Αφροδίτη και Άρης στον Αιγόκερω: Το τελευταίο μίλι

Οι δύο πλανήτες θα συνεχίσουν να πηγαίνουν χέρι-χέρι στον Αιγόκερω, μέχρι τις 6 Μαρτίου

Αφροδίτη και Άρης στον Αιγόκερω: Το τελευταίο μίλι

Αυτό το «ειδύλλιο» βέβαια είναι μακράς διαρκείας αφού θα συνεχιστεί και στον Υδροχόο. Υπάρχουν ωστόσο τρεις σταθμοί που έχουν τη σημασία τους και μπορεί να επηρεάσουν και τη δική σου ζωή.

Ξεκινώντας από σήμερα 17 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν τετράγωνα με τον αστρικό Ουρανό στον Κριό, σηματοδοτώντας αλλαγές, ανατροπές, «εξωτικές» εμπειρίες και εκπλήξεις κάθε είδους, με το «αιρετικό» ή «ασύμβατο» στοιχείο να επικρατεί, που σημαίνει αντίστοιχα ότι τα θεωρητικά «σίγουρα και «ασφαλή» δεν είναι τελικά και… τόσο!
Επιπλέον, βέβαια, στο «κάδρο» μπαίνουν και κάποιοι «σπάνιοι» κίνδυνοι, που σχετίζονται με ό,τι πετάει ή/και με πτώσεις από ψηλά. Ακόμη μην πας… γυρεύοντας με τα ηλεκτρολογικά!

Στις 25 και 26 Φεβρουαρίου ακολουθούν τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με την Έριδα στον Κριό, ο τροπικός χαρακτήρας τους όμως υπονοεί ότι η επιρροή αυτών των όψεων μπορεί να φανεί κι αυτή από σήμερα. Τα εργασιακά αλλά και τα θέματα υγείας είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας κι όσον αφορά στα πρώτα, η συμμετοχή της Αφροδίτης μπορεί να είναι ευεργετική από τη στιγμή που υπάρχει αμοιβαίο συμφέρον. «Παίζει» ωστόσο και το μονόπλευρο!

Ο δε Άρης δεν παύει να παραπέμπει σε εντάσεις αλλά και ατυχήματα στους χώρους δουλειάς, ενώ είναι στο «πρόγραμμα» και οι… απολύσεις!
Επιπλέον ψηφιακά συστήματα μπορεί να «αυτονομηθούν» και να μην υπακούουν στις εντολές των χειριστών τους.
Όσο για τα θέματα υγείας, που έτσι κι αλλιώς αυτήν την περίοδο είναι μια γενικότερη έγνοια τα… μαντάτα δεν είναι καλά, αφού είναι πιθανή μια προσωρινή αλλά «καυτή» έξαρση των επιθετικών προσβολών από ιούς και φυσικά κορωνοϊούς!

Από εκεί και ύστερα έρχεται το «τελευταίο μίλι», με τους δύο πλανήτες να συναντούν τον Πλούτωνα στην 28η μοίρα του ζωδίου, ορίζοντας έναν ακόμη κύκλο «μακάβριων» συμβάντων, αλλά και μια δέσμη αποκαλύψεων για παράνομες δράσεις. Σε κάθε περίπτωση, το «κακό» και η «βρωμιά» θα βγουν στην επιφάνεια, ενώ το σεξ θα παίξει κεντρικό ρόλο σε πολλές υποθέσεις, είτε κοινωνικές, είτε προσωπικές.

Η τριπλή σύνοδος θα κλείσει με ακρίβεια στις 2 και 3 Μαρτίου αλλά, λόγω του τροπικού χαρακτήρα της, μπορεί κι αυτή να «δείξει» από την ερχόμενη εβδομάδα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved