Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Χώρισες; Ώρα να πας παρακάτω!

Έτσι θα ξεπεράσουν τον/ην πρώην τα ζώδια της Γης και θα πάνε παρακάτω!

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Χώρισες; Ώρα να πας παρακάτω!

Ο χρόνος είναι γιατρός και θα θεραπεύσει τις πληγές ενός χωρισμού, αλλά χρειάζεται να κάνουμε κι εμείς μια προσπάθεια για να τον ξεπεράσουμε ακόμα πιο γρήγορα. Ο καθένας και η κάθε μια μας, ανάλογα με το ζώδιο που ανήκει, έχει τα δικά του αντανακλαστικά και τρόπο για να το κάνει.

Διάβασε ποιος είναι ο ιδανικός για να ξεπεράσουν τον/ην πρώην τα ζώδια της Γης και να πάνε παρακάτω!

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα, η ιστορία είναι διαφορετική. Συνήθως αντιδράς καθυστερημένα και περνάς από το σοκ και την άρνηση σε μια περίοδο έντονης αυτολύπησης. Δεν είναι κακό να βυθιστείς σε αυτήν. Φοράς τα ίδια ρούχα για μέρες, ενώ μπορεί να μην τρως τίποτα, παρά μόνο γλυκά, παγωτά και καφέ. Αργείς μεν να συνέλθεις, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ, καθώς στο τέλος, η αποφασιστικότητά σου είναι αυτή που σου δίνει την δύναμη να βγεις από τη δύσκολη κατάσταση και να μην ξανακοιτάξεις πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξέδωσε με την καθαριότητα. Όχι μόνο τα συνηθισμένα πράγματα, όπως τα ράφια και τα ποτήρια. Χώσου μέσα στις ντουλάπες, τα συρτάρια και την βιβλιοθήκη με τα απαρχαιωμένα βιβλία. Η αίσθηση του καθαρισμού και του ξεσκαρταρίσματος αυτών των κομματιών της ζωής σου θα σου θυμίσουν ποιος/α είσαι, ενώ θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς καλύτερα και απαλλαγμένος/η από το κάθε τι άχρηστο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις την τάση να υπεραναλύεις την κατάσταση σε μια προσπάθεια να καταλάβεις τι ακριβώς πήγε στραβά. Όντως, είναι σημαντικό να αντλήσουμε διδάγματα από έναν χωρισμό, αλλά η διαδικασία θα έχει καλύτερα αποτελέσματα, όταν το κάνουμε εφ' όσον έχει καταλαγιάσει ο πόνος. Δέξου ότι πάντα θα υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα και γιατί και στρέψε το μυαλό σου στη φροντίδα και τον καλλωπισμό του εαυτού σου.

Διάβασε επίσης: Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Έχεις Αφροδίτη σε Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω; Αυτός ο τύπος σχέσης σε τραβάει

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Χώρισες; Ώρα να πας παρακάτω!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved