Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Χώρισες; Ώρα να πας παρακάτω!

Έτσι θα ξεπεράσουν τον/ην πρώην τα ζώδια της Φωτιάς και θα πάνε παρακάτω!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Χώρισες; Ώρα να πας παρακάτω!

Ο χρόνος είναι γιατρός και θα θεραπεύσει τις πληγές ενός χωρισμού, αλλά χρειάζεται να κάνουμε κι εμείς μια προσπάθεια για να τον ξεπεράσουμε ακόμα πιο γρήγορα. Ο καθένας και η κάθε μια μας, ανάλογα με το ζώδιο που ανήκει, έχει τα δικά του αντανακλαστικά και τρόπο για να το κάνει.

Διάβασε ποιος είναι ο ιδανικός για να ξεπεράσουν τον/ην πρώην τα ζώδια της Φωτιάς και να πάνε παρακάτω!

ΚΡΙΟΣ

Κατ' αρχάς μην προσπαθήσεις να παραμείνεις φίλος/η με τον/την πρώην. Θα πρέπει να ξαναμπείς στο παιχνίδι των ραντεβού, ακόμη και αν σπαταλάς τον ελεύθερο χρόνο σου με άτομα που δεν είναι και του απόλυτου γούστου σου. Όμως έτσι θα ξαναβρείς το χαμένο σου ενθουσιασμό και θα ξαναρχίσεις το κυνήγι ακόμα κι αν δεν πιάσεις το θήραμα που θα ήθελες. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, για εσένα είναι σημαντικό να τονώσεις το Εγώ σου και να διαπιστώσεις ότι ακόμα μετράς.

ΛΕΩΝ

Συμβουλή: Βάλτε τον/την πρώην σου στη λίστα. Αυτή που κρατάς για τους ανθρώπους που πρόκειται να λυπηθούν και να σκάσουν από την ζήλια τους, όταν έχεις κάποιον/α πολύ καλύτερό τους στο πλευρό σου και λάμπεις από ευτυχία. Να είσαι σίγουρος/η ότι αυτός/η θα είναι μετά που θα σε κυνηγά και θα θέλει να τα ξαναβρείτε. Ανανέωσε την εμφάνισή σου, τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου και βάλε σκοπό της ζωής σου να βρεις μια καινούργια αγάπη, άξιά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αλλαγή του τοπίου και παραστάσεων κάνει θαύματα για σένα, που έχεις περάσει από την επίπονη δοκιμασία του χωρισμού. Και εδώ είναι ένα tip: το πιο ενδεδειγμένο είναι να δημιουργήσεις ενδιαφέρουσες καινούργιες εμπειρίες το συντομότερο δυνατό για να ξαναβρείς τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου, αλλά και ένα ταίρι που θα σε συντροφέψει στις τρέλες σου.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα ζώδια που θα προσπαθήσουν να σε ξανακερδίσουν μετά το χωρισμό

Έτσι θα σώσεις την σχέση σου, αν υπάρχει απόσταση μεταξύ σας

Tα 3 ζώδια που ανέχονται πολλά, προκειμένου να κρατήσουν τη σχέση τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved