Πλησιάζει η ώρα των δικαστών; Τι λένε τα άστρα;

Πότε θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάποιοι «μεγαλόσχημοι»

Πλησιάζει η ώρα των δικαστών; Τι λένε τα άστρα;

Πολλά γράφονται και λέγονται για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε παρανομίες και τους τελευταίους μήνες οι υποθέσεις που χρήζουν δικαστικής διερεύνησης αυξάνονται και πληθύνονται. Κάποιοι βέβαια ισχυρίζονται ότι «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» και ότι τελικά θα βρεθεί μια «άκρη» για να μην τιμωρηθεί σχεδόν κανείς ένοχος. Αυτό εξ άλλου είναι και το συμπέρασμα που βγαίνει από τις όποιες διώξεις έχουν γίνει μέχρι σήμερα, αφού για το «πάρτι» με τις μίζες των εξοπλιστικών την «νύφη» πλήρωσε ουσιαστικά ο κ Άκης Τσοχατζόπουλος, κόντρα στην κοινή αίσθηση ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκονται κι άλλα «μεγάλα ψάρια».

Όμως στην Ελλάδα έχουν γίνει αρκετές «μεγάλες δίκες» και δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάποιοι «μεγαλόσχημοι» θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Το ερώτημα είναι το πότε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αστρολογικά δεδομένα, η «ώρα των δικαστών» σημαίνει και δεν είναι και τόσο μακρινή.

Διαβάστε επίσης: Οι προβλεπόμενες εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, μέχρι το φθινόπωρο του 2018

Το «κλειδί» ανάλογων εξελίξεων φαίνεται να είναι οι πρώτες μοίρες (ιδίως η 6η και η 7η) των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως) και η ενεργοποίηση τους από τον Κρόνο (κυρίως) αλλά και τον Ουρανό ή τον Πλούτωνα, είτε την τροπική, είτε στην αστρική τους εκδοχή.

Με αυτό, λοιπόν, το κοσμικό χρονοδιάγραμμα η πιο «παραγωγική» περίοδος σε δίκες θα είναι κατ’ αρχάς οι 6 πρώτοι και οι 2 τελευταίοι μήνες του 2018, όταν δηλαδή ο διελαύνων τροπικός Κρόνος και ο διελαύνων αστρικός Ουρανός θα σχηματίσουν ένα τετράγωνο στην επίμαχη ζώνη των παρορμητικών.
Μένει να δούμε, αν θα την πληρώσουν μόνον κάποια «παροπλισμένα» πολιτικά στελέχη ή αν η δικαστική διερεύνηση θα θίξει και κάποια εν ενεργεία.

Ετήσιες πολιτικές προβλέψεις 2017 για την Ελλάδα και τον κόσμο

Το πιο ανησυχητικό δίδαγμα πάντως του ιστορικού παρελθόντος είναι ότι από την στιγμή που τέτοιου είδους εξελίξεις υπαγορεύονται από πολιτικές σκοπιμότητες «αδυνατίζει» το ενδεχόμενο μιας δίκαιης δίκης, είτε επειδή κάποιοι «την γλιτώνουν», ενώ δεν θα έπρεπε, είτε γιατί κάποιοι άλλοι κρίνονται δυσανάλογα αυστηρά σε σχέση με τις πραγματικές ευθύνες τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved