Ελλάδα 2021: Τι θα γίνει με Τουρκία και COVID-19

Το δεύτερο μέρος των προβλέψεων για την Ελλάδα με βάση τα γενέθλιά της, στις 3/2

Ελλάδα 2021: Τι θα γίνει με Τουρκία και COVID-19

Πριν από αρκετούς μήνες είχα γράψει για τον κίνδυνο απώλειας ζωών που προκύπτει αστρολογικά, είτε λόγω της πανδημίας είτε εξ αιτίας ενός… ιδιαίτερα θερμού επεισοδίου με την Τουρκία. Η εκτίμησή μου ήταν και παραμένει ότι η δεύτερη εκδοχή είναι πολύ πιο πιθανό να εκπληρωθεί μέσα στο 2021 και με δεδομένο το «απρόβλεπτο» του Ερντογάν το «καμπανάκι» μπορεί να χτυπήσει ακόμη και μέσα στον Φεβρουάριο ή τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

Το «πρόσχημα» όμως μπορεί να είναι η Κύπρος, που έτσι κι αλλιώς αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε κομβική φάση και σε μια τέτοια περίπτωση ο πιθανότερος μήνας εμπλοκής είναι ο Αύγουστος.

Από εκεί και ύστερα, θα υπάρξει μια διπλωματική παρέμβαση των ΗΠΑ, με τον Τζο Μπάιντεν, ωστόσο, να κάνει τις… πονηριές του, προωθώντας τα συμφέροντα της χώρας του. Πρόκειται, δηλαδή, να υπάρξει μια συμφωνία που θα έχει τις κρυφές πλευρές της και ανεξάρτητα με τους όποιους πανηγυρισμούς ένθεν κακείθεν του Αιγαίου, αυτός θα είναι ο πραγματικά κερδισμένος.

Όσο για την πανδημία, όπως έχω ξαναγράψει τα περιοριστικά μέτρα θα υποχωρήσουν από τον Απρίλιο, που σημαίνει ότι έχουμε μπροστά μας μόνο δύο μήνες προβληματισμού.

Διάβασε επίσης: Ελλάδα 2021: Όλα «στο κόκκινο»

Τι «δείχνει» ο Κρόνος στον Υδροχόο για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα;

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved