Κλοπή Εθνικής Πινακοθήκης: Η επιβεβαίωση του astrology.gr ήρθε μετά από 9 χρόνια!

Γράφτηκε από το '12 ότι τελικά το όλο θέμα θα έχει αίσιο τέλος και τα έργα των δημιουργών θα επιστρέφουν στις θέσεις τους

Κλοπή Εθνικής Πινακοθήκης: Η επιβεβαίωση του astrology.gr ήρθε μετά από 9 χρόνια!

Ο τίτλος του άρθρου ήταν «Μια κλοπή με αίσιο τέλος», εννοώντας ότι κάποια στιγμή οι πίνακες του Πικάσο και του Μοντριάν θα ξαναβρούν την θέση τους στην Πινακοθήκη.
https://www.astrology.gr/epikairotita/gegonota/story/15698/ethniki-pinakothiki-mia-klopi-me-aisio-telos

Τότε βέβαια ήμουν πολύ αισιόδοξος κι έψαχνα τις αστρολογικές ενδείξεις της επιστροφής κάπου εκεί κοντά, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως το σύμπαν έχει τους δικούς του ρυθμούς κι έπρεπε να περάσουν 9 χρόνια για να συμβεί το καλό.

Σε σχέση με το ωροσκόπιο της κλοπής (9/1/2012, ώρα 4:45) η διέλευση του Δία από τον Χείρωνα (συνδέεται με την πολιτιστική κληρονομιά και τα μουσεία) σίγουρα βοήθησε, όμως ουσιαστικό ρόλο διεκδικεί και ο ίδιος ο Ποσειδώνας, ο «άρχοντας» των Τεχνών και των... κλοπών! Η παρουσία του απέναντι από το Μεσουράνημα του συμβάντος στην Παρθένο πιστοποιεί ότι ο πλανήτης μπορεί να συνδέεται τόσο με μια κλοπή ή απάτη, όσο και με την αποκάλυψή της.

Υπάρχει βέβαια και ο γενέθλιος χάρτης των εγκαινίων της Εθνικής Πινακοθήκης (17/5/1976, χωρίς ώρα), που «μιλάει» για μια θετική εξέλιξη αυτήν την περίοδο. Το σημείο αναφοράς για αυτήν είναι ο γενέθλιος Δίας στην 13η μοίρα του Ταύρου που ενεργοποιήθηκε δύο φορές, μια από τον διελαύνοντα Ουρανό κι άλλη μια από την Σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου, στην αστρική της όμως εκδοχή.

Όσο για την... τσαπατσουλιά με τον πίνακα του Πικάσο, κατά την διάρκεια της πρόσφατης πανηγυρικής παρουσίασης που έδωσε λαβή για ποικίλα σχόλια, με τον... αγριεμένο Άρη που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες να λέμε πάλι καλά που δεν έγινε κομματάκια!

Διάβασε επίσης: Τι σηματοδοτεί για την Ελλάδα ο Άρης στον Λέοντα;

Αντίθεση Άρη-Κρόνου: Μετά μεγίστης προσοχής!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved