Νέα Σελήνη στον Κριό: Έτσι επηρεάζει την Ελλάδα και το κάθε ζώδιο

Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και ένα κοινωνικό άνοιγμα

Νέα Σελήνη στον Κριό: Έτσι επηρεάζει την Ελλάδα και το κάθε ζώδιο

Η Νέα Σελήνη της 21ης Μαρτίου γίνεται στον Κριό και ως… είθισται, παραπέμπει σε ένα νέο ξεκίνημα! Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όμως της συγκεκριμένης είναι ότι βάζει στο παιχνίδι και τους άλλους, εξ αιτίας των αντιθέσεων που κάνουν τα Φώτα (ο Ήλιος και η Σελήνη, δηλαδή) με τη Δήμητρα απέναντι στο Ζυγό.
Έχεις να κάνεις λοιπόν με συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και με ένα κοινωνικό άνοιγμα, αφού ο χαρακτήρας της Δήμητρας είναι μάλλον κοσμοπολίτικος. Επιπλέον, μπαίνουν στο χορό και νομικά ζητήματα, κυρίως του αστικού δικαίου, αλλά και τα κάθε είδους έγγραφα, που επισημοποιούν μια κατάσταση.
Υπάρχει βέβαια κι ένα πρόβλημα που ακούει στο όνομα… Άρης, αφού ο πλανήτης των εντάσεων βρίσκεται στο τέλος των Διδύμων σχηματίζοντας τετράγωνα, τόσο με τα Φώτα, όσο και με τη Δήμητρα. Ταυ-τετράγωνο το λένε αυτό το σχήμα και η ουσία είναι ότι πάνω που διαμορφώνονται οι όροι μιας σύγκλισης, προκύπτει και η διάσταση! Μάλιστα το δίπολο Άρη-Δήμητρας συνδέεται με ακτιβιστικές ενέργειες στην κοινωνικοπολιτική ζωή ή/και μια αναταραχή γύρω από νομικά ζητήματα, με το όλο κλίμα να γίνεται πολεμικό.
Στην αστρολογική πραγματικότητα του ωροσκοπίου της Ελλάδος, η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον άξονα 5ου και 11ου οίκου, που μεταξύ άλλων αναφέρεται στην πολιτική και τους πολιτικούς, είναι λοιπόν πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις-συμμαχίες, αλλά και έντονες διαφοροποιήσεις.
Επιπλέον, για τις γεωγραφικές συντεταγμένες των Αθηνών στο ωροσκόπιο της ίδιας της Νέας Σελήνης, τα Φώτα πέφτουν στον 6ο οίκο των εργασιακών και ο Άρης στον 9ο των νομικών, με αμφότερους τους τομείς να «δίνουν» εξελίξεις.

Επί προσωπικού, πάλι, υπάρχει καταρχάς η «τυπική» επιρροή στα ζώδια, ανάλογα με τον ηλιακό οίκο (τον τομέα, δηλαδή), που ορίζεται ανά περίπτωση από τον άξονα Κριού-Ζυγού.

  • Αν για παράδειγμα είσαι Κριός ή Ζυγός, που σημαίνει ότι η Νέα Σελήνη γίνεται είτε στον 1ο είτε στον 7ο ηλιακό οίκο σου, τα θέματα που αναδύονται είναι όλα εκείνα που συνδέονται με πρωτοβουλίες και συνεργασίες, με τη Δήμητρα να συνεισφέρει σε αναγνωρισιμότητα και δημοσιότητα, μένει να φανεί, ωστόσο, αν θα είναι για τους… σωστούς λόγους! Σε κάθε περίπτωση, οι δημόσιες σχέσεις και κάθε δραστηριότητα που συνδέεται με αυτές, είναι το «κλειδί».
  • Στο επίκεντρο μπορεί να βρεθείς κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως, με αιτία κι αφορμή θέματα καριέρας, οικογένειας αλλά και περιουσιακά. Συμβάσεις, μισθώσεις, αλλά και μετακομίσεις έχουν το προβάδισμα.
    Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου, αλλά και οι συλλογικές δράσεις θα είναι το κύριο πεδίο κινητικότητας, αν είσαι Τοξότης, ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων.
  • Αν πάλι είσαι Ταύρος ή Σκορπιός, το «μήνυμα» απευθύνεται στα εργασιακά σου, ενώ ως Λέων ή Υδροχόος θα κατευθυνθείς προς όλα εκείνα που είναι αντικείμενο του 3ου ή/και του 9ου οίκου: Επιμορφωτικές δράσεις, επικοινωνία-διάδοση, ταξίδια και νομικές υποθέσεις, με τις υπογραφές να… πέφτουν!
  • Τέλος, τα οικονομικά σου θα γίνουν το υπό διαπραγμάτευση αντικείμενο, αν είσαι Παρθένος ή Ιχθύς, με επισυναπτόμενα τα σχετικά συμβόλαια!

Σημασία έχει βέβαια και το αν στην 1η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού υπάρχει «κάτι» στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου, αφού αυτό θα ενεργοποιηθεί και… μακάρι να πρόκειται για την Αφροδίτη ή το Δία, αλλά υπάρχουν και τα άλλα παιδιά, ιδίως ο Άρης, ο Κρόνος, ο Ουρανός κι ο Πλούτωνας, που η επιρροή τους μπορεί να μη σου έρθει και τόσο βολική.
Όλα αυτά φυσικά, μέχρι την παραμονή της επόμενης Νέας Σελήνης στις 20 Απριλίου, που είναι κι έκλειψη και γίνεται πάλι στον Κριό. Σπάνιο αλλά… αληθινό!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved