Τα 4 ζώδια στα οποία Δίας και Κρόνος προσφέρουν μια «χρυσή ευκαιρία»

Με τόση εύνοια, αξίζει να προσπαθήσεις!

Τα 4 ζώδια στα οποία Δίας και Κρόνος προσφέρουν μια «χρυσή ευκαιρία»

Αυτές τις μέρες ο Δίας στους Ιχθύς και ο Κρόνος στον Υδροχόο συμμετέχουν από κοινού στη ζωή σου. Ο Δίας με την τύχη του κι ο Κρόνος με μια αίσθηση περιορισμού, που μπορεί να είναι και υποκειμενική, να μην συνδέεται δηλαδή απαραίτητα με εξωτερικά συμβάντα.

Από τεχνική άποψη έχεις να κάνεις με μια «κρυφή» σύνοδο του αστρικού Δία με τον τροπικό Κρόνο και βέβαια το ότι ο Δίας είναι αστρικός σε απαλλάσσει από όλα εκείνα που εν δυνάμει μπορεί να «χαλάσουν» τον χαρακτήρα σου ή να σε εκθέσουν λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας κι επιπολαιότητας.

Εδώ πρόκειται για καθαρή τύχη και τελικά όλες οι πιέσεις και οι στερήσεις μπορεί «να βρουν τον μάστορά τους», είτε μέσα από ευνοϊκές συγκυρίες, είτε με τη συνδρομή κάποιου/ας που έχει τα μέσα για να βοηθήσει και να σε απαλλάξει από τους μπελάδες.
Μια διαφορετική «ανάγνωση» πάλι δίνει προοπτικές σε ευθύνες που τυχόν θα αναλάβεις,

Τυπικά, τα ζώδια που πρωταγωνιστούν σε αυτήν την δίκαιη μοιρασιά κόπων κι επιτυχίας είναι τα τέσσερα «σταθερά», δηλαδή ο Υδροχόος, ο Λέων, ο Ταύρος κι ο Σκορπιός αλλά αυτό δεν είναι διόλου δεσμευτικό για τα υπόλοιπα οκτώ, που μπορεί κι αυτά να διεκδικήσουν το μερίδιό τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved