Πότε προβλέπεται η επαναφορά σου στην «κανονικότητα»; Τι δείχνουν τα άστρα;

Η «Ευρωπαϊκή άνοιξη» είναι προ των πυλών

Πότε προβλέπεται η επαναφορά σου στην «κανονικότητα»; Τι δείχνουν τα άστρα;

Μήνες τώρα βομβαρδίζεσαι από ειδήσεις που μαυρίζουν την ψυχή σου. Ο θάνατος έχει γίνει η καθημερινότητά σου, μα είναι κι άλλες αγωνίες που σε ζώνουν, έτσι όπως βαριανασαίνεις καθηλωμένος σε lockdown.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω την κάνουν μια χαρά την δουλίτσα τους. Ή πιο σωστά, οι εκπρόσωποι τους επί της γης. Απανωτές ασκήσεις υπακοής κι ελέγχου, με αιτία κι αφορμή τον τρόμο που σκορπά ο covid 19. Ζεις σε καθεστώς κορωναϊού. Μα στην φύση και την ζωή υπάρχει η δράση και η αντίδραση,

Η ερχόμενη άνοιξη είναι το ορόσημο της επαναφοράς σου στην «κανονικότητα», αλλά, όταν θα χαλαρώσουν οι αλυσίδες σου, θα καταλάβεις ότι όλη αυτή η ιστορία σε πήγε πίσω, τότε που αγωνιζόσουν για δικαιώματα που κατέκτησες και στην πορεία έμαθες να τα θεωρείς αυτονόητα. Έλα όμως που δεν είναι…

Κι η νέα επανάστασή σου ολοένα και κοντοζυγώνει.

Γιατί πίσω από τα σχέδια όλων εκείνων που βρήκαν την ευκαιρία να στραγγαλίσουν τα δικαιώματά σου, ο Δίας και ο Κρόνος κρυφογελάνε. Η σύνοδός τους στον Υδροχόο τον προσεχή Δεκέμβριο θα ανοίξει έναν νέο εικοσαετή κύκλο αμφισβήτησης κι αντίστασης. Ίσως και «χάους» για το σύστημα. Ο δυτικός άνθρωπος, ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία, θα πάψει πια να είναι τόσο προσηλωμένος στο χρήμα και θα αρχίσει να αναζητά τις αξίες που ο ίδιος έβαλε στον πάγο, πιστεύοντας ότι η υλική ευμάρεια είναι το παν.

Από το 2000 όλα γύρω σου κινούνται στους ρυθμούς της συνόδου Δία-Κρόνου στον Ταύρο, που όρισε μια φάση οικονομικής ακμής και μια παρακμής.

Και βλέποντας μπροστά με βάση το αστρολογικό ιστορικό, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι κάθε ενεργοποίηση του άξονα Λέοντα-Υδροχόου σημαίνει την ανατροπή στις ισορροπίες και το σύστημα αξιών της Δύσης.

Εννοείται πώς αυτό δεν θα γίνει ήρεμα κι απλά. Εννοείται πώς θα βρεθείς ξανά στην αβεβαιότητα ενός κόσμου που καταρρέει. Η «Ευρωπαϊκή άνοιξη» είναι προ των πυλών, με τους προσανατολισμούς σου να αλλάζουν. Πρόκειται ουσιαστικά για την –τελευταία ίσως- αντίδραση στην παγκοσμιοποίηση, με το φινάλε να μην είναι απαραίτητα αισιόδοξο. Μα όπως κι αν έχει, τα επόμενα είκοσι χρόνια θα μείνουν στην μνήμη σου και την Ιστορία για να εμπνέουν τους απανταχού επαναστάτες του μέλλοντος.

Διάβασε επίσης: Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου αλλάζει το παιχνίδι!

Χριστούγεννα με lockdown; Τι λένε τα άστρα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved