Μνημόνια… ξανά; Τι λένε τα άστρα

Οι δύσκολες ημέρες μάλλον… επανέρχονται

Μνημόνια… ξανά; Τι λένε τα άστρα

«Μαύρα σύννεφα» έχουν αρχίσει να μαζεύονται στον οικονομικό «ουρανό» της Ελλάδας, με τα spreads να έχουν εκτιναχθεί και το κόστος δανεισμού να ανταγωνίζεται την εποχή των Μνημονίων, μια εξέλιξη πάντως που δεν προκαλεί καμία (αστρολογική) έκπληξη, αφού εδώ και πολύ καιρό σου έχω γράψει για τις δύσκολες ημέρες που… επανέρχονται, κρίνοντας από τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου στο προοδευτικό ωροσκόπιο του κράτους μας. Αυτή τη φορά βέβαια θα συνδυαστούν και με μια παγκόσμια κρίση πρώτου μεγέθους, που τα σημάδια της είναι ήδη ορατά.

Όσον αφορά στα αμιγώς δικά μας, και τις προσεχείς εξελίξεις, κάθε όψη που θα σχηματιστεί ανάμεσα στον Ήλιο και τον Κρόνο, είτε «αρμονική» είτε «δυσαρμονική», μπορεί να ενεργοποιήσει την επιβολή μέτρων και να ανοίξει ένα νέο κύκλο Μνημονίων.

Σήμερα (16/6) γίνεται ένα τρίγωνο, το ίδιο και στις 12/10, ενώ μη νομίσεις πως και το εξάγωνο στις 12/12 θα είναι απαλλαγμένο πιέσεων. Όσο για τις τυπικά «κακές» όψεις, υπάρχουν οι δύο χιαστί (150 μοίρες) στις 16/7 και τις 12/9, η αντίθεση στις 14/8 και το τετράγωνο στις 12/11.

Υπομονή να έχεις…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved