Χριστούγεννα με lockdown; Τι λένε τα άστρα;

Mήπως τα περιοριστικά μέτρα θα επεκταθούν και πέραν της 30ης Νοεμβρίου;

Χριστούγεννα με lockdown; Τι λένε τα άστρα;

Ημέρες Μαρτίου ξαναζείς και το μυαλό σου το τριβελίζει μια βασανιστική σκέψη: Άραγε θα πρόκειται για τρεις καταραμένες εβδομάδες και μετά πάει ή μήπως τα περιοριστικά μέτρα θα επεκταθούν και πέραν της 30ης Νοεμβρίου;

Πολλοί ειδικοί εξακολουθούν να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αλλά η Αστρολογία έχει τις δικές της απαντήσεις. Και μια πρώτη σε αυτό το αγωνιώδες ερώτημα δίνει η Σεληνιακή Έκλειψη της 30ης Νοεμβρίου. Άκρως επικοινωνιακή είναι από εκείνες που βγάζουν τον κόσμο στους δρόμους, που σημαίνει ότι σε πρώτη φάση θα «ξεχαρμανιάσεις» από την κλεισούρα. Έξοδος λοιπόν κι όπου φύγει, φύγει!

Μετά από δύο εβδομάδες ωστόσο, στις 14 Δεκεμβρίου ακολουθεί μια Ηλιακή Έκλειψη στην οποία ο Ποσειδώνας διεκδικεί τα πρωτεία. Και ένας ενεργός Ποσειδώνας στην εποχή του κορωναϊού, δεν ακούγεται και τόσο καλά. Χαλάρωση και νέα διασπορά του ιού έχει το εορταστικό μενού και σε καμία περίπτωση μην περιμένεις εντελώς… ελεύθερα Χριστούγεννα!

Στην φάτνη με μάσκα σε βλέπω, μα φαίνεται πώς θα είναι και τα πρώτα σου Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα, εκ του σύνεγγυς τουλάχιστον. Πάει η χαρά -και το χαρζιλίκι- των παιδιών. Αλλά και η πρώτη σου Πρωτοχρονιά. χωρίς Αγιοβασίληδες να μοιράζουν δώρα.

Διάβασε επίσης: Έρωτας και πάθος στο lockdown;

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved