Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Υδροχόου

Πώς λειτουργεί ο Υδροχόος σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας;

Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Υδροχόου

Θεωρητικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός στις επιλογές ενός άνδρα ή μιας γυναίκας Υδροχόου και από αυτήν την άποψη όλα παίζονται. Τα δύο βασικά κριτήρια είναι το στυλ και η πνευματικότητα, στοιχεία δηλαδή που συνήθως διαθέτουν τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας αλλά... Υπάρχει πάντα το αλλά! Οι Υδροχόοι αρέσκονται να αποδεικνύουν στους εαυτούς τους ότι δεν δεσμεύονται από κανέναν κανόνα και μόλις καταλάβουν ότι έχουν μια συγκεκριμένη ροπή κάνουν οτιδήποτε για να την αποδυναμώσουν. Γι' αυτό η αντίφαση είναι το middle name του ζωδίου... Οπότε, εκεί που βλέπεις μια σιγουράτζα έρχεται το αστροπελέκι Κι από το +45 πέφτουμε στο -25 ή αντιστρόφως!


Διάβασε επίσης: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Υδροχόου

Οι άντρες γενικά ως πιο κουλ «κρατάνε χαρακτήρα» αλλά με τις γυναίκες γίνεται της μουρλής.

Η Υδροχόος 40+ μπορεί να κυνηγά τον πιτσιρικά όπως ο Ιαβέρης τον Γιάννη Αγιάννη και τελικά μόλις πει ναι ο μικρός να του τραγουδήσει «είμαστε φίλοι και δεν αξίζει μια γυναίκα να μας χωρίζει!» Αν πάλι μπλέξεις με γυναίκα milf Υδροχόο είναι σαν να περνάς ερωτική διαβολοεβδομάδα στην Ρεντίνα. Και να τα ψυχολογικά τεστ και να οι ερωτικές δοκιμασίες και να και οι διπλοί λογαριασμοί στο facebook και στο twiter για να εντοπίσει εάν ο πιτσιρικάς είναι «πέφτουλας» γενικά.

Τώρα εάν μπλέξετε με γυναίκα -πιπίνι Υδροχόο θα γίνεται κολλητοί με τους Anonymous αλλά και το Πλαίσιο μιας κι τα gadget θα δινουν και θα παίρνουν. Μέχρι και cyber καταστάσεις θα παίξουν, πάντα στο φιλικό.... Όπως και να’ χει θα είναι μια καλή εκπαίδευση στις «προχώ» καταστάσεις. Όμως για να μην ξεχνιόμαστε, οι Υδροχόες είναι στην πλειοψηφία τους και τρομερά κιλεράκια. Κόβουν το πεντακοσάρικο από χιλιόμετρο κι αν ο παππούς αντισταθεί σθεναρά, πολύ σύντομα τραγουδάει το «αριβεντέρτσι Ρόμα»

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Υδροχόοι;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved