Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Υδροχόου

Σαγηνέψτε τον ουρανίσκο -και όχι μόνον- ενός Υδροχόου

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Υδροχόου

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον ερωτικό σας σύντροφο που είναι Υδροχόος σε... μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους.

Γυναίκα Υδροχόοος

Μείγμα εγκεφαλικότητας, επινοητικότητας και ...παραξενιάς, καλωσορίζει κάθε ευκαιρία, δέχεται κάθε νέα πρόκληση και είναι πρόθυμη να δοκιμάσει καθετί που περνά από το μυαλό της. Ακόμη κι αν αποτύχει σε κάτι, κρατά το δίδαγμα και προχωρά στην καινούργια πρόκληση, ιδίως σε θέματα που οι άλλοι δεν τολμούν να υπεισέλθουν.

Στο σεξ, πειραματίζεται αδιάκοπα. Τίποτε δεν είναι ταμπού η απαγορευμένο και θα κάνει οτιδήποτε για να ευχαριστήσει την περιέργεια της, ιδιαίτερα αν ο σύντροφος της έχει οποιαδήποτε... ιδιαιτερότητα.

Το μεγάλο της ατού -αλλά και κατάρα- είναι ότι απευθύνεται το ίδιο στο «πάνω» και το «κάτω» κεφάλι του άνδρα, συγχέοντας τα ενίοτε... «Φτιάχνεται» με μια καλή συζήτηση, την ίδια στιγμή που θα μπορούσε να ενδώσει και σε έναν νταλικέρη! Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε πάντως, μπορείτε να ενισχύσετε τις επιθυμίες της με το αβοκάντο.

Διάβασε επίσης: Είσαι γυναίκα Υδροχόοος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Κόψτε ένα αβοκάντο στη μέση και ταΐστε με το τρυφερό εσωτερικό του την Υδροχόος σας .Οι Αζτέκοι αποκαλούσαν το αβοκάντο δέντρο ahuacatl, δηλαδή δέντρο των… όρχεων. Όχι μόνο, λοιπόν, τα αβοκάντο μοιάζουν με αυτό το συγκεκριμένο μέρος του σώματος, αλλά περιέχουν και υψηλή ποσότητα φολικού οξέος, το οποίο βοηθά στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, δίνοντας έτσι περισσότερη ενέργεια. Είναι πλούσια, επίσης, σε βιταμίνη Β6 (μια θρεπτική ουσία που αυξάνει την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης) και κάλιο (που βοηθά στη ρύθμιση του γυναικείου θυρεοειδούς αδένα), στοιχεία και τα δύο που ενισχύουν την αύξηση της libido.

Άντρας Υδροχόος

Εξωτερικά μπορεί να φαίνεται ψυχρός αλλά μέσα του σιγοκαίει ο αρσενικός μαγνητισμός που μπορεί να εκτιμήσει και να κρίνει σωστά κάθε ...διορατική γυναίκα. Τον τραβά κάθε καινούργιο και ασυνήθιστο, του αρέσει να φλερτάρει αφού έχει μια έμφυτη περιέργεια για το άγνωστο και μπορεί να είναι πολύ καλός εραστής όταν αξιοποιεί την εγκεφαλικότητα του. Σίγουρα δεν είναι «παιδί για σπίτι». Πολλές φορές το πάθος του συνυφαίνεται με την φιλία και αν προσπαθήσετε να τον δέσετε με την παράδοση έχετε χάσει από χέρι. Πρακτικά είναι... γεννημένος για f- buddy και η μόνη του σχέση με την παράδοση είναι να την... σπάσει! Επίσης σιχαίνεται τις επιβεβλημένες υποχρεώσεις. Η φύση του είναι ελεύθερη και ανεξάρτητη, ενώ αρέσκεται να προκαλεί στους άλλους και την σύντροφο του μικρά ή μεγαλύτερα σοκ.

Αν θέλετε να τον γοητεύεστε, ντυθείτε με τα πέπλα της πρόκλησης ή της διαφορετικότητας και μπείτε κατευθείαν στον... αγώνα. Αμεσότητα εσείς, φιλοσοφημένο... παίδεμα εκείνος! Η «εισαγωγή» του στο κρεβάτι είναι συνήθως αργή και μελετημένη. Προθερμαίνει το «ψητό» αρκετό καιρό αλλά άμα πάρει μπρος η μηχανή τότε αποδεικνύεται ένας εφευρετικός, δημιουργικός εραστής με αξιοσημείωτη αντοχή.

Βασικό σημείο στην μεταξύ σας σχέση θα πρέπει να είναι έκτος από την ερωτική και η πνευματική επαφή. Αν τα καταφέρετε και τον παρασύρετε σε διανοητικό επίπεδο θα δοκιμάσετε μαζί του ακόμη κι αυτά που ...δεν έχει σκεφθεί. Τύφλα να έχει το Κάμα Σούτρα!

Διάβασε επίσης: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Υδροχόο

Σαγηνέψτε τον και αποπλανήσετε τον με κάτι που απευθύνεται και στο μυαλό του όπως το ξυλώδες και αισθησιακό άρωμα του σανταλόξυλου, όπου βοηθά την σεξουαλική ενέργεια να μεταλλαχθεί σε πνευματική κατά τις ταντρικές τελετές. Το σανταλόξυλο έχει ένα αισθησιακό, ανατολίτικο άρωμα, το οποίο είναι πικάντικο και χρησιμοποιείται ευρέως σε ακριβά αρώματα και είδη προσωπικής υγιεινής. Ως αφροδισιακό, συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανικανότητας και βοηθά στην ανακούφιση του άγχους που μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα. Παράγει κάτι παρόμοιο με ανδροστερόνη, μια ανδρική ορμόνη που εκκρίνεται στις μασχάλες ως σεξουαλικό σήμα.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved