Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Τοξότη

Πώς λειτουργεί ο Τοξότης σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας;

Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Τοξότη

Για τους άντρες μιας κάποιας ηλικίας δεν τίθεται θέμα. Είναι αδύνατον να μην τα μπλέξουν με κάποια μικρούλα, αφού και οι ίδιοι είναι αιώνιοι μπέμπηδες! Το καλό είναι πως όλοι καλοπερνάνε, ακόμη και η απατημένη σύζυγος που τροφοδοτείται ανελλιπώς με το παχυλό αντίτιμο της ...προδοσίας.

Αλλά και οι μικροί Τοξότες, που γενικότερα έχουν μια συμπάθεια στα χαρέμια, δεν θα πουν όχι σε μια γυναίκα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας αν η σχέση συνοδεύεται και από πολλά μπόνους καλοπέρασης και η κυρία είναι εξαιρετικά καλοδιατηρημένη. Τα ταξίδια και η εισαγωγή σε έναν κόσμο πιο πνευματικό από το Playboy μπορεί να είναι εξίσου ισχυρά κίνητρα αλλά από την άλλη η λατρεία του ζωδίου σε οτιδήποτε νεανικό δυσκολεύει αρκετά μια τέτοια επιλογή.

Διάβασε επίσης: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Τοξότη

Οι μικρές Τοξοτίνες είναι αρκετά πιο εύκολες στο να βρεθούν με τον «μπάρμπα» τους, αφού το κίνητρο της καλοπέρασης είναι σχεδόν ακατανίκητο. Ταξίδια, σαφάρι, περιπέτειες, καραμελίτσες κλπ κάνουν τον παππού να κορδώνεται κι εκείνες ακόμη πιο ευτυχισμένες. Εξ άλλου οι ίδιες έχουν την επιπολαιότητα και την αθωότητα ενός παιδιού, που πάντα χρειάζεται ένα στιβαρό και ώριμο χέρι να τις συγκρατεί. Απλά να έχετε υπόψη σας ότι αν είσαστε άνδρας στα «ήντα» και ερωτευτείτε πιτσιρίκα Τοξοτίνα θα κάνετε τόση γυμναστική που ούτε όταν σας κάλεσαν σε επιστράτευση στα γεγονότα της Κύπρου δεν είχατε κάνει.

Βέβαια, όσο μεγαλώνουν οι Τοξοτίνες, τόσο περισσότερο πλήττουν με τους συνομήλικους ή -ακόμη χειρότερα- με τους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες.

Είναι συχνό φαινόμενο να περιβάλλονται από νεαρούς θαυμαστές, από τους οποίους από καιρού εις καιρόν τσιμπολογάνε τον καλύτερο.

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Τοξότες;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved