Τα 3 ζώδια που παθαίνουν ασφυξία με τις μακροχρόνιες σχέσεις!

Νιώθουν καταπιεσμένοι όταν κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

Τα 3 ζώδια που παθαίνουν ασφυξία με τις μακροχρόνιες σχέσεις!

Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτικών ιστοριών στοχεύουν στο να βρουν την παντοτινή αγάπη. Αλλά, δεν χάλασε κι ο κόσμος, αν η σχέση που έχεις ή σκοπεύεις να δημιουργήσεις δεν καταλήξει με αυτό τον τρόπο. Αν αυτό που επιθυμείς είναι μια σύντομη ή περιστασιακή σχέση είναι, δεν είναι κακό. Απλώς είναι καλύτερα να βρεις άτομα που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με σένα. Άτομα που ξέρουν ότι δεν είσαι για μακροχρόνιες καταστάσεις και που αισθάνονται άνετα με την μη-μονογαμία. Ένας καλός τρόπος για να ζήσεις κάτι το ανέμελο, είναι να επιλέξεις ένα από τα ζώδια που αποφεύγουν τις μακροχρόνιες σχέσεις, απλά και μόνο επειδή τους δημιουργούν μεγάλη πίεση.

Αυτά τα ζώδια τείνουν να είναι ελεύθερα πνεύματα που ακολουθούν το δρόμο για την ευδαιμονία, οπουδήποτε τους δοθεί η ευκαιρία. Μπαίνουν μέσα στις καταστάσεις για να περάσουν λίγο καιρό καλά, όχι πολύ, οπότε, αν δεν ψάχνεις για μια σταθερή σχέση αυτή τη στιγμή, δεν πρόκειται να νιώσουν τόσο δυνατά συναισθήματα που να πληγωθούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να κατασταλάξουν όταν βρουν το κατάλληλο πρόσωπο που θα τους κάνει… κλικ. Στο κάτω-κάτω, ο έρωτας έχει την κακή συνήθεια να έρχεται και να σε βρίσκει εκεί που δεν το περιμένεις. Σίγουρα, όμως, δεν έχουν καμία βιασύνη να δεσμευτούν. Αν αυτό σου ακούγεται εντάξει, ιδού τα ζώδια που θα σου προσφέρουν μια αξέχαστη ρομαντική περιπέτεια:

ΚΡΙΟΣ

Για τον Κριό, το καλύτερο μέρος μιας σχέσης είναι η έξαψη του ερωτικού κυνηγιού. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος, οπότε εξηγείται η περιπετειώδης φύση του. Μπορεί μερικές φορές να παγιδευτεί τόσο πολύ στην επιδίωξη να πετύχει τον ερωτικό του στόχο που καταλήγει σε μια σχέση για την οποία δεν είναι καθόλου έτοιμος, με αποτέλεσμα να χάσει το ενδιαφέρον ή τον ενθουσιασμό του. Αυτό που τον καθοδηγεί είναι το πάθος και ο ρομαντισμός, οπότε οι θυελλώδεις, σύντομες σχέσεις που του προσφέρουν έντονες συγκινήσεις είναι ο κανόνας, μέχρι να βρει το σωστό άτομο με το οποίο θα «δέσει». Αυτό το άτομο πρέπει να είναι κάποιος/α που μπορεί να συμβαδίσει με τους πυρετώδεις ρυθμούς του Κριού ή που θα του αφήνει το περιθώριο να ακολουθήσει τις δικές του περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει μια φυσική περιέργεια και εκστασιάζεται με τη ζωή και τις καινούργιες εμπειρίες. Αυτό το ζώδιο του αέρα τείνει να ακολουθεί σαν τον άνεμο οτιδήποτε τραβήξει το ενδιαφέρον του, αλλά αν κάτι ή κάποιος δεν μπορεί να κρατήσει την προσοχή του, θα φύγει εξίσου γρήγορα. Ως αποτέλεσμα, τείνει να μένει στη ρομαντική πλευρά των πραγμάτων. Απλώς δεν πρόκειται να αναλάβει καμία δέσμευση που προϋποθέτει συναισθηματική προσέγγιση ή οικειότητα. Χρειάζεται χρόνος, τον οποίο οι Δίδυμοι σπάνια σκοπεύουν να επενδύσουν σε μια σχέση, αν δεν είναι ολοκληρωτικά, διανοητικά και συναισθηματικά αιχμαλωτισμένοι. Θα κατασταλάξουν κάπου μόνο όταν είναι έτοιμοι να το κάνουν.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απ' όλα τα ζώδια, πιθανότατα ο Τοξότης έχει τη μεγαλύτερη προτίμηση στις σύντομες σχέσεις. Αυτός ο γοητευτικός τύπος είναι η ψυχή κάθε παρέας και ποτέ δεν έχει έλλειψη ερωτικών ευκαιριών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βιάζεται να κατασταλάξει σε μια σοβαρή ή μόνιμη σχέση. Αν μη τι άλλο, ισχύει το ακριβώς αντίθετο για αυτό το ζώδιο που αγαπάει την ελευθερία όσο τίποτα άλλο. Ο Τοξότης επιθυμεί να είναι ελεύθερος για να μπορεί κάθε στιγμή να διερευνήσει και να επεκτείνει τους ορίζοντές του. Η προσωπική ανάπτυξη και οι νέες εμπειρίες είναι η προτεραιότητά του, γεγονός που του αφήνει ελάχιστο χρόνο για να οικοδομήσει και να διατηρήσει μια μακροχρόνια σχέση. Το αποτέλεσμα είναι τις περισσότερες φορές να κάνει σύντομες (αλλά και τόσο γλυκές) σχέσεις, προκειμένου να διατηρήσει την ανεξαρτησία του.

Όχι, όλες οι ερωτικές ιστορίες δεν είναι προορισμένες για να διαρκέσουν. Αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρεις ότι αν θέλεις κάτι διασκεδαστικό, παθιασμένο αλλά και προσωρινό, αυτά τα τρία ζώδια θα χαρούν πολύ να είναι ο περιστασιακός εραστής ή ερωμένη σου!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψουν στα δύσκολα!

Η αγαπημένη στάση για «αγκαλιές», ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα 4 ζώδια που θα σε χωρίσουν ξαφνικά και χωρίς δεύτερη σκέψη!

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved