Πανσέληνος στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν απρόσμενες εξελίξεις

Ιχθύες και Παρθένοι σέρνουν τον χορό

Πανσέληνος στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν απρόσμενες εξελίξεις

Η Πανσέληνος του μήνα ή Πανσέληνος του Σκουλικιού γίνεται 07/03, 14:40 ώρα Ελλάδας, στις 16° 40’ της Παρθένου, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού, Παρθένους, Ιχθύες, Διδύμους και Τοξότες, που ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο, ενώ στα οικονομικά και τα ερωτικά τους θα επηρεαστούν Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί. Επιπλέον είναι ισχυρή η επίδραση σε όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και γύρω στις 27 μοίρες.

Η παρουσία του Ουρανού σε αυτή την Πανσέληνο είναι έντονη, οπότε πολλές θα είναι οι αλλαγές στις συνθήκες ζωής κάποιων, ενώ "παίζει" και το ενδεχόμενο να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις σε εργασιακά, ζητήματα υγείας ή υπηρεσίες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος ήδη θα έχει περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι αυτός θα έχει σημαντικό λόγο στα πράγματα.

Ας δούμε ποια είναι τα ζώδια που θα... χαθούν στη μετάφραση με την Πανσέληνο στην Παρθένο:

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου θα σε επηρεάσει αρκετά, πόσω μάλλον που στο παιχνίδι μπαίνει κι ο Ήλιος σου που κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό, οπότε οι σχέσεις σου και η εικόνα που έχεις γι’ αυτές είναι πιθανό να αλλάξει, αφού ξαφνικά θα συνειδητοποιήσεις πράγματα, που τόσο καιρό ήταν εκεί, αλλά δε τα είχες πάρει χαμπάρι. Το πιο πιθανό είναι να σε πάρει προς στιγμή από κάτω, ίσως και γιατί είχες συνηθίσει σε μια κατάσταση, αλλά μετά θα καταλάβεις ότι όποια αλλαγή κι αν γίνει ή εξέλιξη που δεν περίμενες θα είναι για το καλό σου. Αν είσαι ευέλικτος/η και ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, τότε θα καταφέρεις πολλά περισσότερα και κερδισμένος, αν είσαι εσύ αυτός/η που θα προκαλέσει τις μεταβολές.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, σε συνδυασμό με το εξάγωνο του Ήλιου απέναντί σου με τον Ουρανό, εντείνει την τάση σου να βλέπεις τα πράγματα λογικά και αποστασιοποιημένα κι όχι με βάση τα συναισθήματά σου. Ωστόσο, το να λειτουργήσεις συναισθηματικά και όχι να το βάλεις στα πόδια, μπροστά σε ζητήματα που σε αγγίζουν, είναι κι αυτό μια αλλαγή που καλείσαι να κάνεις. Το να γίνεις πιο υποστηρικτικός/η, δοτικός/η και "ανθρώπινος" κι όχι να κρίνεις, κατακρίνεις ή να δώσεις συμβουλές είναι το κύριο ζητούμενο, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης. Αν κάτι δε σου «κολλάει» ή νιώθεις ότι πάει στραβά με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, απομακρύνσου και μην κοιτάξεις πίσω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με την Πανσέληνο να γίνεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο, δε θα σου είναι δύσκολο να δεις λογικά κάποια πράγματα του σπιτιού ή ένα οικογενειακό ζήτημα που θα ανακύψει και να τα βάλεις σε μια σειρά, ανάλογα με τη σημαντικότητα του καθενός. Ωστόσο, δε θα τα καταφέρεις εύκολα, καθώς μπορεί κάποια πρόσωπα είτε να αντιδράσουν από τη στάση σου είτε τα πράγματα να μη γίνονται έτσι όπως τα σκέφτεσαι εσύ. Δεν αποκλείεται και κάποιο γεγονός ή μια απόφαση να επηρεάσει και τα επαγγελματικά σου, να ξεκινήσεις τεχνικές εργασίες, απαραίτητες στο χώρο σου ή το να αναλάβεις την περίθαλψη ή τη φροντίδα ενός μέλους της οικογένειάς σου, κάτι που θα απορροφήσει αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τον 10ο οίκο των επαγγελματικών σου, όπου θα χρειαστεί να οργανωθείς, να έχεις ένα πλάνο και να αποφύγεις άστοχες ή επιπόλαιες ενέργειες, αν θέλεις να έχεις θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, θα επικρατεί μια αναμπουμπούλα στο χώρο, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος/η με εξελίξεις και δεδομένα, που δεν περίμενες, οπότε οι αντιδράσεις σου θα είναι ανάλογες. Ωστόσο, κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν, γι' αυτό, πριν επαναστατήσεις ή αρχίσεις να γκρινιάζεις, σκέψου καλά. Δεν είναι όλα για κακό σου, ούτε κάποιοι προσπαθούν να στη φέρουν πισώπλατα. Να είσαι παρατηρητικός/η και να δώσεις σημασία στην κάθε λεπτομέρεια. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο να συνειδητοποιήσεις ότι παραείσαι εξαρτημένος και να ψάχνεις τρόπους να αυτονομηθείς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αποχωρήσεις από ένα σχήμα ή μια εταιρεία για να κάνεις κάτι δικό σου.

ΛΕΩΝ ♌

Με την Πανσέληνο να γίνεται στον 2ο οίκο σου, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Όσον αφορά στα πρώτα, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/η στη διαχείριση των χρημάτων σου και να περιορίσεις αχρείαστες αγορές και σπατάλες. Απόφυγε να δανείσεις και κυρίως να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός/η, με όποιον σου προτείνει διάφορους τρόπους για να βγάλεις χρήματα. Δεν αποκλείεται μια συμφωνία να μην προχωρήσει ή να αλλάξουν οι όροι της και να διαπιστώσεις ότι πλέον δε σε συμφέρει. Από την άλλη, το πιο πιθανό είναι να μην ξέρεις τι θέλεις από ένα άλλο άτομο και μια να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι θα ακολουθήσεις την καρδιά σου και μια να λες ότι είναι λάθος και ότι οφείλεις να βάλεις κι άλλες παραμέτρους στο ζύγι. Τα συναισθήματα, ωστόσο, που θα σου γεννηθούν θα είναι αρκετά και είναι πολύ πιθανό στο τέλος να κάνεις μια επιλογή, που σύντομα θα φανεί αν και πόσο είναι σωστή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με την Πανσέληνο στον 8ο οίκο σου, θα συνειδητοποιήσετε ότι διάφορες οικονομικές σου υποχρεώσεις δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και θα αναγκαστείς να ασχοληθείς μαζί τους, είτε σου αρέσει είτε όχι. Ωστόσο, κάποια στιγμή θα αισθανθείς ότι ματαιοπονείς και θα έρθεις πολύ κοντά στο να τα παρατήσεις, αφού άκρη δε θα βγάζεις. Επιπλέον, μπορεί να ανακύψουν απρόσμενες εξελίξεις και οι υποχρεώσεις σου να μεγαλώσουν κι άλλο. Οπότε, ίσως είναι προτιμότερο, να προβείς εσύ σε αλλαγές και να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες και να μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Και στα ερωτικά σου, μην τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες, καθώς ένα ειδύλλιο να πάρει μια τροπή που δε θα σου αρέσει. Άσε που κι εσύ ενδέχεται να συνειδητοποιήσεις ότι τόσο καιρό άλλα έβλεπες κι άλλα ίσχυαν ή να αρχίσεις να βαριέσαι, αν δεν υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το να μην είσαι αφελής και αγαθιάρης/α με την Πανσέληνο στον 5ο οίκο σου είναι απαραίτητο κι εφ' όσον είσαι έμμεσα εμπλεκόμενος/η σε αυτήν, λόγω του Ουρανού, καιρός είναι να κάνεις κι εσύ μια αλλαγή στη στάση σου, αλλά και το πώς βλέπεις τον έρωτα. Κτητικότητα και "δικός/α μου", αν δεν τα έχεις αφήσει στο παρελθόν, καλό θα ήταν να το κάνεις, αφού αυτό που έχει σημασία είναι το να βρίσκεται κάποιος/α δίπλα σου, επειδή αυτό θέλει, αυτό προστάζει η καρδιά του, όχι επειδή εσύ το ζητάς. Η γοητεία και η έλξη σου στο αντίθετο φύλο είναι δεδομένη, οπότε λογικό είναι το να σε προσεγγίσουν ερωτικά κάποιοι άνθρωποι, καθώς επίσης να επιδιώξουν να γίνουν φίλοι σου, αν ανήκουν σε μια ομάδα, στην οποία σκέφτεσαι να μετάσχεις. Η ποιότητά τους κι όχι η ποσότητα οφείλει να είναι το κύριο κριτήριο της επιλογής σου.

Διάβασε περισσότερα:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved