Σε βλέπει σοβαρά ή απλώς περνάει την ώρα του; Εδώ είναι η απάντηση!

Αναρωτιέσαι αν σε βλέπει σοβαρά; Τότε δώσε βάση στις παρακάτω κινήσεις!

Σε βλέπει σοβαρά ή απλώς περνάει την ώρα του; Εδώ είναι η απάντηση!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η πλειονότητα των αντρών, δυσκολεύεται να εκφράσει με λόγια όλα όσα νιώθει για μία γυναίκα. Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να μάθεις αν ο άντρας ο οποίος σε ενδιαφέρει σε βλέπει σοβαρά και επιθυμεί ενδεχομένως να δημιουργήσει μία ουσιαστική και σοβαρή σχέση μαζί σου, αξίζει να εστιάσεις την προσοχή σου στην παρακάτω λίστα.

Ανάλογα με το ζώδιό του, ο άντρας που πραγματικά ενδιαφέρεται για σένα θα σου δείξει μέσα από μία σειρά από κινήσεις τα αισθήματα που τρέφει για εσένα. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα!

ΚΡΙΟΣ

Ο άντρας Κριός που ενδιαφέρεται πραγματικά για μία γυναίκα δεν θα το κρύψει. Θα σε πάει στο θέατρο, σε φεστιβάλ χορού και σε συναυλίες, θα βάλει τις ανάγκες σου πάνω από τις δικές του και πάντα (μα πάντα) θα λάβει υπόψη του την άποψη και τα συναισθήματά σου προτού πάρει οποιαδήποτε απόφαση! Έχεις παρατηρήσει κάτι από τα παραπάνω;

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις να μάθεις αν ο Ταύρος για τον οποίο «καίγεσαι» νοιάζεται πραγματικά για εσένα; Τότε δώσε βάση στα εξής: Στο αν θέλει να έχει συνεχώς σωματική επαφή μαζί σου, όπου και αν βρίσκεστε (επιλέγοντας ακόμη και να κάθεται πάντα δίπλα σου στο εστιατόριο), στο αν προσπαθεί να σε εκπλήσσει συνεχώς μέσα από διάφορες γαστρονομικές προτάσεις και φυσικά, στο αν επιθυμεί να σε κάνει να αισθάνεσαι απόλυτη ασφάλεια δίπλα του και κυρίως, αν θέλει να διασφαλίζει πως είσαι ασφαλής κάθε στιγμή της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έρωτας ενός άντρα που ανήκει στον αστερισμό των Διδύμων δύσκολα κρύβεται. Διότι τα μάτια του φωτίζονται κάθε φορά που σε βλέπουν, γιατί συνήθως είναι εκείνος που παίρνει την πρωτοβουλία να ξεκινήσει μία συζήτηση μαζί σου (και πάντα για ένα θέμα που ξέρει πως σε ενδιαφέρει) και επειδή κάθε πρωί σε ξυπνά με ένα μήνυμα, με μία γλυκιά «καλημέρα» -ακόμη και αν η δική του μέρα δεν πηγαίνει τόσο καλά όσο θα ήθελε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άντρας που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου και βλέπει σοβαρά μία γυναίκα, θα το δείξει με τις πράξεις και τη… μνήμη του. Διότι αυτός ο άντρας θυμάται κάθε σημαντική ημερομηνία για εσένα και δεν παραλείπει να στέλνει όμορφα δώρα και μηνύματα σε γενέθλια και γιορτές. Ο άντρας Καρκίνος θέλει, επίσης, να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει. Αυτό σημαίνει πως δεν παραλείπει να την ενημερώνει με ένα μήνυμα για τις καλές ή και άσχημες στιγμές της εβδομάδας του. Τι άλλο μπορεί να κάνει για μία γυναικά που θέλει ο συναισθηματικός Καρκίνος; Μα φυσικά να είναι σε θέση να κατανοεί τα συναισθήματά της και να νοιάζεται για εκείνη, κάνοντας ό,τι μπορεί για να τη βοηθά να αισθάνεται καλύτερα, κάθε φορά που είναι αναστατωμένη.

ΛΕΩΝ

Βγαίνεις με έναν Λέοντα και επιθυμίες να μάθεις αν οι προθέσεις του για εσένα είναι σοβαρές; Το πιο πιθανό είναι πως θέλει να πάει τη σχέση του μαζί σου σε άλλο επίπεδο αν παρατηρείς πως δεν διστάζει να εκφράζει συχνά τον θαυμασμό του για την προσωπικότητα και την ομορφιά σου, αν σου φέρεται πάντα υπέροχα (και για την ακρίβεια, διαφορετικά από οποιονδήποτε άλλο) και αν προσπαθεί πάντα να διασφαλίζει πως βρίσκεσαι δίπλα του -και ούτε ένα βήμα πίσω ή μπροστά του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος που τρέφει πραγματικά συναισθήματα για μία γυναίκα θα την επισκεφτεί στο σπίτι της και θα αρχίσει να «τσεκάρει» όλες τις ηλεκτρικές συσκευές για να διασφαλίσει πως τα πάντα λειτουργούν άψογα, θα είναι πάντα εκεί για εκείνη και θα έχει τη λύση σε κάθε της πρόβλημα και κυρίως, δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Αν κάνει όλα τα παραπάνω, τότε πιθανότατα θέλει να σε έχει δίπλα του!

**Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ!**

ΖΥΓΟΣ

Για τον κοινωνικό Ζυγό, τρία στοιχεία είναι αρκετά για να αποκαλύψουν πως θέλει να γίνεις η νέα του σύντροφος. Μην αδιαφορήσεις, λοιπόν, όταν αρχίσει να σε «ακολουθεί» στα social media και να κάνει «καρδούλες» και like στα post σου, όταν εμφανίζεται με νέο πουκάμισο ή άκρως περιποιημένος κάθε φορά που γνωρίζει πως θα σε δει από κοντά και ειδικότερα, όταν ανοίγει τα χέρια του και σε αγκαλιάζει δίχως να νοιάζεται για τίποτα και για κανέναν γύρω του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ο Σκορπιός ερωτευτεί μία γυναίκα, θα της δοθεί ολοκληρωτικά. Αυτό σημαίνει πως θα διαγράψει τα προφίλ που έχει δημιουργήσει σε πολλές και διάφορες εφαρμογές γνωριμιών, θα σε αφήσει να του αποκαλύψεις τα πιο σημαντικά μυστικά και τις πιο μεγάλες έγνοιες σου δίχως να πει κουβέντα σε άλλους και δεν θα σταματά να σε κοιτά έντονα στα μάτια κάθε φορά που σε συναντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην περίπτωση που επιθυμείς να μάθεις αν το ειδύλλιό σου με έναν άντρα που ανήκει στον αστερισμό του Τοξότη, θα περάσει στο επόμενο, πιο σοβαρό στάδιο, τότε καλό είναι να προσέξεις τα τρία παρακάτω στοιχεία στη συμπεριφορά του. Αν προσπαθεί να σε κάνει να γελάς κάθε φορά που τον συναντάς (ακόμη και αν ο ίδιος γελοιοποιείται στους γύρω του), αν δεν σου μιλά ποτέ για τις πρώην του και τις ερωτικές του «κατακτήσεις» γενικότερα και αν προσπαθεί να βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί σου σε καθημερινό επίπεδο, τότε μάλλον θέλει να βρεθεί σε σοβαρή σχέση μαζί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι θα κάνει ο άντρας Αιγόκερως για μία γυναίκα που θέλει στη ζωή του; Θα φορέσει το πουκάμισο, το καπέλο και το άρωμα που του πήρε… ταυτοχρόνως, θα παρακολουθεί ανελλιπώς τα stories της στο Instagram και θα τη γνωρίσει στους γονείς και τα αδέλφια του, περιλαμβάνοντάς τη σε κάθε οικογενειακή συγκέντρωση και δραστηριότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βγαίνεις ραντεβού με έναν Υδροχόο αλλά δεν είσαι σίγουρη για τις προθέσεις και τα συναισθήματά του; Αν σου φέρεται σαν gentleman (δηλαδή σου ανοίγει την πόρτα του αυτοκίνητου για να βγεις και σου γεμίζει το ποτήρι με το νερό κάθε φορά που αδειάζει), αν απαντάει πάντα στα μηνύματά σου και αν βγαίνει εκτός προγράμματος για να καταφέρει να διευκολύνει το δικό σου πρόγραμμα και τη δική σου καθημερινότητα, τότε φαίνεται πως σε βλέπει σοβαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε ό,τι αφορά στον ευαίσθητο και «ταξιδιάρη» Ιχθύ, τα πράγματα είναι περισσότερο ξεκάθαρα. Και αυτό διότι ένας άντρας που ανήκει στον αστερισμό των Ιχθύων και ενδιαφέρεται πραγματικά για μία γυναίκα, θα της το δείξει μέσα από τις πιο ζεστές και… μεγάλης διάρκειας αγκαλιές. Θα αποδείξει, επίσης, τα δυνατά συναισθήματά του για εκείνη προσπαθώντας να τη σεβαστεί σε κάθε επίπεδο. Αυτό σημαίνει πως δεν θα κοιτάξει άλλες γυναίκες όσο βρίσκεται μαζί της αλλά ούτε θα κάνει ακατάλληλου περιεχομένου σχόλια για εκείνες. Κυρίως όμως, δεν θα διστάσει να αναφέρει -και μάλιστα ουκ ολίγες φορές- το γεγονός πως η γυναίκα αυτή αποτελεί μία πραγματική πηγή έμπνευσης για εκείνον!

Διάβασε επίσης:

Τελικά θα τον «κουκουλώσεις»; - Τι λέει το ζώδιό του;

Μάθε τι δεν μπορούν να αντέξουν με ΤΙΠΟΤΑ τα ζώδια σε μια σχέση!

Έτσι θα σου συμπεριφερθεί το κάθε ζώδιο, όταν από νυν γίνεις... πρώην

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved