Οι προβλεπόμενες εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, μέχρι το φθινόπωρο του 2018

Κοσμική Αστρολογία: Ο κόσμος μπαίνει σε μια νέα φάση

Οι προβλεπόμενες εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, μέχρι το φθινόπωρο του 2018

Στις 6 Ιουνίου (00:15:26 GMT) γίνεται η φετινή σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας, που δίνει το μέτρο των κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων, μέχρι την επόμενη που θα γίνει τον Οκτώβριο του 2018.
Αυτός ο συνοδικός κύκλος, με την συνδρομή της Αστροχαρτογραφίας, είναι πράγματι ένα χρήσιμο εργαλείο για όποιον επιδιώκει να «διαβάσει» το πώς και ποια κράτη έχουν «στοχοποιήσει» οι ουρανοί.

Θυμίζω ότι στην Αστροχαρτογραφία προβάλλονται επί της γήινης επιφανείας οι πραγματικές θέσεις των ουρανίων σωμάτων σε μια συγκεκριμένη στιγμή και στην προκειμένη περίπτωση την ακριβή ώρα της συνόδου Ήλιου-Δήμητρας. Το καθένα τους έχει τέσσερις «γραμμές», δύο κάθετες (μεσημβρινούς) για τις περιοχές που είτε μεσουρανεί, είτε βρίσκεται στο ναδίρ και δύο καμπύλες για τις περιοχές που δύει ή ανατέλλει. Και βέβαια, οι εκάστοτε εκτιμήσεις γίνονται με βάση την φύση των ουρανίων σωμάτων.

Η Ελλάδα σε τροχιά προόδου

Για την χώρα μας υπάρχουν καλά νέα και φαίνεται πως τελικά όχι μόνον θα ξεπεράσει τα όποια εμπόδια, αλλά μέχρι το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου θα βρεθεί σε πολύ πιο πλεονεκτική θέση, τόσο οικονομικά, όσο και γεωπολιτικά. Αυτό τουλάχιστον υποδηλώνει μια από τις «γραμμές» του Δία που την διασχίζει.

Το μόνο «ενοχλητικό» προκύπτει από το ότι η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας γίνεται ακριβώς απέναντι από τον γενέθλιο Άρη της στον Τοξότη, κάτι που σίγουρα πριμοδοτεί εντάσεις και αστάθεια σε μερίδα των... γειτόνων μας!

Τι είδε ο Μάγος: Οι προβλεπόμενες εξελίξεις στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας

Τα Σκόπια και η Αλβανία είναι «η αιχμή του δόρατος» και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μου, προϊόντος του χρόνου, η δεύτερη θα επεκταθεί σε βάρος των πρώτων. Ίσως μάλιστα οι εξελίξεις να «τρέξουν» πάρα πολύ γρήγορα.

Για την Τουρκία αναμένεται αλλαγή καθεστώτος, ομοίως και για την Αίγυπτο, με όλη την σημασία που μπορεί να έχει αυτό. Αλλαγή ηγεσίας θα έχουμε και στην Κύπρο αλλά μένει να δούμε ποια κοινή μοίρα ενώνει την Λευκωσία, το Κάιρο και την Άγκυρα, αφού και από τις τρεις πρωτεύουσες διέρχεται μια εκ των τεσσάρων «γραμμών» του Πλούτωνα. Είναι οι υδρογονάνθρακες, τα υπό κατασκευή πυρηνικά εργοστάσια ή μήπως όλα αυτά μαζί, συν μια χειραγώγηση από το διεθνές κεφάλαιο;

Λίγο ανατολικότερα πάντως, φαίνεται πως το κακό στην Συρία τερματίζεται σταδιακά και ήδη έχουν καταστρωθεί οι πρώτοι χάρτες για την επικράτεια που θα αποκτήσει κρατική οντότητα, υπό Κουρδική κυριαρχία.

Η δυτική Ευρώπη στο «μάτι του κυκλώνα»

Να που αλλάζουν οι καιροί...
Το «καμπανάκι» κτυπά τόσο για τις Βρυξέλλες και την Ε.Ε, όσο και για την Γερμανία. Το Βερολίνο μάλιστα καλείται να διαχειριστεί πολιτικές εντάσεις και ακραία κοινωνικά φαινόμενα, αφού κατά πως φαίνεται η διεθνής τρομοκρατία θα «μετακομίσει» στην επικράτειά του. Ανάλογα μηνύματα στέλνονται και στην Ρώμη αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις το πρόβλημα μπορεί να είναι και οικονομικής φύσεως. Στην Ιταλία βέβαια αυτό το ενδεχόμενο δείχνει εδώ και καιρό πιθανό.

«Θέματα» υπάρχουν και για την Γαλλία, κυρίως σε σχέση με τους μετανάστες και την ακίνητη περιουσία.

Ετήσιες πολιτικές προβλέψεις 2017 για την Ελλάδα και τον κόσμο

Αντίθετα, η Μ. Βρετανία καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις παγκόσμιες εξελίξεις, μαζί με τις ΗΠΑ και την Ρωσία. Για την τελευταία ίσως να υπάρξουν «σκιές» και εντάσεις στο εσωτερικό της αλλά σε κάθε περίπτωση οι τρεις τους είναι τα «αφεντικά» και τίποτα δεν θα προχωρήσει χωρίς την έγκρισή τους. Κοντά τους -τηρουμένων των αναλογιών- και η... Ινδία από τις Ασιατικές δυνάμεις.

Επιπλέον, για τον πρόεδρο Τραμπ είναι μάλλον το πιο παραγωγικό τμήμα της θητείας του, πριν το «κύκνειο άσμα» του.

Όσο για τον υπόλοιπο κόσμο ενδιαφέρον παρουσιάζει η Β. Κορέα, όπου τα «ψωμιά» του Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται να τελειώνουν. Ανατροπή των δεδομένων θα υπάρξει και στην Βραζιλία, ενώ η... πολύπαθη Βενεζουέλα μέχρι να ηρεμήσει μπορεί να παρασύρει στον «χορό» και 1-2 γειτονικά της κράτη.
Ανησυχία τέλος προκαλούν οι ενδείξεις σε Νεπάλ, Θιβέτ και Μπαγκλαντές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved