Σε αυτό τον άντρα δεν μπορείς με τίποτα να αντισταθείς με βάση το ζώδιό σου

Οι άμυνές σου, πάνε... περίπατο

Σε αυτό τον άντρα δεν μπορείς με τίποτα να αντισταθείς με βάση το ζώδιό σου

Σε ποιον άντρα δεν μπορείς με τίποτα να αντισταθείς; Μήπως σε έναν έξυπνο και διανοούμενο; Σε έναν τρυφερό και γλυκό; Μήπως σε κάποιον με σκοτεινό σεξαπίλ και μυστηριώδη; Ή μήπως σε έναν δημιουργικό και καλλιτεχνικό τύπο;

Το παρακάτω άρθρο βασίστηκε στην αναφορά του ζωδίου που βρίσκεται η ακμή του 7ου ηλιακού σου οίκου, απέναντι από τον 1ο οίκο σου. Δηλαδή, αν είσαι Κριός, ο Ζυγός βρίσκεται στην ακμή του 7ου οίκου σου, αν είσαι Ταύρος είναι ο Σκορπιός κ.ο.κ

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού να αντισταθείς σε κάποιον: Γοητευτικό, κομψό, εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερα ρομαντικό.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, να αντισταθείς σε κάποιον: Έντονα συναισθηματικό, σέξι, γεμάτο πάθος και εμμονές.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων να αντισταθείς σε κάποιον: Διασκεδαστικό, ανοιχτόμυαλο με γρήγορο πνεύμα και να ζει τη ζωή στα άκρα.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου να αντισταθείς σε κάποιον: Εσωστρεφή, λιγομίλητο, σοβαρό, με αίσθηση ηρεμίας.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα να αντισταθείς σε κάποιον: Κοινωνικό, μοναδικό, που ξεχωρίζει στο πλήθος με την εκκεντρικότητά του.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου, να αντισταθείς σε κάποιον: Διαισθητικό, συναρπαστικό, δημιουργικό και γεμάτο όνειρα.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού να αντισταθείς σε κάποιον: Ενεργητικό, γοητευτικό, γεμάτο αυτοπεποίθηση, που παίρνει ρίσκα.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού, να αντισταθείς σε κάποιον: Ρωμαλέο, αισθησιακό, εκρηκτικό και υπερήφανο.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη, να αντισταθείς σε κάποιον: Χιουμορίστα, με αέρινη αυτοπεποίθηση και διάθεση να σκορπίζει γέλιο γύρω του.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Αιγόκερω να αντισταθείς σε κάποιον: Πιστό, οικείο, ευαίσθητο και με ανάγκη να σε φροντίζει.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου, να αντισταθείς σε κάποιον: Λαμπερό, συναρπαστικό, αρχηγικό, που θέλει να ξεχωρίζει στο πλήθος.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων, να αντισταθείς σε κάποιον: Πάρα πολύ έξυπνο, που του αρέσει να προσφέρει.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που «δένονται» από την πρώτη στιγμή με το ταίρι τους

Έτσι θα σου την «πέσει» το κάθε ζώδιο!

Υπάρχει σοβαρός λόγος για να μείνεις εκτός σχέσης και σου τον αποκαλύπτουμε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved