Αστρολογική Επικαιρότητα 17/5: Ο Πρίγκιπας Κάρολος, η μαύρη αράχνη και οι επιστολές

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι επιστολές του πρίγκιπα Καρόλου προς υπουργούς κατά τα έτη 2004 και 2005

Αστρολογική Επικαιρότητα 17/5: Ο Πρίγκιπας Κάρολος, η μαύρη αράχνη και οι επιστολές

Μεγάλες αλήθειες μέσα από επιστολές!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι επιστολές του πρίγκιπα Καρόλου προς υπουργούς κατά τα έτη 2004 και 2005 μετά από 10 χρόνια δικαστικής διαμάχης της εφημερίδας Guardian με το παλάτι.
Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάρτιο το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε παράνομη εντολή που είχε εκδώσει πρώην Γενικός Εισαγγελέας για να εμποδίσει τη δημοσιοποίηση τους και έδωσε το ελεύθερο για να έρθουν στο φως της δημοσιότητας, με τον πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, να χαρακτηρίζει την απόφαση "απογοητευτική".
Σε αυτές ο πρίγκιπας Κάρολος είχε υπογραμμίσει πως τα βρετανικά στρατεύματα δεν διέθεταν επαρκή αριθμό ανδρών κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ. «Φοβάμαι ότι αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα του ότι οι ένοπλες δυνάμεις καλούνται να φέρουν εις πέρας μια εξαιρετικά απαιτητική αποστολή (ιδιαιτέρως στο Ιράκ), χωρίς τους απαραίτητους πόρους» είχε γράψει στον πρώην πρωθυπουργό, Τόνι Μπλερ το 2004.
Σύμφωνα με το άγραφο Σύνταγμα της Βρετανίας, η βασιλική οικογένεια οφείλει να παραμένει πολιτικά ουδέτερη και οι υπουργοί φοβούνται ότι η δημοσιοποίηση μπορεί να βλάψει τον κληρονόμο του θρόνου.

Μάλιστα, εξαιτίας του κακού γραφικού χαρακτήρα του πρίγκιπα Κάρολου ο βρετανικός Τύπος έχει βαφτίσει τις επιστολές ως «επιστολές της μαύρης αράχνης»! Με τον γενέθλιο Ερμή του (γράμματα) στον Σκορπιό (αινιγματικό στυλ) ουδεμία έκπληξη δεν αποτελεί.

Επιπλέον, αυτόν τον καιρό ο διελαύνων Ουρανός (αποκαλύψεις) κυβερνήτης του 7ου οίκου (μέσω δικαστικών αποφάσεων) του Πρίγκιπα Κάρολου βρίσκεται στον 10ο οίκο του (φήμη) σε αντίθεση με την γενέθλια Αφροδίτη του (αποδοχή αιτημάτων) στον 4ο οίκο (για θέματα οικογένειας, πατρίδας) δείχνοντας την εναντίον του απόφαση του δικαστηρίου που έβγαλε πράγματα στην δημοσιότητα που δεν έπρεπε.

*Ο Πρίγκιπας Κάρολος έχει γεννηθεί στις 14 Νοεμβρίου 1948

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved