Νέα Σελήνη Απριλίου: Επιβεβαιώνεται ότι είναι ο μήνας των παθών

Υπάρχουν σημαντικά «αγκάθια», που δεν επιτρέπουν χαρές και αισιοδοξία

Νέα Σελήνη Απριλίου: Επιβεβαιώνεται ότι είναι ο μήνας των παθών

Η Νέα Σελήνη στον Κριό, της 12ης Απριλίου, έχει μεν τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός νέου ξεκινήματος, υπάρχουν ωστόσο και σημαντικά «αγκάθια», που δεν επιτρέπουν και τόσο αισιοδοξία για την απαλλαγή σου από τα προβλήματα που σε συνοδεύουν εδώ και μήνες.

Το πρώτο, όπως αντιλαμβάνεσαι, έχει να κάνει με την πανδημία και τις επιπτώσεις της, αφού τα πράγματα δεν λένε να καταλαγιάσουν, το αντίθετο μάλιστα, ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί κι άλλο.

Επιπλέον, ούτε σε εργασιακά θέματα, οι εξελίξεις κρίνονται ως αισιόδοξες και για όλα αυτά «φταίει» ο Πλούτωνας και η Έριδα που, με το τετράγωνό τους, πλαισιώνουν την Νέα Σελήνη.

Τελευταίο «αποκούμπι» σου, ο… έρωτας κι αυτός όμως με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μοιάζει «τοξικός» ή «πένθιμος». Μακάρι βέβαια να ανήκεις στην μερίδα εκείνων που θα βιώσουν το «απόλυτο», με την καλή έννοια του όρου, αλλά, όπως και να έχει, οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές, είτε για το καλύτερο είτε για το χειρότερο.

Συνοψίζοντας, οι επόμενες τριάντα ημέρες πηγαίνουν ασορτί με την Μεγάλη Εβδομάδα, των Παθών, με μια ουσιαστική διαφορά όμως: Η Ανάσταση δείχνει ακόμη μακρινή.

Διάβασε επίσης: Astroquotes Απριλίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Απρίλιο

Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο του 2021;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved