Η Τουρκία μπροστά σε κοσμογονικές αλλαγές

Υπάρχουν... άφθονα στοιχεία που παραπέμπουν σε κοσμογονικές αλλαγές μέσα στους επόμενους μήνες, με καταληκτική περίοδο τον Σεπτέμβριο του 2018

Η Τουρκία μπροστά σε κοσμογονικές αλλαγές

Εδώ και ένα περίπου χρόνο οι εξελίξεις στην γείτονα χώρα έχουν στρέψει τα μάτια όλων επάνω της, αυτό όμως δεν εμπεριέχει τίποτα καλό για τον Πρόεδρό της, τον «σουλτάνο» Ερντογάν. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο ίδιος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποφύγει το «μοιραίο», που σχετίζεται τόσο με την απώλεια της εξουσίας του, όσο και με μια αποδυνάμωση (και εδαφική) της Τουρκίας.

Και σαν… καλός Ιχθύς, φρόντισε να «τερματίσει» το συνωμοτικό μοντέλο διακυβέρνησης του ζωδίου, κατ’ αρχήν με το «πραξικόπημα» του περυσινού Ιουλίου κι ύστερα με την εκτεταμένη νοθεία στο δημοψήφισμα του Απριλίου.

Όλα αυτά βέβαια δεν τα έκανε μόνος του, αφού είχε την αγαστή… συμπαράσταση του «προοδευμένου» Ποσειδώνα, που στον χάρτη του ηλιακού τόξου της Τουρκίας «έπιασε» τον γενέθλιο Δία στον Σκορπιό, παραπέμποντας σε μια σκηνοθεσία, αντάξια Χολιγουντιανής υπερπαραγωγής!

Αυτό το είχα επισημάνει αμέσως μετά την εκδήλωση του «πραξικοπήματος» και σήμερα πια κοντεύει να γίνει κοινός τόπος και σε διεθνές επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Οι προβλεπόμενες εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, μέχρι το φθινόπωρο του 2018

Θυμίζω ακόμη ότι αυτήν την περίοδο η «φίλη και σύμμαχος» χώρα βρίσκεται κάτω από την «άγρια» επιρροή μιας αντίθεσης Άρη-Πλούτωνα στο προοδευτικό της ωροσκόπιο, στην οποία μάλιστα συμμετέχει κι ο «προχωρημένος» ωροσκόπος της.

Κι αυτή είναι η βασική ένδειξη που παραπέμπει σε μια αναγεννητική πορεία, ύστερα όμως από διακριτές απώλειες. Αυτό φυσικά αφορά και στην Κύπρο, όπου η επιμονή της Τουρκίας στην διατήρηση του στρατιωτικού status quo δεν θα της «βγει», αναστέλλοντας τις εξελίξεις για μια τριετία περίπου, όταν πια τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για την διχοτομημένη και μαρτυρική Μεγαλόνησο. Έχω εξ άλλου επισημάνει επανειλημμένα ότι στην παρούσα φάση μια συμφωνία για το Κυπριακό, θα ήταν μια κακή συμφωνία για την Κύπρο.

Όσο για τις προκλήσεις στο Αιγαίο, είναι μεν ευτύχημα το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάποιο πραγματικά θερμό επεισόδιο αλλά κι αν γίνει στο εγγύς μέλλον, δεν θα είναι προς όφελος της Τουρκίας.

Ετήσιες πολιτικές προβλέψεις 2017 για την Ελλάδα και τον κόσμο

Επιπλέον, υπάρχουν… άφθονα στοιχεία που παραπέμπουν σε κοσμογονικές αλλαγές μέσα στους επόμενους μήνες, με καταληκτική περίοδο τον Σεπτέμβριο του 2018. Να αναφέρω μόνον την δραστική συμμετοχή του Ουρανού σε αυτές, κάτι που για τους γνωρίζοντες έστω και ελάχιστα για την δράση του πλανήτη, αποτελεί μια σαφή ένδειξη ανατροπής των δεδομένων. Και από αυτήν την άποψη, αν ο Ερντογάν θέλει να αποφύγει επικίνδυνες καταστάσεις για τον ίδιο και την χώρα του, δεν έχει παρά να αποδεχθεί την ήττα του, περιορίζοντας τις βέβαιες απώλειες της επίμονης προσήλωσής του στην τρέχουσα πολιτική του. Αν αντίθετα δεν το πράξει, απλά θα χειροτερέψει την θέση του, ρίχνοντας και την Τουρκία στο «καναβάτσο».

Το τι θα ακολουθήσει μετά, έχει να κάνει κυρίως με τις προθέσεις του Φετουλάχ Γκιουλέν, αφού ύστερα από την προβλεπόμενη αποσταθεροποίηση θα είναι το πιο δυνατό «χαρτί» των ΗΠΑ για την μετάβαση σε μια νέα εποχή για την Τουρκία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved