Αυτοί οι 3 άντρες του ζωδιακού είναι το αντικείμενο του πόθου των περισσότερων γυναικών!

Πας στοίχημα ότι θα πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου, τουλάχιστον για έναν;

Αυτοί οι 3 άντρες του ζωδιακού είναι το αντικείμενο του πόθου των περισσότερων γυναικών!

Το γιατί και πώς δεν το ξέρουμε, ξέρουμε όμως ότι υπάρχει σημαντικός λόγος που ο καθένας από τους παρακάτω κυρίους είναι το αντικείμενο του πόθου των περισσότερων γυναικών, σύμφωνα πάντα με την άποψή τους. Εμείς (για να πούμε την αλήθεια) άλλους είχαμε στο μυαλό μας.

Εσύ συμφωνείς μαζί τους για του παρακάτω 3 άντρες του ζωδιακού;

Σκορπιός

Όχι, όχι, αυτόν τον είχαμε κι εμείς στο μυαλό μας, οπότε δεν εκπλαγήκαμε καθόλου! Είναι σέξι, μυστηριώδης, αφόρητα ελκυστικός και πάνω απ’ όλα δύσκολος. Μια επίμονη ματιά του αρκεί για να πέσεις στα... πατώματα αλλά για να κερδίσεις την καρδιά και την εμπιστοσύνη του θα χρειαστεί να περάσεις διά πυρός και σιδήρου. Εκεί θα αποδείξεις όμως κι ότι δεν είσαι παίξε-γέλασε. Κι αν τελικά σε αγαπήσει θα είναι δικός σου για πάντα.

*Είναι το ιδανικό ταίρι για σένα; Mάθε εδώ

Δίδυμοι

Η αλήθεια είναι ότι αυτόν δεν τον περιμέναμε να βρίσκεται στη λίστα, μάλλον θεωρείται ότι είναι ποθητός επειδή είναι άπιαστος σαν τον αέρα. Όμως η πραγματική αιτία είναι ότι απέναντι σε κάθε γυναίκα είναι κύριος. Με τους τρόπους του, το χιούμορ, το χαμόγελό του, είναι και έξυπνος και καταφερτζής, οπότε όλο το attitude τον κάνει σέξι και δε δυσκολεύεται να ρίξει την οποιαδήποτε. Άσε που ακούει κιόλας τι του λες.

Ζυγός

Είναι πολύ γοητευτικός, νόστιμος, ρομαντικός, έχει στιλ, ευγένεια, δείχνει κατανόηση κι όταν βάλει μπροστά την επιχείρηση «φλερτ», δεν είναι εύκολο να του ξεφύγει μια γυναίκα. Από την άλλη, απ’ όλους τους άντρες είναι και ο πιο σχεσάκιας, οπότε όποια κερδίσει την καρδιά του, ξέρει ότι δε θα μείνει μαζί της μόνο για μια νύχτα. Άσε που είναι υπέρ των ισότιμων σχέσεων και δεν θα βγάλει μαγκιά κι αντρίλα... Έκπληξη πάντως δεν είναι!

Διάβασε επίσης: Tα 3 ζώδια που ανέχονται πολλά, προκειμένου να κρατήσουν τη σχέση τους!

Αυτά είναι τα ζώδια που μπορούν να ερωτευτούν δύο άτομα ταυτόχρονα!

4 ζώδια που ξέρουν ακριβώς πού είσαι και τι κάνεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved