Τι μπορεί να περιμένει η Ελλάδα από τον Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με τα άστρα;

Τι δείχνουν οι αστρολογικοί παράγοντες;

Τι μπορεί να περιμένει η Ελλάδα από τον Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με τα άστρα;

Μετά τα παρατράγουδα του Καπιτωλίου, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ ετοιμάζεται να ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου κι όπως συμβαίνει σε κάθε ανάλογη περίπτωση κάθε «ριγμένος» της Ιστορίας αρχίζει να ελπίζει ότι ο «τροχός» θα γυρίσει υπέρ του.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η Ελλάδα, πολύ περισσότερο που έχουμε μπροστά μας ένα «παζάρι» με τους Τούρκους, με τον Ερντογάν να έχει πάντα κατά νου και «επιχειρήσεις» που θα τον φέρουν σε ακόμη πιο πλεονεκτική θέση στα πλαίσια της όποιας διαπραγμάτευσης. Πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν ήδη για μια «συγκυριαρχία στο Αιγαίο», γνωρίζοντας ίσως κάτι περισσότερο από τους «κοινούς θνητούς» που επιμένουν… πατριωτικά!

Και η (αστρολογική) αλήθεια είναι ότι μια ενδεχόμενη διαμεσολάβηση-παρέμβαση του Τζο Μπάιντεν στην περιοχή μας θα είναι «πονηρή», εξυπηρετώντας περισσότερο τα συμφέροντα της Τουρκίας, παρά τα δικά μας, ανεξάρτητα από τις συνήθεις διπλωματικές ασκήσεις ισορροπίας. Αντίθετα, η αντιπρόεδρος, Κάμαλα Χάρις, δείχνει πιο πρόθυμη να μοιράσει το «καρπούζι» στην μέση και πρακτικά μας συμφέρει να αναλάβει εκείνη την Προεδρία, όσο πιο… σύντομα γίνεται!

Διάβασε επίσης: Τι «δείχνει» ο Κρόνος στον Υδροχόο για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα;

Τι φέρνει στην Ελλάδα και τον κόσμο η σύνοδος Δία - Κρόνου στον Υδροχόο;

Ζώδια 2021: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved