Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο 2021;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Σεπτέμβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο 2021;

Ο Οκτώβριος κάνει δυναμικά την εμφάνισή του κι όπως αναμένεται φέρνει μαζί του βροχές και ψύχρα. Ωστόσο, στο πλανητικό σκηνικό, λίγες θα είναι οι αλλαγές. Ας πάμε, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα γι’ αυτόν τον μήνα:

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 06/10, 14:04 ώρα Ελλάδας, στις 13° 24’ του Ζυγού, καλώντας εσάς τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους να κάνετε την έναρξη ενός καινούργιου κύκλου στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Νέες σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί θα ξεκινήσουν αυτόν τον καιρό, αλλά και χωρισμοί... διαχωρισμοί και διαζύγια (με την κυριολεκτική ή μεταφορική έννοια), αν δεν... τραβάει η ομάδα και έχετε μείνει πίσω... στη βαθμολογία. Πάντως κάποιοι (να τα λέμε κι αυτά) θα νιώσετε και την ανάγκη να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να συμβιώσετε με τον καλό ή την καλή σας. Από δίπλα κι εσείς Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες που θα σας βγει το ερωτιάρικο, αλλά κι οι Υδροχόοι που θα κάνετε αρκετές... όμορφες γνωριμίες.

- H Αφροδίτη, στις 7/10, 14:21 περνά στον Τοξότη, φέρνοντας αρκετό ενθουσιασμό, αισιοδοξία και θετική ενέργεια σε σας κυρίως τους Κενταύρους που θα βαλθείτε να βελτιώσετε και την εικόνα σας και την προσωπική σας ζωή. Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες κι εσείς δε θα συγκρατιέστε, αλλά θα σας περιβάλλει μια ανωριμότητα, μια επιπολαιότητα, μια υπερβολή που αν την πάρετε στα σοβαρά, θα πονοκεφαλιάσετε. Χαρείτε, διασκεδάστε, ερωτευτείτε, φτιάξτε το σπίτι και τη σχέση σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεφύγει λίγο γιατί σας αξίζει. Κριοί, Λέοντες κι Υδροχόοι θα έχετε τον ασυμμάζευτο οπότε είναι αναμενόμενες και οι ερωτικές περιπέτειες. Ταύροι και Σκορπιοί, θα έρθει πρόωρη άνοιξη στην τσέπη και το κρεβάτι σας, άρα σας έφεξε!

- Ο Ερμής θα συνεχίσει να είναι ανάδρομος στον Ζυγό έως τις 18/10, δημιουργώντας αρκετά ζητήματα στην επικοινωνία, τις επαφές και τις μετακινήσεις σε σας τους Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Από εκεί και ύστερα, θα πάρει πάλι φόρα και θα βοηθήσει να «τρέξετε» σχέδια και υποθέσεις σας που ήταν σε αναμονή, να πάρετε αποφάσεις και να κλείσετε υποχρεώσεις και δουλειές. Από κοντά, εσείς Παρθένοι και Ιχθύες, που με την ορθοδρόμησή του, μπορεί να δείτε το ταμείο σας να ξαναγεμίζει, να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα χρήματά σας ή να γεμίσετε το κρεβάτι σας, αλλά και εσείς Δίδυμοι και Τοξότες να ξαναβγείτε στην πιάτσα και να έχετε μεγάλες επιτυχίες στο αντίθετο φύλο!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου γίνεται 20/10, 17:57 ώρα Ελλάδας, στις 23° 53’ του Κριού, η οποία έρχεται να ρίξει άπλετο φως στις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις των Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων, οπότε αρματωθείτε, συγκεντρώστε όλη την ενέργειά της, ξεκινήστε εκκαθαρίσεις και διεκδικήστε μια καλύτερη ζωή. Το σύνθημά της θα μπορούσε να είναι το «Πίσω και σας έφαγα», αφού το Εγώ και το Εμείς θα έρθουν σε ευθεία αντιπαράθεση για να επιτευχθεί τελικά η πολυπόθητη ισορροπία. Αυτή η Πανσέληνος είναι ιδανική για να ξεφορτωθείτε ό,τι... χάλασε ή δε σας χρειάζεται πια, έμψυχα ή άψυχα. Το νου σας εσείς Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι και Ιχθύες γιατί αν πάτε για τα πολλά, κινδυνεύεται να μείνετε στον άσσο.

- Ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό στις 23/10, 7:52, ενισχύοντας στο μέγιστο τον μαγνητισμό σας, το σεξαπίλ σας, τη θέληση και την αποφασιστικότητα πρωτίστως σε εσάς τους Σκορπιούς και σας καλεί να βάλετε τη σφραγίδα σας μέσα στον επόμενο μήνα, να αναλάβετε τα ηνία στα προσωπικά σας, να πάρετε πρωτοβουλίες, να θέσετε στόχους και φυσικά να τους πετύχετε. Το ίδιο ωθείστε να κάνετε κι εσείς, Ταύροι, Λέοντες κι Υδροχόοι σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας και στα επαγγελματικά σας. Δε θα αφήσετε τίποτα στην τύχη, όλα θα είναι μεθοδευμένα, στρατηγικά σχεδιασμένα και θα εκμεταλλευτείτε κάθε συγκυρία για να τα καταφέρετε! Εσάς τους Ζυγούς και τους Κριούς θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, ενώ Καρκίνους και Αιγόκερους ερωτικά!

- Ο Άρης θα ειναι στον Ζυγό έως τις 30/10 το απόγευμα, σχεδόν δηλαδή όλο το μήνα, δημιουργώντας αρκετούς μπελάδες, αλλά και στενοχώριες στα προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά των Ζυγών, Κριών, Καρκίνων και Αιγόκερων. Στις 30/10, 16:21, περνά στον Σκορπιό, κάνοντας ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί από την περίσσεια σεξουαλικότητα εσάς τους Σκορπιούς και από τα νεύρα εσάς τους Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους. Συνεργασίες που δεν αποφέρουν τα αναμενόμενα, επαγγελματικές σχέσεις που βρίσκονταν στην κόψη του ξυραφιού και οικογενειακά, κληρονομικά ή θέματα σπιτιού που θα ανακύψουν θα σας φέρουν στο αμήν. Από την άλλη βέβαια, θα αναλάβετε στοχευμένη δράση για να τελειώνετε με τα κακώς κείμενα και να πάτε παρακάτω. Εσείς, Κριοί και Ζυγοί, νιώθετε τη λίμπιντό σας να τρελαίνεται και κινδυνεύετε να βγείτε εκτός ελέγχου, οικονομικά και ερωτικά και να παραδοθείτε στα πάθη και τις επιθυμίες σας σας. Οι Καρκίνοι, με τον αισθησιασμό και την έλξη σας να ξεχειλίζουν, χρίζεστε ως φαβορί στο παιχνίδι κατάκτησης αλλά κι εσείς οι Αιγόκεροι ένα ερωτικό... μεζέ θα τον πάρετε.

Κρυφή πληγή είναι ο Οκτώβριος, όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 22/09 έως 23/10: Χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved