Αγάπησες έναν Τοξότη; Μάθε πώς θα τον κρατήσεις κοντά σου!

Προσέγγιση της αγάπης, του ρομαντισμού και του σεξ

Αγάπησες έναν Τοξότη; Μάθε πώς θα τον κρατήσεις κοντά σου!

Αν ερωτεύτηκες έναν Τοξότη μπορεί να παιδευτείς λίγο στην αρχή, αλλά να ξέρεις ότι έχει μια καρδιά αρκετά μεγάλη για να χωρέσει ολόκληρο τον κόσμο, όπως επίσης κι έντονη κοινωνική συνείδηση ​​κι η γυναίκα που θα αγαπήσει θέλει να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά.

Έρωτας και σεξ

Ο άντρας Τοξότης είναι αρκετά ρομαντικός, παρότι δεν του φαίνεται, ταυτόχρονα όμως και λάτρης των αισθησιακών απολαύσεων και η γυναίκα που είναι μαζί του πρέπει να είναι έτοιμη γιατί θα την... κακομάθει. Είναι ένας από τους πιο καλούς εραστές του ζωδιακού κύκλου, ενώ παράλληλα φροντίζει να διανθίζει την καθημερινή ζωή με μικρές εκπλήξεις και πράξεις, που δείχνουν πόσο πολύ νοιάζεται για όποιαν έχει δίπλα του. Κάθε ανάγκη ή επιθυμία της θα προσπαθήσει να την κάνει πραγματικότητα.

Σε αντάλλαγμα, ο Τοξότης θέλει από σένα:

- Να ανταποκρίνεσαι αμέσως στις ρομαντικές του τρέλες. Για παράδειγμα, αν σχεδιάσει μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να χαμογελάσεις, να δείξεις τη χαρά σου, να τον αγκαλιάσεις, να ακυρώσεις ό, τι είχες κανονίσει, να ετοιμάσεις τα πράγματά σου και να φύγεις μαζί του!

- Να τον περιποιείσαι, όπως σε περιποιείται κι αυτός. Για παράδειγμα, θα μπορούσες να δείξεις την εκτίμηση και την αγάπη σου, κάνοντάς του ένα χαλαρωτικό μασάζ κάτω από το φως αρωματικών κεριών.

- Το πάθος σου για εκείνον να είναι τόσο, όσο και το δικό του. Για παράδειγμα, δείξε του ότι τον θέλεις, μην ντρέπεσαι ακόμα και να του μιλήσεις «βρώμικα»! Θα τον ξετρελάνει!

- Να είσαι περιπετειώδης και μάλιστα λίγο τολμηρή. Για παράδειγμα, αν σου ζητήσει να κάνεις κάτι ακραίο, όπως το να τρυπώσετε για να παρακολουθήσετε κρυφά μια συναυλία, πάρε μια βαθιά ανάσα, πιάσε το χέρι του και κάν’ το.

- Ό,τι λαμβάνεις, το ανάλογο πρέπει να του προσφέρεις. Ο Τοξότης εκτιμά το πάρε-δώσε και θέλει να τηρείται κι από την πλευρά σου.

Και τι δεν πρέπει να κάνεις....

Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που μπορούν να «ξενερώσουν» τον άντρα Τοξότη. Εδώ είναι κάποιες συμβουλές για αυτά που δεν πρέπει να κάνεις, αν θέλεις να οικοδομήσεις μια σταθερή σχέση μαζί του.

- Μην συμπεριφέρεσαι ζηλιάρικα. Ο αγαπημένος σου δε θέλει να του κάνεις σκηνή για το πού ήταν κι άργησε. Το πιο πιθανό είναι να έχασε τον χρόνο γιατί επεξεργαζόταν διάφορες ιδέες του ή τις ανέλυε στον κολλητό του. Όσο δεν τον καταπιέζεις, θα είναι δίπλα σου.

- Μην κακομεταχειρίζεσαι κανέναν. Πχ, μη γίνεσαι αγενής με ένα πωλητή ή πωλήτρια ή τον σερβιτόρο. Θέλει να έχεις κοινωνικές ευαισθησίες και να σέβεσαι ότι ο καθένας δουλεύει για το μεροκάματό του.

- Μην κουτσομπολεύεις. Ο Τοξότης ενδιαφέρεται για τους άλλους, του αρέσει να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους και δεν εκτιμά καθόλου το «θάψιμο», τα κακεντρεχή σχόλια ή λόγια για το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή.

- Μη γκρινιάζεις και μιζερεύεις. Είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να του κάνεις και να είσαι σίγουρη ότι θα φύγει τρέχοντας, μόλις αρχίσεις τη γκρίνια. Αν θέλεις να του πεις κάτι, απλά μίλησέ του ευθέως κι όμορφα και θα το εκτιμήσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved