Η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα δημιουργεί τετελεσμένα που σε φέρνουν σε απόγνωση

Η μοίρα παίζει το δικό της παιχνίδι!

Η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα δημιουργεί τετελεσμένα που σε φέρνουν σε απόγνωση

Αυτό που όρισες ως κακό ζητάει το μερτικό του από την ζωή σου. Είναι σκληρό να συνειδητοποιείς μια πραγματικότητα που δεν σου αρέσει αλλά όταν έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις.
Εδώ η μοίρα κυριαρχεί επάνω σου, γιατί εσύ της έδωσες τέτοια εξουσία.

Και δεν έχεις να παλέψεις μόνο με τις δικές σου αδυναμίες και ακρότητες. Η ψυχική κληρονομιά του είδους σου είναι βαριά και σε ακολουθεί. Η ίδια η ζωή δεν σε αφήνει να ξεχάσεις. Η αγέλη σε θέλει υπάκουο μέλος της κι εκεί μετρούν μόνον οι πολεμικές δεξιότητές σου και η δίψα σου για εκδίκηση. Εκεί κατασπαράζεις ή κατασπαράζεσαι και από την στιγμή που εντάσσεσαι σε αυτήν, η ανώτερη φύση σου παίρνει το δρόμο της εξορίας.

Στην σύγχρονη κοινωνία σου το έγκλημα είναι καταδικαστέο και η βαρβαρότητα του παλιού καιρού εξόριστη -υποτίθεται- στα Τάρταρα της νομοθεσίας σου. Όμως η ανάγκη να έχεις αυστηρούς νόμους προδίδει την ευάλωτη φύση σου. Και τελικά, η κάθε είδους «μαφία» νικιέται αλλά είναι πάντα εδώ. Το «κακό» νικιέται αλλά βασιλεύει σε κάθε γωνιά του κόσμου σου, αφού υπάρχει ακόμη μέσα σου. Κι αν εσύ μπορείς κι ελέγχεις τις σκοτεινές παρορμήσεις σου, άλλοι δεν μπορούν.

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα δημιουργεί τετελεσμένα που συχνά σε θλίβουν ή σε φέρνουν σε απόγνωση. Ο τρόμος, η υπονόμευση και οι εκβιασμοί παίρνουν σάρκα και οστά κάτω από την κηδεμονία του. Άγρια ένστικτα και απωθημένα της σκοτεινής πλευράς, που ο πολιτισμός σου σε έκανε να πιστέψεις ότι θάφτηκαν για πάντα.

Όμως το δίπολο Άρη-Πλούτωνα είναι κι εκείνο που μπορεί να κάνει τον εξολοθρευτή σύμμαχό σου και να συντρίψεις το κακό.

Η αναγέννησή σου, η δυνατότητα σου να κτίζεις επάνω στα ερείπια ενός κατεστραμμένου κόσμου, αλλά και η μαεστρία σου στο να νικάς θεούς και δαίμονες, με όπλο τις δεξιότητες, αλλά και την πίστη σου σε ένα ανώτερο ιδανικό είναι τα δικά του δώρα στην μαχόμενη ύπαρξή σου.

Διάβασε επίσης: Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο του 2021;

Τα 5 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Ιούνιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved