Η Ελλάδα το 2022: «Μυρίζουν» εκλογές - Τι λένε τα άστρα;

Το δεύτερο μέρος των εκτιμήσεων για την τύχη της Ελλάδος το 2022 έχει να κάνει κυρίως με πολιτικά ζητήματα

Η Ελλάδα το 2022: «Μυρίζουν» εκλογές - Τι λένε τα άστρα;

Ήδη «μυρίζουν» εκλογές και ο Απρίλιος είναι ο πρώτος μήνας που διεκδικεί με πολύ σοβαρές πιθανότητες τη διεξαγωγή τους. Ακολουθεί, ο Μάιος και φυσικά δεν αποκλείεται να έχουμε μια διπλή εκλογική αναμέτρηση, αν η πρώτη δεν αναδείξει κυβέρνηση.

Στη συνέχεια, η Νέα Σελήνη στις 30/5 παραπέμπει σε «λύσεις ανάγκης», που μπορεί να επιβληθούν από την συγκυρία ή/και ύστερα από έξωθεν πιέσεις.
Αντίθετα, εκείνη στις 29 Ιουνίου έχει έναν ανατρεπτικό χαρακτήρα, με κάποιες «παράδοξες» πολιτικές συγκλίσεις να κτίζουν νέες ισορροπίες.
Η συνέχεια πάντως αναμένεται ακόμη πιο απρόβλεπτη, αφού όπως έγραψα στο Α’ μέρος, η επερχόμενη κρίση θα αναδείξει νέα πρόσωπα και νέους φορείς, που σήμερα είτε δεν υπάρχουν είτε «υπολειτουργούν» στο πολιτικό σκηνικό. Υπάρχει εξ άλλου κι ένα ακόμη κλεισμένο εκλογικό ραντεβού μετά την Νέα Σελήνη της 20ης Φεβρουαρίου του 2023, παρότι κι εκεί διαφαίνεται μια αποτρεπτική παρέμβαση από το εξωτερικό.

Όσον αφορά τώρα στους δύο βασικούς -για την ώρα- «μονομάχους», ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης περιμένει να δει τι δώρο θα του κάνει ο Δίας στο ζώδιό του! Αν μάλιστα εξαρτιόντουσαν όλα από αυτόν θα είχε τη νίκη στο… τσεπάκι του! Από την άλλη πλευρά όμως ούτε ο Κρόνος στον Υδροχόο, ούτε ο Ουρανός στον Ταύρο τον «πάνε», ο τελευταίος μάλιστα δείχνει διατεθειμένος να ανατρέψει τα πάντα σε μια στιγμή.

Ο Αλέξης Τσίπρας πάλι έχει περισσότερη τύχη μετά τα γενέθλιά του και ιδιαίτερα προς τα τέλη της χρονιάς, μπορεί να ελπίζει λοιπόν σε μια νίκη, αν γίνουν εκλογές από τον Αύγουστο και μετά. Νωρίτερα, το «τοπίο» δεν είναι καθαρό, με το μόνο θετικό στοιχείο να είναι η επιστροφή του Δία στην γενέθλια θέση του και στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου του.

Τα δεδομένα λοιπόν για αμφότερους είναι «ναι μεν, αλλά», ιδιαίτερα μέχρι τον Ιούλιο, σε κάθε περίπτωση πάντως, όποιος κι αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα κληθεί να διαχειριστεί πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τόσο σοβαρά, που θα τον… συνέφερε να βλέπει τις εξελίξεις από τα έδρανα της αντιπολίτευσης!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved