Νέα Σελήνη Ιουλίου: Πάρε την ευκαιρία σου!

Μια Νέα Σελήνη χρωματίζει με την επιρροή της όλο το μήνα που ακολουθεί

Νέα Σελήνη Ιουλίου: Πάρε την ευκαιρία σου!

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα είναι μια από τις… καλές της χρονιάς, ιδιαίτερα ως προς όλα εκείνα τα ζητήματα που η τύχη παίζει πρωτεύοντα ρόλο γι’ αυτό κι εσύ… ξέχνα τα δύσκολα και δες το πώς θα απολαύσεις τη ζωή σου! Μπορείς ωστόσο να μην αρκεστείς στην καλοπέρασή σου, αλλά να κάνεις κι ένα νέο ξεκίνημα, αφού υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να εξελιχθεί όπως το θες κι ακόμα καλύτερα.

Κι εδώ είναι αναγκαία η υπενθύμιση πως μια Νέα Σελήνη χρωματίζει με την επιρροή της όλο το μήνα που ακολουθεί, μέχρι την επόμενη, που σημαίνει ότι έχεις χρόνο για να εκμεταλλευθείς τη θετική συγκυρία, ίσως μάλιστα το διάστημα μετά το Δεκαπενταύγουστο να είναι πιο «τυχερό».

Αν βέβαια ο χαρακτήρας σου είναι «αλλεργικός» σε ό,τι έρχεται εύκολα ή/και κατόπιν «άνωθεν παρεμβάσεων» και προτιμάς να «το βασανίζεις», δεν θα σου φταίει ούτε η Νέα Σελήνη, ούτε ο Δίας που τη συνοδεύει από τον Κριό με τρίγωνο. Ίσως μάλιστα να… θυμώσεις από την τύχη κάποιων που θεωρείς πως δεν έχουν κανένα ουσιαστικό προσόν, αλλά βρίσκονται εκεί που εσύ κρίνεις πως θα «έπρεπε» να βρίσκεσαι δικαιωματικά. Όμως ο καθείς στο είδος του κι όπως ίσως γνωρίζεις είναι οι «άχρηστοι» που έχουν τις… τύχες τις καλές!

Ενδιαφέρον πάλι παρουσιάζει η δυναμική εμπλοκή του Ουρανού (σε σύνοδο με τον Άρη και σε τετράγωνο με τον Ερμή), που σίγουρα δεν σου… κάνει, αν οι εκπλήξεις και οι ανατροπές δεν είναι το δυνατό σου σημείο!

Σε κάθε περίπτωση πάντως αν είσαι Λέων, Υδροχόος, Κριός ή Τοξότης θα τα πάρεις τα credits σου, ενώ με βάση την αστρική θέση της Νέας Σελήνης στις 11 και 28΄του Καρκίνου θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 3 Ιουλίου. Ομοίως κι αν είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η κοντά στις 2 Ιανουαρίου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved