Astroquotes Απριλίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Astroquotes Απριλίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Την επόμενη ημέρα τον ακολουθεί και η Αφροδίτη, που είδε φως και μπήκε κι αυτή στο ζώδιο. Στην Πανσέληνο, μάλιστα, της 28ης Μαρτίου, τα δύο πιτσουνάκια είναι αγκαλίτσα με τον Χείρωνα, μαγειρεύοντας έρωτες σπιτικούς, ασορτί με την λατρεμένη σου καραντίνα.

Ο πραγματικός Κριός βέβαια -άσπιλος και αμόλυντος από Ιχθυακές «υπνωτικές» προσμίξεις- θα κάνει την εμφάνισή του με την Νέα Σελήνη στις 12 Απριλίου και τότε να αρχίσεις να ονειρεύεσαι νέα ξεκινήματα. Εξ άλλου στις 7 η σύνοδος του Ήλιου με την Δήμητρα αλλάζει την πολιτική διαχείριση απέναντι στην πανδημία εντός και εκτός συνόρων, που σημαίνει τέρμα τα σκληρά και ημίσκληρα lockdown κι ας συνεχίζει να κόβει βόλτες στην αυλή σου ο κορωνοϊός. Ακολουθεί βέβαια μια δεκαπεντάμηνη περίοδος κοινωνικής και πολιτικής αναταραχής, έτσι για να πεθυμήσεις πάλι την κλεισούρα του Νόμος και Taxis.

Ο Άρης πάλι συνεχίζει το ταξίδι του στους Διδύμους, αναπαράγοντας πεντακάθαρα μαλλιοτραβήγματα αλλά και μηχανορραφίες ή/και πολιτικές αποπροσανατολισμού, αφού δεν αργεί ή ώρα κι η στιγμή του τετραγώνου του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που επιπλέον σημαίνει ότι μια ακόμη μάχη με το υγρό στοιχείο είναι προ των πυλών. Ή αλλιώς, βάρκα, μπρατσάκια, βατραχοπέδιλα κι έφυγες για το μέτωπο!

Δες στη photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Απρίλιο!

Διάβασε και τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου ΕΔΩ!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved