Tα 3 ζώδια που ανέχονται πολλά, προκειμένου να κρατήσουν τη σχέση τους!

Αν δεν έχουν σχέση, η ζωή τους είναι... απαίσια

Tα 3 ζώδια που ανέχονται πολλά, προκειμένου να κρατήσουν τη σχέση τους!

Για εκείνα ο φόβος του να μείνουν μόνα είναι μεγάλος. Και δεν είναι μόνο η μοναξιά που τα τρομάζει. Είναι και ο χρόνος που περνά και τα σπρώχνει να κάνουν σχέσεις με άτομα που δεν τους αξίζουν. Δέχονται ή ανέχονται διάφορες συμπεριφορές, δίνουν περισσότερα απ’ όσα παίρνουν και το κακό είναι ότι ακόμα κι αν σε μια κρίση ειλικρίνειας το παραδεχτούν, δε χωρίζουν.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά και ζεις σε μια τέτοια κατάσταση να ξέρεις ότι το μεγαλύτερο κακό το κάνεις στον εαυτό σου γιατί φθείρεσαι καθημερινά σε μια κατάσταση που δεν πρόκειται να αλλάξει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι από τα πιο πιστά, αξιόπιστα αλλά και ρομαντικά ζώδια, κάτι που τον κάνει και καλό σύντροφο. Το κακό είναι ότι δεν αφήνει εύκολα μια σχέση, ακόμα και αν γνωρίζει ότι δεν είναι αυτό που θα ήθελε. Η πιο πιθανή αιτία είναι ότι δεν του αρέσει η αλλαγή, το ξεβόλεμα, το να κόψει τις συνήθειες της καθημερινότητάς του και ας μην είναι και οι πιο ωραίες... Από την άλλη, είναι και πολύ πεισματάρης και θα κάνει σχεδόν τα πάντα για να διατηρήσει τα πράγματα και να τα φτιάξει, τρώγοντας έτσι πολύτιμο χρόνο από τη ζωή του, αφού ως συνήθως η κατάσταση δεν αλλάζει.

ΖΥΓΟΣ

Ο μεγαλύτερος καημός του Ζυγού είναι να μη μείνει μόνος, αν προσθέσεις και το γεγονός ότι μεγαλώνει κι οι επιλογές περιορίζονται, τότε είναι πιθανό να μπει σε μια σχέση με πρόσωπο εντελώς ακατάλληλο. Το να καλύψει την ανάγκη του για συντροφικότητα είναι πιο δυνατό από το να δει καθαρά με τι άτομο έχει να κάνει, κάτι που δε συμβαίνει και στην άλλη πλευρά, που πατάει πάνω σε αυτό για να έχει το πάνω χέρι. Ακόμα και αν το καταλάβει όμως, θα παραμείνει στο πλάι του πολύ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, από φόβο ότι θα ξαναμείνει μόνος του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς, όντας ρομαντικός και ευαίσθητος και πιστεύοντας στην δύναμη της αγάπης, χρειάζεται να είναι με κάποιο άλλο πρόσωπο, να ζήσει το παραμύθι με το happy end. Επειδή μάλιστα συνηθίζει να βάζει πρώτες τις ανάγκες του άλλου ατόμου, γίνεται εύκολο θύμα εκμετάλλευσης και απάτης, οπότε, όχι μόνο κολλάει σε μια τοξική σχέση, αλλά και νιώθει ότι δεν έχει τη δύναμη να σηκωθεί να φύγει, όταν κάποια στιγμή «ξυπνήσει» και δει την πραγματικότητα. Γι’ αυτό μπορεί να κάτσει και να υποστεί μια άσχημη ή μειωτική συμπεριφορά, παίρνοντας τον ρόλο του «μάρτυρα».

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θα «σφαχτούν» και θα χωρίσουν λόγω… Κορονοϊού!

4 ζώδια που ξέρουν ακριβώς πού είσαι και τι κάνεις

Αν σε ελκύουν τα «δυνατά μυαλά», αυτός είναι ο κατάλληλος σύντροφος για σένα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved