Είσαι γυναίκα Υδροχόοος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Τι χαρακτηρίζει τη γυναίκα Υδροχόο ερωτικά και με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο;

Είσαι γυναίκα Υδροχόοος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Γοητευτική, αντισυμβατική, προκλητική, ολίγον τρελούτσικη, η γυναίκα Υδροχόος καταφέρνει να τραβά τα βλέμματα πάνω της, καθώς είναι τόσο πνευματώδης αλλά εκκεντρική που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη στους άνδρες, οι οποίοι νιώθουν μεγάλη άνεση μαζί της, αφού δεν επιδιώκει να παντρευτεί (σε πρώτο πλάνο) ούτε και ψάχνει τον πατέρα των παιδιών της. Κύριο ζητούμενό της ακόμα και μέσα σε σχέση είναι η αυτονομία της, ενώ περισσότερο ψάχνει τον άντρα-φίλο, παρά τον άντρα-εραστή. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι είναι αδιάφορη στο σεξ, απλά είναι πιο «εγκεφαλική» και φτιάχνεται με το μυαλό κι όχι το σώμα του εκάστοτε συντρόφου. Από περιέργεια ή πειραματισμό πάντως μπορεί να υπάρξει και με τον super sexy τύπο με το six pack!

Αν είσαι γυναίκα Υδροχόος, δες παρακάτω με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο για ερωτική σχέση

Κριός

Μπορεί δίπλα του να βιώσεις μια πολύ ερωτική σχέση, με έντονη αίσθηση του χιούμορ που φυσικά δε θα σε εγκλωβίζει. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι ο Κριός είναι ΤΟ αρσενικό, οπότε οι φεμινιστικές σου τάσεις και τα περί ίσων δικαιωμάτων, ίσως προκαλέσουν αρκετές κόντρες ανάμεσά σας. Το να βιώνεται νέες εμπειρίες μαζί αλλά να διατηρείτε κι ο καθένας τα ενδιαφέροντά σας, θα δώσει στη σχέση διάρκεια.

Ταύρος

Ως ζώδιο της Γης, ο πεισματάρης Ταύρος δεν είναι το καλύτερο ταίρι για σένα που είσαι ένα αντισυμβατικό και ελεύθερο πνεύμα και δεν μπορείς να αντέξεις τη συντηρητική του πλευρά και την τάση του για δέσμευση και ασφάλεια. Αντίθετα, για κάποιο περίεργο λόγο, αυτός έλκεται από σένα, ενδεχομένως γιατί σε βλέπει ως κάτι το διαφορετικό. Τόσο η δική σου πειραματική διάθεση όσο κι ο ενθουσιασμός του όμως θα εξασθενίσουν γρήγορα. Για να παραμείνετε μαζί, θα χρειαστείτε μεγάλη δόση συμβιβασμού.

Δίδυμοι

Με το Δίδυμο κάνετε ένα πολύ καλό ζευγάρι, αφού και εγκεφαλικά και στην νοοτροπία τα βρίσκετε, συν το ότι και οι δυο είστε προχωρημένης αντίληψης και ανεξάρτητα άτομα. Το θέμα όμως είναι ότι μεταξύ σας μπορεί να υπάρχει σεξουαλικότητα, όχι όμως και ερωτικό συναίσθημα γι’ αυτό στην πάροδο του χρόνου θα ξεφτίσει η όποια επιθυμία, αν και μπορεί να παραμείνετε δυο καλοί φίλοι.

Καρκίνος

Το ζευγάρι Υδροχόου – Καρκίνου είναι σπάνιο αλλά όχι κι ανύπαρκτο και ενδεχομένως σε κάποιες εξαίρετες περιπτώσεις να καταλήξει σε μια σταθερή σχέση. Σίγουρα όμως θα έχει κάποια προβλήματα στην καθημερινότητα, καθώς από τη μια εσύ είσαι ανεξάρτητη, αντισυμβατική και κατά των παραδόσεων και των άρρηκτων οικογενειακών δεσμών κι αυτός ευαίσθητος, κυκλοθυμικός και αγαπησιάρης που μπορεί από ένα σημείο και μετά να σε εκνευρίσει.

Λέων

Η σωματική έλξη με τον απέναντί σου, Λέοντα, είναι έντονη, ωστόσο αυτή η σχέση θα είναι γεμάτη προκλήσεις και εντάσεις, καθώς θα στερείται συχνά βαθύτερης σύνδεσης και πνευματικής διέγερσης. Επίσης, και οι δύο, ο καθένας με τον στυλ του, αγαπάτε τα φώτα της δημοσιότητας και πιθανόν συχνά να ανταγωνίζεστε στο ποιος θα κερδίσει την προσοχή. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να λειτουργήσει, μόνο αν εσύ είσαι πρόθυμη να μοιραστείς τους... προβολείς και δείξεις λίγο περισσότερο αγάπη και συναίσθημα.

Παρθένος

Κι αυτός είναι ένας δύσκολος συνδυασμός που μάλλον δεν θα ευδοκιμήσει, καθώς το μόνο κοινό στοιχείο που υπάρχει μεταξύ σας είναι ο... πειραματισμός και το ανθρωπιστικό σας ενδιαφέρον. Ο άντρας Παρθένος είναι οργανωμένος, εσωστρεφής, χαμηλών τόνων και επικριτικός, ενώ εσύ μια κοινωνική πεταλούδα, χαώδης και επαναστατική. Όπως αντιλαμβάνεσαι πιο πολλά είναι αυτά που σας χωρίζουν παρά αυτά που θα σας ενώσουν.

Ζυγός

Πιθανώς αυτός να είναι ο πιο καλός συνδυασμός για σχέση, καθώς και οι δυο ανήκετε σε ζώδια του αέρα, οπότε είστε συμβατοί, τόσο διανοητικά, όσο και σεξουαλικά. Είστε κοινωνικοί, με ιδιαίτερο στυλ, επίσης όμως ο Ζυγός μπορεί να σε διδάξει τη συντροφικότητα, τη συνεργασία και τη σημασία του να αγαπάς και να μοιράζεσαι, ενώ εσύ να στρέψεις το ενδιαφέρον του στο σύνολο και όχι στο ατομικό κομμάτι. Με αυτόν τον άντρα ταιριάζεις πολύ και αξίζει να τον κρατήσεις στη ζωή σου.

Σκορπιός

Σεξουαλικά έλκεσαι απίστευτα από τον ισχυρό και φιλόδοξο Σκορπιό και σίγουρα η κρεβατοκάμαρά σου θα πάρει φωτιά με αυτόν τον άντρα. Αναρωτήσου όμως, αν μπορείς να αντέξεις έναν άνθρωπο που είναι μεν παθιασμένος εραστής αλλά και ζηλιάρης, κτητικός, εσωστρεφής και θέλει τα πάντα ή με τον δικό του τρόπο ή καθόλου. Ενδεχομένως στην αρχή της σχέσης να μη σε πειράζει τίποτα απ’ όλα αυτά ή να κολακεύεσαι κιόλας, όταν όμως αρχίσεις να περιορίζεσαι τότε θα είναι πολύ δύσκολο το να παραμείνεις μαζί του.

Τοξότης

Αν ψάχνεις για φλογερή σχέση, ελεύθερη και συναρπαστική, τότε ένας άνδρας Τοξότης μπορεί να στην προσφέρει. Ενδεχομένως μάλιστα να έρθετε πιο κοντά ενώ είστε φίλοι/γνωστοί και να καταλήξετε μαζί. Το χιούμορ, η περιπετειώδης διάθεση, η ανεμελιά και η αγάπη για ελευθερία του Τοξότη ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου και σίγουρα αρκετές θα είναι οι διασκεδαστικές στιγμές που θα περάσετε, για όσο διαρκέσει η σχέση σας. Δεν αποκλείεται κιόλας να παραμείνετε δυο καλοί φίλοι.

Αιγόκερως

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μπορεί να δημιουργηθεί μια ισχυρή έλξη μεταξύ σας, παρά το ότι η αρχική εντύπωση του ενός για τον άλλον είναι αρκετά αρνητική. Είστε σαν τη μέρα με τη νύχτα. Ο άντρας Αιγόκερως περισσότερο σε προκαλεί να αναστατώσεις τον καλοφτιαγμένο κόσμο του και να τον ξεκολλήσεις από αρχές και αξίες που πιστεύει, παρά για να είσαι μαζί του. Από την άλλη η τρέλα σου και η επαναστατικές σου αντιλήψεις τον... τρομάζουν αλλά ταυτόχρονα τον συναρπάζουν. Για όσο καιρό συνυπάρξετε, η σχέση θα έχει ένταση τόσο στο κρεβάτι όσο και στην καθημερινότητά σας.

Υδροχόος

Δύο Υδροχόοι μαζί πρέπει να γνωρίζουν ότι η σχέση είναι σχεδόν πάντα καταδικασμένη να χάσει μετά από λίγο καιρό κάθε ερωτικό στοιχείο και να μετατραπεί σε αμιγώς φιλική. Σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις σε κάθε κανόνα, αλλά και οι δυο ως εγκεφαλικά όντα από ένα σημείο και έπειτα, αν δεν υπάρχει ένα ερέθισμα, το σεξουαλικό ενδιαφέρον εξασθενεί. Καλύτερα να παραμείνετε φίλοι ή συνεργάτες.

Ιχθύες

Είναι πολύ εύκολο μετά από μια σχέση μαζί σου ο άντρας Ιχθύς να εξαφανιστεί ή να καταλήξει πληγωμένος. Σίγουρα ο συνδυασμός δεν είναι ο καλύτερος και έχεις να κάνεις με έναν συναισθηματικό άνθρωπο, γεμάτο ευαισθησίες κι εσύ κάθε άλλο παρά δεσμεύσεις και παροχή φροντίδας και προστασίας προσφέρεις. Ωστόσο, η διαφορετικότητα του χαρακτήρα σας δημιουργεί μια ισχυρή έλξη κι αν είστε πρόθυμοι κι οι δυο να εργαστείτε αρκετά, μπορεί να καταφέρετε να μείνετε μαζί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved