους σου. Μπορεί δέκα λεπτά καθυστέρησης να μην έχουν καμία σημασία μπροστά στην αιωνιότητα που σας περιμένει, όμως το ιδανικό θα ήταν να μην αργείς στα ραντεβού σας και να παραμένεις τυπική. Ειλικρινά, δεν υπάρχει πιο εύστοχος τρόπος να εκφράσεις έμμεσα τον σεβασμό σου στον άλλο και το πρόγραμμά του.

#4 Μην χάνεις το κέντρο σου

Όσο κι αν αγαπάς τον σύντροφό σου, μην ξεχνάς πως κανέναν δεν βοηθάει να πέφτει με τα... μούτρα σε μία σχέση. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν το λάθος και αφήνονται εντελώς από τον πρώτο καιρό, όμως σε βάθος χρόνου αυτό τείνει να την φθείρει και να οδηγεί στον χωρισμό. Πέρνα χρόνο με τον σύντροφό σου, αλλά μην παραμελείς τον εαυτό σου, την οικογένεια, τους φίλους και τις δραστηριότητες που απολαμβάνεις χωρίς την παρουσία του. Αυτό το σύνολο ανθρώπων, πραγμάτων και καταστάσεων, δεν πρέπει να έχει δεύτερη θέση στη ζωή σου.

#5 Κράτα τους τσακωμούς για το σπίτι

Μπορεί ο σύντροφός σου να σε έχει φέρει στα όριά σου και να θες να βάλεις τις φωνές, όμως μην το κάνεις, ενώ βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο ή με μία κοινή παρέα. Σε αυτή την περίπτωση, το εξωτερικό περιβάλλον ή οι παρευρισκόμενοι, μπορεί να εντείνουν την κατάσταση και να επηρεάσουν την τροπή της διένεξης. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να λύνετε μαζί την όποια αντιπαράθεση στον προσωπικό σας χώρο και χωρίς να επιτρέπετε σε τρίτους να εμπλέκονται σε αυτή. Όλα τα ζευγάρια περνάνε μία περίοδο εντάσεων και μόνο μεταξύ τους μπορούν να βρουν λύση για το οποιοδήποτε ζήτημα. Ωστόσο, εάν ανησυχείς ότι στη δική σας περίπτωση, η περίοδος αυτή έχει κρατήσει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, μην ξεχάσεις να συμβουλευτείς την Ανάλυση Σχέσης του Astrology.gr, το εγχειρίδιο που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα για ποιον λόγο προκύπτουν συνεχείς εντάσεις με εσένα και τον φίλο σου.

#6 Δώσε σημασία στην ερωτική σας ζωή

Ένας παράγοντας, που επηρεάζει πολύ τη ζωή ενός ζευγαριού, είναι η σεξουαλική του ζωή. Ακόμη και αν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση που δεν έχουν εκφραστεί προφορικά, αυτά τείνουν να αποκαλύπτονται με κάποιο... μαγικό τρόπο, όταν δύο άνθρωποι βρίσκονται μαζί στο ίδιο κρεβάτι. Να θυμάσαι πως όσο πιο ανοιχτή είσαι σε προτάσεις και όσο πιο πρόθυμη να εξερευνήσεις τα όρια της σεξουαλικότητάς σου, τόσο πιο υγιή θα είναι και η σχέση με τον σύντροφό σου. Όχι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που δεν θέλει για να ευχαριστήσει τον άλλο, αλλά να ακούς τις επιθυμίες του και να βρίσκετε παρέα μία εναλλακτική που θα ικανοποιεί και τους δύο.

#7 No more drama

Παρότι εμείς οι γυναίκες είμαστε εκείνες που έχουμε κατηγορηθεί ότι προκαλούμε άσκοπα δράματα μέσα στις σχέσεις, οι άντρες έχουν αποδειχθεί, ουκ ολίγες φορές, μεγαλύτερες drama queens από εμάς. Όπως και να ‘χει, καλό θα ήταν και οι δύο πλευρές να διαχειριζόμαστε κάπως καλύτερα συναισθήματα όπως ο θυμός, αφού είναι εκείνα που μπορούν να προκαλέσουν πολύ μεγάλο κακό για το απόλυτο τίποτα. Όσο και να σε εκνευρίζει που ο φίλος σου πετάει τις κάλτσες του αριστερά και δεξιά, δεν υπάρχει λόγος για να του κρατάς μούτρα και όταν σε ρωτάει επίμονα «τι έχεις;», να του απαντάς εριστικά «τ ίποτα». Χαλάρωσε και επικοινώνησε αυτό που σε πειράζει, έχοντας την απαίτηση και από εκείνον να κάνει κάτι ανάλογο σε μία παρόμοια περίπτωση.

Διάβασε επίσης: Τα 5 ζώδια που μένουν σε μια σχέση ακόμα κι όταν το πάθος έχει χαθεί

Με αυτά τα 3 ζώδια είναι πιθανό να χωρίσεις και να ξανασμίξεις, πολλές φορές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved