Κακοκαιρία «Αθηνά»: Αστρολογικά, δεν αποτελεί έκπληξη!

Προβλέπονται κι άλλα ισχυρά φαινόμενα και πλημμύρες μέσα στο μήνα;

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Αστρολογικά, δεν αποτελεί έκπληξη!

Η κακοκαιρία «Αθηνά» που έχει ήδη προκαλέσει ισχυρά φαινόμενα και πλημμύρες, μας προέκυψε, καθώς ο αστρικός Άρης στην Παρθένο βρέθηκε απέναντι από τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, εκφράζοντας την επιθετική δυναμική του υγρού στοιχείου. Αστρολογικά, δηλαδή, τίποτε το παράξενο δεν συμβαίνει!

Για την συγκεκριμένη όψη, που κουβαλάει.... πολλά μαζί της, σου έγραψα ήδη, με αφορμή την Νέα Σελήνη που έγινε στις 6 Οκτωβρίου, αλλά οφείλω να σου θυμίσω ότι η επιρροή της δεν εξαντλείται μόνον αυτές τις ημέρες. Εκτείνεται χρονικά μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Είναι, λοιπόν, πιθανό να έχουμε κι άλλες ανάλογες... επισκέψεις μέσα στον μήνα, με την Πανσέληνο στις 20 να είναι μια ακόμη αφετηρία ακραίων φαινομένων.

Το κατά πόσον βέβαια θα επηρεαστείς καθοριστικά από αυτά, έχει να κάνει με το γενέθλιο ωροσκόπιό σου και κυρίως την κίνηση του διελαύνοντα Άρη σε σχέση με αυτό, τόσο στην τροπική, όσο και στην αστρική του εκδοχή. Ενδεικτικά, μέχρι να βγει ο μήνας ο τροπικός Άρης θα κινηθεί στο δεύτερο μισό του Ζυγού, ενώ ο αστρικός στις τελευταίες δέκα μοίρες της Παρθένου και τις πρώτες επτά του Ζυγού κι αν έχεις εκεί κάποιον σημαντικό δείκτη ή ένα γωνιακό οίκο (1ο, 4ο, 7ο και 10ο), ετοιμάσου για αυτά που έρχονται.

Διάβασε επίσης: Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο 2021;

Οκτώβριος 2021: Προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων - Μάθε τι σε περιμένει!

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Οκτώβριο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved