Αντίθεση Άρη-Κρόνου: Μετά μεγίστης προσοχής!

Αν κάτι δεν σου βγαίνει, μην το ζορίζεις, απλά μετάθεσέ το για αργότερα

Αντίθεση Άρη-Κρόνου: Μετά μεγίστης προσοχής!

Ο Άρης στον Λέοντα κλείνει με ακρίβεια την αντίθεσή του με τον Κρόνο στον Υδροχόο σήμερα Πέμπτη, 1 Ιουλίου, και το σωστό από την πλευρά σου είναι να αναζητήσεις μια συμιβαστική λύση σε ό,τι προκύψει κι όχι να κοντράρεις, αφού κανείς δεν θα βγει κερδισμένος από αυτό. Στρατηγική χρειάζεσαι κι αν κάτι δεν σου βγαίνει, μην το ζορίζεις, απλά μετάθεσέ το για αργότερα.

Μια ακόμη τυπική συνέπεια της όψης είναι το ενεργειακό έλλειμμα ή άδειασμα, που σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου. Και μην πάει το μυαλό σου μόνον στην οδήγηση, που όντως απαιτεί την προσοχή σου. Αν αφαιρεθείς ακόμη κι ένα περπάτημα ρουτίνας μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή για να βρεθείς στο κρεβάτι του πόνου.

Επιπλέον βέβαια οι σχεδόν ταυτόχρονες όψεις του Άρη με τον Χείρωνα (τρίγωνο) και τον Ουρανό (τετράγωνο) κάνουν την συγκεκριμένη αντίθεση πολύ πιο ιδιαίτερη.
Κατ' αρχάς, όσον αφορά στο τ-τετράγωνο με Κρόνο και Ουρανό, όλη η ένταση μπορεί να διοχετευθεί στην απέναντι κενή περιοχή, δηλαδή στον Σκορπιό και αν ανήκεις στο ζώδιο θα πρέπει να είσαι δέκα φορές πιο προσεκτικός/η και βέβαια να μην κάνεις... μαγκιές!

Μην νομίζεις, ωστόσο, ότι το τρίγωνο με τον Χείρωνα δεν θα φέρει πιέσεις επειδή η όψη είναι τυπικά αρμονική. Έται που είναι μπλεγμένα τα πράγματα, η όλη ιστορία θυμίζει εγκλωβισμένο ταύρο που βγαίνει από την αρένα και... αλίμονο σε όποιον βρεθεί στο διάβα του! Επιπλέον, δεν είσαι ασφαλής ούτε στο σπίτι σου. Ίσα-ίσα που οι κλειστοί χώροι θα γίνουν ενίοτε πηγή μεγάλων κινδύνων.

Ας είσαι λοιπόν σε εγρήγορση για οτιδήποτε προβλέψιμο ή... απρόβλεπτο μπορεί να συμβεί το ερχόμενο τριήμερο.

Διάβασε επίσης: Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο 2021;

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved