Τελικά θα τον «κουκουλώσεις»; - Τι λέει το ζώδιό του;

Θα σε πάρει ή θα σε παιδεύει;

Τελικά θα τον «κουκουλώσεις»; - Τι λέει το ζώδιό του;

Η έκφραση «κουκουλώνω» το… γαμπρό μπορεί να έχει κακή φήμη, δεν αποκλείεται όμως να είναι και παρεξηγημένη. Η κακή φήμη της φράσης προφανώς οφείλεται στις μεθόδους που χρησιμοποιούν μερικές γυναίκες, από τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, προκειμένου να οδηγήσουν το ταίρι τους στα σκαλιά της εκκλησίας.

Μια αλήθεια όμως παραμένει αδιαμφισβήτητη: Κάθε γυναίκα, είτε το παραδέχεται είτε όχι, έχει την υγιή επιθυμία να αποκτήσει ένα σύντροφο και να τεκνοποιήσει, όπως προστάζει άλλωστε ο νόμος όλων των… θηλαστικών!

Όταν λοιπόν έχεις ξεπεράσει το στάδιο «περνάμε καλά» σε μια σχέση και πιστεύεις ότι είναι καιρός να προχωρήσεις παρακάτω, καλό θα είναι να βρίσκεται και ο σύντροφός σου σε ανάλογη φάση.

Παρακάτω θα διαβάσεις μερικές συμβουλές, οι οποίες ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σου θα σε βοηθήσουν να αποκρυπτογραφήσεις τις προθέσεις του:

ΚΡΙΟΣ

Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες είναι απλώς χρήσιμες για να ικανοποιούν τις ερωτικές του επιθυμίες ή να περνάει καλά μαζί τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν πρόκειται να σε βάλει πριν τον εαυτό του, ούτε θα μετατοπίσει το σύμπαν του για να εξυπηρετήσει τις δικές σου ανάγκες. Αν, πάντως, είσαι ξεχωριστή, σεξουαλική και δεν τον κάνεις να βαριέται έχεις αρκετές πιθανότητες να εξελιχθεί σε σύντροφο της ζωής σου.
Ο βιαστικός ενθουσιασμός του που σβήνει γρήγορα και η απώλεια της έμπνευσης στον έρωτα είναι οι δύο σημαντικότερες αιτίες που μπορεί να τον απομακρύνουν από κοντά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην περίπτωση που απολαμβάνετε μαζί το σεξ, το καλό φαγητό και την παρέα δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει σε σοβαρότερη σχέση μαζί σου.
Αυτό θα συμβεί μόνον όταν ο ίδιος το έχει αποφασίσει ως ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στη ζωή του. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι πρώτα και πάνω απ' όλα η υλική εξασφάλιση αλλά και να νιώθει συναισθηματικά ασφαλής μαζί σου. Και βέβαια να είσαι μια σοβαρή, μετρημένη και οικονόμα σύντροφος, όμορφη, περιποιημένη και αισθησιακή στο σεξ! Τότε ναι, θα εκδηλωθεί περισσότερο, θα εκφράσει τις κτητικές του τάσεις και θα σου δείξει ότι σε θέλει για σοβαρή σχέση ή γάμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά, έχει αντιφατική συμπεριφορά. Αν τον απορρίψεις, θα σε κυνηγήσει. Αν τον κυνηγήσεις, θα γίνει... Λούης.
Κι όμως πρόκειται για ένα τρυφερό πλάσμα, που ο νους του δεν τον αφήνει να ησυχάσει και έχει μεγάλη ανάγκη από μια σύντροφο που θα τον συμπληρώνει. Έχεις μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, αν στον χαρακτήρα σου υπάρχουν στοιχεία σταθερότητας που τον συμμαζεύουν και τον κάνουν να νιώθει ασφαλής. Για να φτάσει στη σεξουαλική πράξη πάντως έχει ανάγκη κάτι παραπάνω από την απλή σωματική έλξη. Χρειάζεται μια γυναίκα που θα δεθεί ψυχικά μαζί της και θα τον κάνει να νιώθει πλήρης, θα είναι δηλαδή το άλλο του μισό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν δεν ψάχνει για κάτι σοβαρό μπορεί να σου παρουσιαστεί σαν ένα παιχνιδιάρικο, ευαίσθητο και ευπροσήγορο πλάσμα. Έτσι, μπορεί να παίζει πολύ καιρό με μια γυναίκα, μετρώντας τα υπέρ και τα κατά μιας μελλοντικής συμβίωσης. Μπορεί επίσης να συνευρίσκεται μαζί σου για να περνάτε καλά, έχοντας ήδη καταλήξει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι αποκλείεται να δεσμευθείτε σοβαρά οι δυο σας.

H βαθιά επιθυμία του είναι να έχει μια συντροφική και ουσιαστική σχέση. Ανεξαρτήτως πάντως από τις προθέσεις του, η ανάγκη να βεβαιωθεί ότι εσύ νιώθεις πράγματα για το άτομό του είναι διαρκής και αδιάλειπτη και θα επιδιώκει να βρεθείτε έστω για σεξ, για να μη νιώθει μοναξιά ή συναισθηματική απόρριψη.

ΛΕΩΝ

Πρόκειται μάλλον για έναν περιποιητικό ιππότη, αρκεί να θέλει να δεσμευτεί σε μια μονογαμική σχέση. Όταν βρίσκεσαι μαζί του έξω για διασκέδαση, σε θέλει αρχόντισσα της καρδιάς του και να στέκεσαι επάξια δίπλα του και να είσαι εξίσου μεγαλόπρεπη. Για να σε κυκλοφορήσει απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εγκρίνει την εμφάνισή σου, διαφορετικά θα σου κάνει παρατήρηση ευθέως ή θα προτιμήσει να μη σε πάρει μαζί του.
Στην περίπτωση που νιώθει το φόβο της δέσμευσης, θα αρχίσει να πουλάει το παραμύθι ότι στη ζωή του «τίποτα δεν είναι πάνω από τους φίλους του» και άλλα τέτοια. Γενικά, αν δεν θέλει σχέση, μπορεί να γίνει αρκετά αγενής και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβεις, ακόμα κι αν του αρέσεις. Μπορεί μετά από μια νύχτα θερμού έρωτα να εξαφανιστεί και να χάσεις επαφή ή να επικοινωνήσει όταν εκείνος θέλει ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά, φλερτάρει διαρκώς και μάλιστα με μια ευρεία γκάμα γυναικών, επειδή του αρέσει να έχει την προσοχή και την επιβράβευση. Το φλερτ για έναν Παρθένο είναι και μια διαδικασία ικανοποίησης της περιέργειάς του. Πάντως, η πολλή εκλογίκευση, η διαρκής κριτική και κυρίως η ανάγκη του να βαδίσει το δρόμο προς την τέλεια σχέση, τον οδηγεί συνήθως μακριά ή εντελώς αντίθετα από μια τέτοια προοπτική. Ακόμα κι αν το σεξ μεταξύ σας είναι καλό και η καθημερινότητά σας αγγίζει το τέλειο, εκείνος δεν θα πάψει ποτέ να κινείται στον αέναο κύκλο της αναζήτησης για την απόλυτη τελειότητα. Γι' αυτό, αν τον θέλεις πραγματικά, μη διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, αφού ποτέ δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν για τον αγαπημένο σου σημεία προς «ανάλυση» ή «εξέταση».

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να φαίνεται τόσο γλυκός, τόσο γοητευτικός, αλλά θα αναζητήσει επειγόντως την πόρτα της εξόδου, αν αισθανθεί τον φόβο της δέσμευσης. Δεν αρέσκεται σε συναισθηματικές συζητήσεις και με έξυπνο, διπλωματικό τρόπο συνήθως δηλώνει ότι «είναι καλύτερα να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους». Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις και καταπιεστική στην περίπτωση που επιμένεις για πιο στενή σχέση. Όλα αυτά προέρχονται από την ανάγκη του να φλερτάρει διαρκώς, να απολαμβάνει τη ζωή και πολλά θηλυκά να... θαυμάσουν την ύπαρξή του.
Επειδή, όμως, αυτό που διακαώς επιθυμεί ένας Ζυγός κατά βάθος είναι η συντροφικότητα και ο γάμος, να είσαι σίγουρη ότι αν είναι σε τέτοια φάση θα το καταλάβεις αμέσως. Αρκεί να νιώσει ότι σε σένα βρήκε το επικοινωνιακό του ταίρι, τον αιθέριο σύντροφο που θα τον κατανοεί. Και τότε γίνεται θετικός, πιστός, συνεργάσιμος και ερωτευμένος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν του αρέσεις, θα προσπαθήσει να σε έχει υπό τον έλεγχό του, θα σε τσιμπήσει με το κεντρί του και όσο κι αν πονάς, δύσκολα θα μπορέσεις να ξεφύγεις από αυτόν. Αν δεν σου κάνει ο παθιασμένος τρόπος του και τα ζηλιάρικα τερτίπια του καλύτερα να απομακρυνθείς γρήγορα, γιατί μετά θα μετανιώσεις πολλές φορές που άργησες, ακόμα κι αν τελικά χωρίσετε. Αν όμως, τον θέλεις κι εσύ με πάθος, θα πρέπει να είσαι έτοιμη για μια δέσμευση που οι δικές του αντοχές θα σε ξεπερνάνε. Θα ζήσεις μαζί του μια ζωή γεμάτη ένταση, πλούσιες σεξουαλικές εμπειρίες, αρκετό πόνο, ζήλεια, απόλυτο δόσιμο, κτητικότητα και διαρκή αμφισβήτηση με στόχο την επιβεβαίωση, ξανά και ξανά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν σε βλέπει σαν μια ακόμα κατάκτηση, εύκολα θα πάει στην επόμενη, αφού είναι γοητευτικός και του αρέσει να είναι «φιλόξενος» με τις κυρίες. Είναι περήφανος για τις γνώσεις και τις κατακτήσεις του και το δείχνει. Αν τον ακούσεις να σου μιλάει για την προηγούμενη σχέση του, τις υποχρεώσεις του ή το πόσο απασχολημένος είναι με τη δουλειά του, σημαίνει απλώς ότι δεν θέλει να προχωρήσετε. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα άτομο που δύσκολα δεσμεύεται γιατί πάντα είναι απασχολημένος με ποικίλα ενδιαφέροντα και εξερεύνηση νέων οριζόντων. Ο φόβος της δέσμευσης είναι πολύ έντονος σε αυτό το ζώδιο, επειδή θεωρεί ότι η επεκτατική του φύση, θα στραγγαλιστεί στα στενά πλαίσια μιας σχέσης ή ενός γάμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν δεν ενδιαφέρεται για σένα, θα κάνετε μόνο σεξ και δεν θα έχεις καμία αμφιβολία γι' αυτό. Μην προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί του, αν δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν το επιθυμεί.
Από την άλλη, διαθέτει ένα είδος συναισθηματικού ορθολογισμού καθώς και αρκετή δόση κοινωνικής «υποκρισίας», που τον κάνουν να δείχνει πολύ πιο αθώος απ' ότι πράγματι είναι. Γι' αυτό, ακόμα κι αν έχετε σχέση, δεν αποκλείεται καθόλου να σε απατά. Μην ανησυχείς όμως, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην το αντιληφθείς ποτέ!
Βέβαια, υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις και, αν ο Αιγόκερως σου είναι αφοσιωμένος σε σένα, σε βαθμό που να σου έχει γίνει απαραίτητος, μπορείς άφοβα να προχωρήσεις μαζί του για έναν ανθόσπαρτο βίο, όπου εκείνος θα είναι το στήριγμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποτέ δεν θα πάρεις μια άμεση απάντηση από εκείνον. Τουλάχιστον όχι αυτήν που επιθυμείς. Σεξουαλικά, μπορεί να ταιριάξετε, αλλά συναισθηματικά αποκλείεται ποτέ να συλλάβει ο νους σου τι νιώθει.
Ο ανορθόδοξος χαρακτήρας του, πάντως, ακόμα κι αν έχει δεσμευθεί μαζί σου, τον σπρώχνει κατά καιρούς να ξαναγυρίζει στις γυναίκες του παρελθόντος του και να τις φλερτάρει γεμάτος χαριτωμένες φιλοφρονήσεις. Μαζί με τον Τοξότη αποτελούν το πιο φανατικό δίδυμο εναντίον κάθε ατόμου ή κατάστασης που περιορίζει την ελευθερία τους, αλλά ο Υδροχόος θεωρεί ότι έχει πολύ σοβαρούς λόγους να μη θέλει και, μάλιστα, μπορεί να σου αναπτύξει αρκετά πειστικές θεωρίες επί του θέματος «Μη δέσμευση».

ΙΧΘΥΕΣ

Αν του αρέσεις, θα σε κάνει να αισθανθείς ότι είσαι κάτι πολύτιμο για εκείνον και σε βάζει πάνω από όλα στη ζωή του.
Αν απλώς περνάει καλά μαζί σου, είναι γοητευτικά επίμονος και έχει τον τρόπο να σε πείθει κάθε φορά που θέλει να βρεθείτε, οπότε δεν μπορείς παρά να υποκύψεις σε έναν αξέχαστο αισθησιακό πειρασμό, ακόμα κι αν μετά το μετανιώσεις.
Δεν κατορθώνει σχεδόν ποτέ είναι να κάνει σταθερά σχέδια και πόσο μάλλον να περιλάβει και εσένα σε αυτά. Αν ζείτε μαζί έναν ιδανικό και πλούσιο έρωτα, το πιο πιθανό είναι η φαντασία και τα όνειρά του για το μέλλον να απλώνονται σε άπειρους δρόμους, αλλά να μην καταλήγουν σε κανέναν συγκεκριμένα.
Για μια πιο σοβαρή και σταθερή σχέση, λοιπόν, θα πρέπει, αν μη τι άλλο, εσύ να είσαι εκείνη που θα μπορέσει να διοχετεύσει σε πιο συγκεκριμένους στόχους όλον τον ταλαντούχο, ελκυστικό, χαοτικό χαρακτήρα του Ιχθύ σου.

Διάβασε επίσης:

Μάθε τι δεν μπορούν να αντέξουν με ΤΙΠΟΤΑ τα ζώδια σε μια σχέση!

Ποιο είδος αγάπης αντιστοιχεί στο ζώδιό σου;

Αυτός ο σύντροφος σου αξίζει, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved