Ελλάδα 2021: Όλα «στο κόκκινο»

Προβλέψεις για την Ελλάδα με βάση τα γενέθλιά της, στις 3/2

Ελλάδα 2021: Όλα «στο κόκκινο»

Στις 3 Φεβρουαρίου η Ελλάδα είχε τα γενέθλιά της -ως κρατική οντότητα- και με βάση τα «σημάδια» στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής της, φαίνεται ότι μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022 θα υπάρξει μια σειρά κοινωνικοπολιτικών εντάσεων, δύσκολων στην διαχείρισή τους.

Αυτό τουλάχιστον προδικάζουν τα δύο τετράγωνα, του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο και του Κρόνου με τον Ουρανό, σε Υδροχόο και Ταύρο αντίστοιχα.

Η ανατροπή προς το χειρότερο των οικονομικών δεδομένων, η ανεργία που θα φτάσει στα ύψη αλλά και οι «άτσαλοι» κυβερνητικοί χειρισμοί, θα έχουν ως αποτέλεσμα μια κοινωνική «έκρηξη», πέρα όμως από τις διαδηλώσεις και τις συγκρούσεις με την αστυνομία, θα υπάρξουν και τρομοκρατικές ενέργειες.

Στο, δε, πολιτικό και διπλωματικό σκηνικό, το τοπίο δείχνει εξαιρετικά «θολό», με την μυστική διπλωματία και τις κινήσεις αποπροσανατολισμού να κυριαρχούν. Fake news, fake προπαγάνδα, fake δημοσκοπήσεις, όλα fake! Ίσως μάλιστα να εμφανιστεί κι ένας νέος πολιτικός φορέας, πάνω στον οποίο αρκετοί θα στηρίξουν τις ελπίδες τους, για να… διαψευστούν στην συνέχεια, ως είθισται!

Και όλα αυτά δεν είναι παρά το προοίμιο για τα όσα -ακόμη δυσκολότερα- θα ακολουθήσουν την περίοδο 2022-23. Εκλογές μπορεί να γίνουν, αλλά στις αρχές Δεκεμβρίου.

Αύριο η συνέχεια με τις προβλέψεις για τα εξωτερικά θέματα και την εξέλιξη της πανδημίας...

Διάβασε επίσης: Τι «δείχνει» ο Κρόνος στον Υδροχόο για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα;

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved