Έτσι θα σου την «πέσει» το κάθε ζώδιο!

Ο τρόπος που "θα σου την πέσει" είναι πολύ αποκαλυπτικός για τις προθέσεις και τον χαρακτήρα του

Έτσι θα σου την «πέσει» το κάθε ζώδιο!

Ένας πολύ ασφαλής τρόπος για να ξεχωρίσεις το ζώδιο κάποιου που σου τράβηξε το ενδιαφέρον, είναι να παρατηρήσεις τον τρόπο που φλερτάρει. Ο τρόπος που "θα σου την πέσει" κάποιος είναι πολύ αποκαλυπτικός για τις προθέσεις και τον χαρακτήρα του, αρκεί να είμαστε παρατηρητικοί.

Διάβασε πιο κάτω πως φλερτάρουν τα 12 ζώδια, καθώς και ποια είναι τα καλύτερα ζευγάρια ζωδίων, είτε για ελεύθερη σχέση είτε για σχέση ζωής.

ΚΡΙΟΣ

Είστε δυνατοί και τολμηροί στο φλερτ. Δεν έχετε πρόβλημα να «καμακώσετε» το πιο hot πλάσμα σε ένα μπαρ και να κεράσετε… ποτάκι. Ζυγοί, Αιγόκεροι και άλλοι Κριοί είναι τα καλύτερα ζώδια για να ζήσετε μια περιπετειούλα, αλλά για πιο μόνιμη σχέση, αναζητήστε έναν Δίδυμο, Λέοντα, Υδροχόο ή Τοξότη. Οι Σκορπιοί θα βρουν τον τρόπο που φλερτάρετε πολύ απροκάλυπτο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε τόσο γλυκά πλάσματα, το στυλ που φλερτάρετε θυμίζει παλιά ρομαντική κομεντί, αν και κανονικά προτιμάτε να κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα. Είστε πολύ αισθησιακά πλάσματα και το χαρακτηριστικό σας είναι η απαλή, τρυφερή χειραψία. Αν ψάχνετε για περιστασιακό σύντροφο, τότε Σκορπιοί, Κριοί και Παρθένοι είναι μια χαρά για σας. Αν θέλετε μια σχέση με διάρκεια στο χρόνο, προτιμήστε έναν Αιγόκερω, Ζυγό ή Δίδυμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τρόπος που μιλάτε είναι από μόνος του αποπλανητικός. Χρησιμοποιείτε τη δύναμη του λόγου για να φλερτάρετε με πολύ επικοινωνιακό τρόπο, που σε μεγάλο βαθμό περιλαμβάνει και τη γλώσσα του σώματος. Μπορεί να βαρεθείτε εύκολα και να πάτε γρήγορα από το κρύο στη ζέστη, αλλά αυτό πιάνει με σας, γιατί είστε επίσης μεγάλα πειραχτήρια. Αν θέλετε απλώς ένα άτομο να βλέπετε μαζί ταινίες και να χαλαρώνετε, τότε Λέοντες, Παρθένοι και Σκορπιοί είναι αποδεκτοί. Αν ψάχνετε κάποιον για σχέση πρέπει να βρείτε έναν Ζυγό, Κριό ή Υδροχόο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν θέλετε να ξεφύγετε από το απόλυτο, αυστηρό σας στυλ και να γίνετε πιο σέξι, ψάξτε για έναν Λέοντα, Ιχθύ ή Αιγόκερω. Όμως ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν σας ενδιαφέρουν και τόσο οι… αρπαχτές. Είστε τα άτομα που ψάχνουν για έναν σύντροφο ζωής, τον οποίο έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε στο πρόσωπο ενός Ταύρου, Παρθένου ή Ιχθύ.

ΛΕΩΝ

Ό,τι κι αν λένε οι άλλοι, το φλερτ δεν είναι μια μονόπλευρη υπόθεση για σας. Θέλετε να πάρετε τόσο έπαινο και προσοχή όσο και να δώσετε. Έχετε πολλά εργαλεία του φλερτ στο… μπαούλο σας τα οποία μπορείτε να ανασύρετε και να χρησιμοποιήσετε. Τα πάντα. Από την πολύ στενή επαφή με τα μάτια, το χαμόγελο, τη χαρισματική σας γοητεία γενικότερα. Έχετε ανάγει τον όρο «σέξι» σε επιστήμη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ο άρχων των μεικτών μηνυμάτων. Τη μια στιγμή είστε συγκρατημένοι και απόμακροι και την άλλη εκπέμπετε ισχυρά ερωτικά μηνύματα. Δεν αφήνετε τυχαία άτομα να εισέρχονται στην αποκλειστική ζώνη των θαυμαστών σας. Προκειμένου να γοητεύσετε κάποιον επιστρατεύετε εξυπνάδα, σεξουαλικότητα και πολλά βλέμματα με μια ελαφρά κλίση του κεφαλιού και μισόκλειστα μάτια.

Δεν είστε και οι top στην κλίμακα των «καμακιών» και αν μιλάμε για απλό σεξ, το αναζητάτε συνήθως στη λίστα των φίλων σας, που μπορεί να είναι Δίδυμοι, Σκορπιοί ή Υδροχόοι. Αν όμως ψάχνεστε για κάτι πιο μόνιμο, έχετε καλύτερες πιθανότητες με έναν Ταύρο, Αιγόκερω, Καρκίνο ή ακόμα και με έναν άλλον Παρθένο, τελειομανή όσο εσείς.

ΖΥΓΟΣ

Το ζώδιό σας κυβερνάται από την Αφροδίτη, οπότε κάτι ξέρετε από φλερτ, αγάπη και ρομαντικές χειρονομίες. Είστε γεννημένοι για να φλερτάρετε και να χρησιμοποιείτε τα φλερτ-τρικς για να αναδείξετε τη γοητεία και τη χαρισματική ομορφιά σας. Βέβαια, επειδή εσείς δεν θέλετε να νιώσει κανένας άσχημα ή να υπάρξει κάποια διαμάχη, φλερτάρετε σχεδόν με τους πάντες.

Αν ψάχνετε για μια ανώδυνη ερωτική διασκέδαση, αναζητήστε έναν Ταύρο, έναν άλλο Ζυγό ή έναν Κριό. Αν νιώθετε έτοιμοι να «τακτοποιηθείτε», είναι πιο πιθανό να βρείτε αυτό που ψάχνετε σε έναν Δίδυμο, Λέοντα ή Υδροχόο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε ο master του φλερτ με την έντονη σεξουαλικότητα, τη βαθιά ευαισθησία και τη ματιά που υπόσχεται πολλές… αταξίες! Απολαμβάνετε το φλερτ τόσο πολύ που δεν χρειάζεται καν να το φτάσετε κάπου. Σας διασκεδάζει να ρίξετε μια θερμή ματιά, ένα σέξι χαμόγελο ή ένα αποπλανητικό άγγιγμα. Αν σας ενδιαφέρει το one-night-stand, προτιμήστε έναν Ταύρο, Τοξότη ή Κριό. Αν όμως ψάχνετε για το ένα και σημαντικό πρόσωπο, τότε Ιχθύς, Καρκίνος ή Αιγόκερως θα ταιριάξουν στην αναζήτησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπάτε την περιπέτεια, τις αλλαγές, τη διασκέδαση και το φλερτ. Είστε πάντα έτοιμοι να διηγηθείτε μια συναρπαστική, προκλητική, θεαματική ιστορία και η διάθεσή σας για διασκέδαση είναι πολύ ελκυστική και μεταδοτική. Έχετε ταλέντο στα πειράγματα, που αποδίδει καλύτερα με κάποια αυθόρμητη και αισθησιακή επαφή. Βέβαια, επειδή είστε πάντα έτοιμοι να τα μαζέψετε και να την… κάνετε, μπορεί μερικές φορές να είστε λίγο συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι, αφήνοντας τα αντικείμενα του φλερτ σας μπερδεμένα και τραυματισμένα.

Αν θέλετε να «κάψετε» μερικές θερμίδες με απλό σεξ, τότε ένας άλλος Τοξότης ή ένας Σκορπιός θα ήταν οι καλύτερες επιλογές. Αν πραγματικά σκέφτεστε ότι μπορείτε να δεσμευτείτε συναισθηματικά και το εννοείτε, τότε βρείτε έναν Ζυγό, Δίδυμο ή Λέοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ένα πολύ ειλικρινές και ευθύ στυλ στο φλερτ. Είστε αληθινοί, αλλά μερικές φορές κάπως επιφυλακτικοί. Δημιουργείτε στους άλλους την επιθυμία να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από την ήρεμη, ψυχρή και εκλεκτική παρουσία σας. Δεν θα φλερτάρετε ποτέ με κάποιον που δεν είναι ενδιαφέρων τύπος. Όμως, όταν φλερτάρετε, θα τινάξετε προς τα πίσω τα μαλλιά σας ή θα ακουμπήσετε απαλά το δικό σας σώμα, σα να λέτε ότι είστε εντελώς έτοιμοι.

Αν ψάχνετε για κάτι απλό και ανέμελο, βρείτε έναν Κριό, Καρκίνο ή Ζυγό. Για μια σχέση που μπορεί να αντέξει και να επενδύσετε σ’ αυτήν, χρειάζεστε έναν Ταύρο, Σκορπιό ή Παρθένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λατρεύετε το φλερτ γιατί σας βοηθάει να αναδείξετε πόσο χαρισματικοί είστε. Δεν είναι απαραίτητο για σας να φλερτάρετε με ένα μόνο πρόσωπο. Μπορείτε να φλερτάρετε με ένα ολόκληρο γκρουπ ανθρώπων με τη λάμψη σας, το ασυνήθιστο χιούμορ και το πάθος σας. Σας αρέσει να εκπλήσσετε τους ανθρώπους και να τους αποδυναμώνετε εντελώς με το φλερτ σας.

Αν θέλετε μια ανέμελη σχέση για να περνάτε απλώς καλά, τότε βρείτε έναν Σκορπιό, Ιχθύ ή Λέοντα. Αν νιώθετε έτοιμοι για μια μακροχρόνια σχέση, τότε Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες είναι οι καλύτερες επιλογές.

ΙΧΘΥΕΣ

Με εσάς, όταν πρόκειται για φλερτ, είναι δύσκολο να καταλάβεις που τελειώνει η φαντασία και που αρχίζει η πραγματικότητα. Συχνά είστε ντροπαλοί, προσπαθώντας να δείξετε μια διαφορετική προσωπικότητα, και αυτό δουλεύει για σας. Ακόμα κι αν δεν πείτε λέξη, οι άλλοι σας προσέχουν και τους έλκετε. Είστε σαν κάποιο είδος μαγικού μαγνήτη: μυστηριώδεις, αισθησιακοί και ευαίσθητοι.

Αν θέλετε μια ανέμελη σχέση, ψάξτε για έναν Ταύρο, Ζυγό ή Υδροχόο. Για κάποιον όμως που θα είναι συμβατός μαζί σας και θα σας ακολουθεί στα μυστικιστικά ταξίδια του μυαλού και του κορμιού, θα βρείτε τον κοσμικό σας παρτενέρ σε έναν Καρκίνο, Σκορπιό ή Αιγόκερω.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved