Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο του 2021;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Απρίλιο

Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο του 2021;

Ο Απρίλιος, μοσχοβολιστός και πολύχρωμος, είναι εδώ και μαζί του φέρνει αρκετές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό. Ας πάμε να δούμε τι επιφυλάσσει σε αρκετά ζώδια!

- Ο Ερμής στις 4/4, 6:41 περνά στον Κριό αυξάνοντας τις ταχύτητες στο μέγιστο σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους, κάνοντάς σας εξωστρεφείς, ειλικρινείς και επικοινωνιακούς. Θα αδράξετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες σας, να κάνετε τις επαφές και τις συναντήσεις σας, να διευθετήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις και φυσικά να συναναστραφείτε με κόσμο. Αν όμως θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα, ελέγξτε τη νευρικότητα, τον αυθορμητισμό και την ανάγκη σας να πείτε την αλήθεια σας. Εσείς μπορεί να ξεχάσετε ό,τι ξεστομίσετε, όχι όμως κι ο αποδέκτης. Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες, το μυαλό σας θα είναι πώς θα καταφέρετε να πετύχετε τους ερωτικούς και οικονομικούς σας στόχους!

Στις 19/4, 13:29 μπαίνει στον Ταύρο, καλώντας κυρίως εσάς τους Ταύρους να παραμείνετε σταθεροί στην τροχιά σας, να σκεφτείτε το συμφέρον σας και να υλοποιήσετε (βασικό αυτό) ιδέες και αποφάσεις που έχουν σαν στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας αλλά και αύξηση των εσόδων σας. Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μουλαρώστε μπροστά στις πιέσεις, αδιαφορώντας για όλους εκείνους που σας λένε να βιαστείτε να κάνετε τις κινήσεις σας. Κριοί και Ζυγοί όλο στα λεφτά και το σεξ θα είναι το μυαλό σας ενώ εσείς οι Παρθένοι και Αιγόκεροι, επιτέλους, θα βρείτε ανθρώπους να μιλάνε την ίδια γλώσσα μαζί σας και να καταλαβαίνεστε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 12/04, 05:30 ώρα Ελλάδας, στις 22° 24’ του Κριού, η οποία θα φέρει αλλαγές και απρόσμενα γεγονότα τόσο σε σας τα Κριάρια όσο και σε Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους στον επαγγελματικό, οικογενειακό και τον τομέα των σχέσεών σας. Θα αναγκαστείτε ωστόσο να αναλάβετε δράση, να ξεβολευτείτε και να κλείστε έστω και με το ζόρι υποθέσεις που χρονίζουν ή πλέον δε σας εξυπηρετούν και να προχωρήσετε παρακάτω. Ερωτικά και οικονομικά θα αναγκαστείτε και εσείς Παρθένοι και Ιχθύες να πάρετε τα ρίσκα σας, να εφαρμόσετε διαφορετική τακτικήκαι να αιφνιδιάσετε αλλιώς θα εκπλαγείτε δυσάρεστα. Τοξότες και Δίδυμοι προετοιμαστείτε γιατί μπορεί να σας χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα και να χάσετε τη μπάλα.

Αφροδίτη στις 14/4, στις 21:22, θα περάσει κι αυτή στον αισθησιακό και επίμονο Ταύρο, κοινώς θα επιστρέψει στο σπίτι της, γεμίζοντας αισθησιασμό, ερωτισμό και τάση για όλων των ειδών τις απολαύσεις τα Ταυράκια, αλλά και σας τους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Ο δείκτης της δημοτικότητάς σας θα εκτοξευθεί στα ύψη, ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα είναι μεγάλος και οι ευκαιρίες στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας πολλές. Θα έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας κι ίσως εξωραΐσετε το χώρο σας ή έχετε θετικές εξελίξεις με ένα ακίνητο. Κατά πολύ ευνοημένοι είστε εσείς οι Κριοί και Ζυγοί, καθώς οικονομικά και σεξουαλικά θα το... γλεντήσετε, αφού τα «αποκτήματά» σας θα είναι αρκετά, ενώ για σας, Αιγόκεροι και Παρθένοι, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την οικοδόμηση μιας καινούργιας ερωτικής σχέσης.

-Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο γίνεται στις 19/4, 23:33, στρέφοντας τους προβολείς και δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε σας τα Ταυράκια, αλλά και σε Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Η πρακτικότητα, η προσγείωση στην πραγματικότητα, οι δημιουργία νέων βάσεων σε οικονομικό , προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο κρίνονται απαραίτητα αυτό το διάστημα ώστε να «περπατήσουν» όλων των ειδών οι σχέσεις και να προχωρήσετε σε συμφέρουσες συμφωνίες ή συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Για να γίνουν όμως, πρώτα απ’ όλα οφείλετε να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας, ηθικές και υλικές. Κι εσείς όμως Αιγόκεροι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί ευνοείστε σε καινούργια εγχειρήματα, σε οικονομικές σας υποθέσεις αλλά και καινούργιους έρωτες! Όλοι ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε κατά τι πιο ευλύγιστοι για να μη χάσουμε ευκαιρίες εξ αιτίας της ξεροκεφαλιάς και του πείσματός μας.

- Ο Άρης στις 23/4, 14:19 μμ, μπαίνει στον Καρκίνο οπότε τόσο εσείς τα Καβούρια, όσο κι οι Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι με τις μηχανές στο φουλ, περνάτε σε μια φάση έντονης δραστηριοποίησης, προκειμένου να επιτύχετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν νομίζετε όμως ότι θα γίνει χωρίς αντιδράσεις και αντιστάσεις, ήρεμα και χωρίς να υψώσετε το ανάστημά σας και να αυξήσετε τα ντεσιμπέλ σας, τότε μάλλον γελιέστε. Αφήστε που θα είστε μέσα στην παρόρμηση και την κυκλοθυμία, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν μέρες κρίσης και έντασης στη σχέση, την οικογένεια ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι θα εκμεταλλευτείτε καλύτερα τη δυναμική που σας δίνεται, καθώς θα γίνετε πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί και με... πλαγιομετωπικά χτυπήματα θα καταφέρετε πολλά τόσο στα χρήματα, όσο και στον έρωτα.

Πανσέληνος του μήνα που είναι Super moon και Ροζ Πανσέληνος γίνεται στις 27/04, 06:31 ώρα Ελλάδας, στις 07° 06' του Σκορπιού, κάνοντας εσάς τους Σκορπιούς κινητήριο μοχλό των εξελίξεων και χύνοντας άπλετο φως στις οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές υποθέσεις τόσο τις δικές σας όσο και των υπολοίπων Σταθερών (Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους). «Το χρήμα και πώς θα το αποκτήσετε» θα είναι το μάθημα που καλείστε να δώσετε όλοι με επιτυχία και προκειμένου να το περάσετε, δε θα αποφύγετε κάποιες υπερβολές, ξεροκεφαλιά, «καπελώματα» ή απαιτήσεις. Ζυγοί και Κριοί μότο σας θα πρέπει να είναι το «προσέχω για να έχω... και να κατέχω» τόσο οικονομικά όσο και σεξουαλικά, οπότε παραμερίστε ενθουσιασμούς και παρορμήσεις και κινηθείτε μεθοδικά και με στόχο. Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί καλείστε να ποντάρετε στον έρωτα ή να παίξετε τα ρέστα σας, αν θέλετε να διώξετε τη μοναξιά σας, όμως μη ζητάτε και τα αδύνατα!

-Αν θέλετε να δείτε όλα όσα σκαρώνουν οι πλανήτες τον Απρίλιο για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Απρίλιο

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2021: Το τέλος είναι μια νέα αρχή!

Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Κριού

Μηνιαίες Προβλέψεις από 20/03 έως 20/04: Άρχισε να ονειρεύεσαι νέα ξεκινήματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved